לא משלם מזונות

לא משלם מזונות

אני בהליכי גירושין ו"בעלי" לא משלם מזונות. כיום הילדים בני חצי שנה והוא ראה אותם רק חודש אחד מאז שנולדו. פתאום נזכר שיש לו ילדים והוא רוצה לראות אותם אבל לא מעוניין לשלם מזונות למרות שיש פס"ד כבר פניתי להוצל"פ הוא קיבל הזהרה ועדיין מתעלם איני יודעת מה לעשות אשמח לקבל תשובות. תודה

איש שטח

New member
להראות את הילדים את חייבת

לשלם מזונות זאת חובתו לילדיו ,מה הסיבה שהוא אינו משלם להם תיתברר בבית משפט על תילחמו על גב הילדים הם לא אשמים בכך שאתם מתגרשים.

מה הקשר בין הדברים ?

כמה שהוא ייפתח איתם מערכת יחסים יותר מהר ככה יש סיכוי שיבין שעבורם הוא צריך לשלם ולא עבורך

הקשר בין שני הדברים

אתה צודק. אבל הוא לא חושב כמוך (לצערי) הוא פוגע בסה"כ בילדים וכמובן גם בי.

לכן אל תוסיפי פגיעה על פגיעה

המאבק שלו נגדך בא לידי ביטוי במזונות תני לו להעמיק את הקשר עם הילדים ואז תשאלי אותו בגובה עיניים : האם הוא לא חושב שלעשות לך "דווקא" בקטע של המזונות למעשה פוגע בהם

מעצבן

זה כ"כ מעצבן שהוא לא דואג לילדים שהכל הוא מפיל עלי והוא יודע שאין לי כסף והמצב הכספי שלי על הפנים. למה מגיע לו לראות אותם שעד היום אפילו מוצץ הקמצן הזה לא קנה להם? זה ממש מעצבן אותי ואין מצב שאני ידבר איתו בחיים כי הוא זבל אמיתי

איש שטח

New member
גם בגלל שקראת לו" זבל אמיתי "

הוא עדיין אבא שלהם ואת מלחמתך עבור מזונותיהם הפעוטות לא צריכים להרגיש ובטח שלא לדבר לידם ,אפילו שהם קטנים הם מקבלים משקעיםשנספגים מהשטח . בנוסף בגלל שהוא מתחמק מתשלום מזונות עלייך לפנות להוצל"פ תוך 21 ימי מסירה שבהם הוא קיבל את ההודעה על פתיחת התיק . ולדרוש הוצאת פקודת מאסר לאחר מספר ימים אלה כולל בקשה לעיכוב יציאה מהארץ ,וכן עיקולים בחשבונות הבנק ועיקול נכסים אם ישנם . לאחר שקיבלת את את כול זה אני לא מאמין שימשיך לא לשלם לילדיו מזונות . וישנה אופציה נוספת לקבלת מזונות ילדים לפנות לביטוח לאומי אך אופציה זאת לא כדאית עבורך כי לא תקבלי את הסכום שפסקו למזונות במלואם . מאחל לך בהצלחה ושאב ילדיך יתאפס מהר לטובת ילדיכם המשותפים .

לאיש שטח

עשיתי את כל מה שכתבתה מסירה אישית קיבל עברו 21 יום והוא עדיין לא שילםאת כל הכסף בבנק הוא דאג כבר להוציא (שזאת נאמר לי כאשר ביקשתי עיקול בחש' הבנק גם עיכוב יציאה יש. הגשתי בקשה לצו מעצר לפני כמה ימים ואחרי הכל עדיין לא משלם מה עוד אפשר לעשות?

ש י ר ה 42

New member
בהחלט מיתר- גם דעתי

והמלחמה על המזונות היא שלך מול האבא ולא של הילדים מולו. תביני שברגע שאת מונעת ממנו לראות את הילדים, את בעצם מעצימה את כאבם על כך שאת מונעת מהם לראות את אביהם.

טוב שיש אבא ! חסוך שלא יחסר !

גם הגרושה שלי {אם תתני לה את הצ'אנס} תלכלך עלי מפה ועד לעולם הבא ולא חשוב בכלל אם זה נכון או לא היום בבוקר בסביבות שבע ורבע למי הילדה התקשרה שהיא חולה ? אליי מי קבע לה תור ? אני מי ירוץ ויעשה ? אני איפה גרושתי ? בעבודה אז כמו שאמרתי : "טוב שיש אבא" אל תזיקי לילדים בכך שתגזלי מהם את האבא שלהם רק בגלל שמצבך הכלכלי על הפנים והוא "זבל" את המלחמות תשמרו בינכם

למימי 17 היחידה..

את מדברת ממש כמו בת 17 ..... "הזבל הזה" הוא: 1.אבא של הילדים שלך. 2."הזבל" שאיתו התחתנת. 3."הזבל" שאותו אהבת. 4."הזבל" שאיתו עשית: א.אהבה. ב.סקס. ג.ילדים. אז אם הוא "זבל"..מה זה עושה אותך?? אז ככה.. את לא זבל וגם הוא לא זבל. הוא כועס עלייך..ואת כועסת עליו בגלל מעשיו שהם כתוצאה מהכעס עלייך. וזה... לא יוביל לשום דבר....רק לפגיעה בילדים והאם הם המטרה
קחי את עצת "פשוט ואמיתי" והוא נתן לך כאן עצה "פשוטה אמיתית ונכונה". הדרך לטפל בעניין,קמצנותו לכאורה,היא לקרב בינו ובין הילדים. ואז,הוא יבצע את "ההפרדה" בינך לביניהם..הוא ירגע מהכעס ויש סיכוי גדול מאוד שיתחיל לשלם עבורם. הם יהיו אצלו..אוכל יצטרך לקנות להם? הם ישנו אצלו..בגדים ונעלים יצטרך לקנות להם? תביני..הילדים האלה..הם "פרה חולבת אהובה".. ויותר משהם "יונקים" אנו מוכנים לתת יותר. אז אם רצונך ב"שיפור"...סיתמי את פיך ה"פעור" והניחי לדברים להסתדר. כמה שתכעסי יותר..כמה ש"תיכנסי" בו יותר.. "העתיד הורוד"..יברח ממך..יותר ויותר. מוגש כחומר למחשבה ואין חכם כבעל ניסיון. והחוכמה היא לא תמיד לעבור את הדרך לבד אפשר גם לשאול מי שחזר משם: איך היה? ואולי לחסוך הרבה כאב,צער ומצוקה.

אל תערבבי בין שני הדברים...

כסף בנפרד ופגישות בנפרד. הייתי אפילו מציעה שלא תציקי לו בעניין הכסף כשהוא בא, הוא עלול להפסיק להגיע אם תבלבלי לו יותר מידי במוח וחשוב לא פחות שיהיה קשר בינו לבין הילדים. את העניינים הטכניים בניכם... כסף...רכוש - תשאירי לגורמים חיצוניים - עו"ר, בית משפט, הוצאה לפועל וכו'. בהצלחה

למעלה