יעיש התימני
Well-known member
נפתחה גזרה חדשה: קודי רוד'ס וסת' רולינס.
הסיפור ההזוי של סת' ובקי מול פאנק ואיי.ג'יי נגמר בשעטו"מ.
האם במסגרת החזרת גיבורי העבר [לפי 15 שנים] גם איי.ג'יי תחזור? זוגות ב- WWE אינם דבר חדש.
אגב, אני מניח, שאת זה מסתירים, אבל זוגות של גברים, זוגות של נשים גם יש. לפעמים אפשר לקלוט את הקשר העמוק.
אבל היינו בעניין קודי וסת'
Seth Rollins was still a top star when Cody Rhodes returned to WWE. But Seth still agreed to lose to Cody Rhodes for 3 consecutive matches.
Seth Rollins helped Cody Rhodes finish his story. While still being jealous of Cody Rhodes. Because WWE never handed him the "main event" spot
Seth Rollins: "For the last 10 years it's been Roman for the most part, and then Cody comes back and he kind of gets that treatment as well."
"I have always felt like I wanted to be that person, and I could be that guy, but it just was not for me in the eyes of the people who were making those decisions." (via Chris Van Vliet)
It wouldn't be a bad thing if Seth Rollins defeats Cody Rhodes at WWE Crown Jewel.
סת' רולינס עדיין היה כוכב על כשהקודי רודס חזר ל-WWE.
אבל סת' בכל זאת הסכים להפסיד לקודי רודס בשלושה קרבות רצופים.
סת' רולינס עזר לקודי רודס לסיים את הסיפור שלו – ובו בזמן קינא בו,
משום ש-WWE מעולם לא נתנו לו את המקום של "האירוע המרכזי".
סת' רולינס:
--
ואני אומר: או ההיפך, לא?!
או אולי יחזירו את לסנר ע"מ לאפס את כל היריבויות.
הסיפור ההזוי של סת' ובקי מול פאנק ואיי.ג'יי נגמר בשעטו"מ.
האם במסגרת החזרת גיבורי העבר [לפי 15 שנים] גם איי.ג'יי תחזור? זוגות ב- WWE אינם דבר חדש.
אגב, אני מניח, שאת זה מסתירים, אבל זוגות של גברים, זוגות של נשים גם יש. לפעמים אפשר לקלוט את הקשר העמוק.
אבל היינו בעניין קודי וסת'
Seth Rollins was still a top star when Cody Rhodes returned to WWE. But Seth still agreed to lose to Cody Rhodes for 3 consecutive matches.
Seth Rollins helped Cody Rhodes finish his story. While still being jealous of Cody Rhodes. Because WWE never handed him the "main event" spot
Seth Rollins: "For the last 10 years it's been Roman for the most part, and then Cody comes back and he kind of gets that treatment as well."
"I have always felt like I wanted to be that person, and I could be that guy, but it just was not for me in the eyes of the people who were making those decisions." (via Chris Van Vliet)
It wouldn't be a bad thing if Seth Rollins defeats Cody Rhodes at WWE Crown Jewel.
סת' רולינס עדיין היה כוכב על כשהקודי רודס חזר ל-WWE.
אבל סת' בכל זאת הסכים להפסיד לקודי רודס בשלושה קרבות רצופים.
סת' רולינס עזר לקודי רודס לסיים את הסיפור שלו – ובו בזמן קינא בו,
משום ש-WWE מעולם לא נתנו לו את המקום של "האירוע המרכזי".
סת' רולינס:
לא יהיה רע אם סת' רולינס ינצח את קודי רודס ב-WWE Crown Jewel."בעשר השנים האחרונות זה היה בעיקר רומן (ריינס),
ואז קודי חזר וגם הוא קיבל את היחס הזה.
תמיד הרגשתי שאני רוצה להיות האיש הזה,
ושאני יכול להיות הבחור הזה,
אבל פשוט לא ראו אותי ככזה בעיני האנשים שעושים את ההחלטות."
(דרך כריס ואן וליט)
--
ואני אומר: או ההיפך, לא?!
או אולי יחזירו את לסנר ע"מ לאפס את כל היריבויות.