לא משהו מיוחד-

חן (*_*)

New member
לא משהו מיוחד-

(סתם השתפכות ברגע של עצבות לא לקחת ללב רק לי הכאב ) התנפצות כל אדם נושא חלום כל חלום נישא על גל האחד רודף אחר משנהו חלומי שלי אייה הוא? לכל נחשול יש זמן רגע בו יתנפץ אל סלע משונן ככלי שביר,-חפץ. רגע התנפצות האדם אל מול חומה בצורה זיזי התיל בבשרה והלב שותת דם.....

אני רואה

שאנו במזל של השתפכויות היום.. גלים של אכזבה הם הרי ההוכחה שיש לנו גם ציפיות. שבוע רודף אחר יום שנה רודפת באחורי חודש הנחשולים מטבעם מאי-שם,מתעוררים לחיים הנחשול שלך,עדיין לפנייך. חייכי..

חן (*_*)

New member
לפני או אחרי..................

מיום ליום קשה יותר ויותר לנסות לנתץ חומות בצורות לעיתים, פשוט אוזלים הכוחות

ספינה בסערה../images/Emo22.gif

אם אתם עוסקים בהשתפחות אוסיף השתפכות אחת משלי: ספינה בסערה. רציתי לנטוש הספינה מאחור רציתי לנטוש ולא לחזור אך משהו בתוכי בי עצר משהו בתוכי נחרד ואמר: שובי הביתה,שובי ילדה- הן כאן לא תרגישי עוד אבודה, כאן ילדתי עליך אגן ואשמור הביטי קדימה ולא לאחור. ואני...מושיטה אליך ידיי פוקחת עיני,חיוך על שפתי בלב חושש,בלב רוטט אזעק את מילותי... אנא אהוב...בקר עוד בשדותי. ואם קולי ניחר והצעקה אינה נשמעת הן זאת משום שחוששת בה לגעת, כל נגיעה בזעקה, כל צליל הבוקע מגרוני נוסקת אני למרחק... בדוק...לדאבוני. ובמשיכת החבל...הבטחנו זו לזה נרפה מהחבל,נעשה יחד צעד, באמצע הדרך,נפגש במבט. אף אם עדיין עטויה בשכבות נביט קדימה ונתחיל לצעוד. עודני מחזיקה בקצה החבל נשליך מהספינה את דברי ההבל, אחזור על המשפט עוד ועוד נביט קדימה...ונתחיל לצעוד. ************************ המעידה. והחבל שאחזתי,נשמט מידיי דמעות הכאב שוטפות את עיני, אל מצולות הים נזרקת שנית אעצום עיני,בכאב לא אביט. הכאב מפלח ליבי שוטט הוא דם ואני לבדי, לבדי! עדינה-ו אולי נפסיק להשתפך? אחרת עוד הספינה תעלה על שרטון

למעלה