לא משהו אישי אבל...

BlogTV Police43

New member
לא משהו אישי אבל...

אני לא יודע מה איתכם אבל לי אין כח כל שניה להכנס לאלף ואחד פואומים יש את הפורום של הפוליסים הפורום הזה! אין טעם לעבור ולרשום את ההודעות המנהלתיות בפורום אחר הפורום הזה לפי מה שהבנתי נועד לפוליסים ורק לפוליסים לכל הבעיות מהסוג הזה וכל הבעיות שקשורות לבלוגים אני בכל אופן ימשיך לרשום את ההודעות המנהלתיות שלי פה ויתעדכן רק מההודעות שיש פה... תודה לכם ואני מקווה שאתם מבינים אותי חג שמח שנה טובה

BlogTV Police22

New member
סליחה אבל מה אתה מזין את השכל

זה הפרום לכל הבעיות שלנו אבל הפרום השני נועד רק לאימות גיל וכדומה כדי שלא נציק למשדרים כמה פעמיים ושנוכל לימצוא את זה ישר שהיה יותר קל לנו לעבוד

BlogTV Police43

New member
שלמה

א. לא ידעתי שזה רק בשביל זה יכולת להסביר ב. "מה אתה מזין תשכל"?? ועוד על השנה החדשה? סבבה שלמה סבבה

BlogTV Police36

New member
מה קרה לכם??????

הבן אדם הביע דעה.....זכותו המלאה לעשות זאת. לא צריך להתנפל עליו. ש ב ת ש ל ו ם

BlogTV Police43

New member
הבן אדם הזה יותר לא יביע דעה

או לפחות ככה נראה לי כדי שלא יתנפלו עליו שוב....

BlogTV Police21

New member
מישהו (אני) לפחות אומר שהסוף טוב...

... דיברתי עם רזרז ולאחר ההסבר של שלמה הוא עכשיו יודע שאין עוד פורום! יש לוח מודעות שנועד לפרסם אימות גיל של בלוגרים. הלוח מתמלא מידי יום באימותים חדשים והוא נועד לעזור לנו לא להציק ו/או לוודא שמה שאומרים לנו הבלוגרים (אם זה בלוח מודעות) אכן נכון (כי אולי שוטר לפנינו גילה משהו אחר). רזי, אילו הייתי בהרמת כוסית הייתי יודע שזו היתה בקשה של לא מעט שוטרים ומורשי חסימה. לא אשמתך שלא עידכנו אותך אבל יכולת לשאול אותי (כי אני הכנתי אותו) למה יש "עוד פורום". רזי, דיברנו במסנגר ונירשמת ללוח מודעות, ברוך בואך :) שנה טובה ומתוקה, שי

למעלה