לא מרץ. חד"ש!

הנה, אני מגיב...

וקודם כל אסייג קצת את דברי. אכן המדינה היהודית היא חשובה גם כדי למנוע אסון נוסף מהלאום היהודי. נקודתי היא שזה לא הדבר היחידי, ואפילו לא העיקרי שימנע רצח עם נוסף, הנשקים להשמדה המונית שציינת בפני יותר מפחידים אותי ממרגיעים אותי... כי אם יקום שוב עוד רייך שכזה וירצה לחסל את היהודים - יש לו דרך לעשות חצי מהעבודה בלחיצת כפתור... נקודתי היא שהדרך למנוע רצח עם היא ע"י קידום רעיונות זכויות האדם והדמוקרטיזציה לכל מקום שניתן, גם אם זה כולל הפעלת כוח על מנת להשיג את זה... (כמו בעניין עיראק למשל)

ומי יעצור אותם ?

במקרה ומדינת ישראל תהפוך לדמוקרטיה מוחלטת במקרה והאיסלם יקבל במדינת הערבים (לשעבר מדינת ישראל) רוב בכל תחום במדינה מה אם יתנכלו ליהודים ? למיעוט הזה מי ימנע את ההתנכלויות הללו ? יהודי ארה"ב..? האם יהיה מי שידאג ליהודים ? דמוקרטיה, היא כמו כל דבר בחיים - בערבון מוגבל וזמנית בלבד. אם לא משגיחים זה נהרס. גם בדמוקרטיה יש חוקים שאמורים להגן עליה מעצמה כמו למשל מניעת השתתפות מפלגות קיצוניות במיוחד וכו´ למרות שלכאורה יש להם מספיק תמיכה ציבורית לעבור את אחוז החסימה. אז דמוקרטיה או לא ?? זו צריכה להיות מדינה יהודית בלבד. מדינה יהודית לעד. אחרת - אנחנו שוב ינסו להשמיד אותנו.

Deathatred

New member
חד"ש מתנכרת לחלשים

למעט גוז´ינסקי, אף ח"כ שם לא נלחם למען החלשים והח"כים הערביים של החד"ש עסוקים בתחרות מי יותר תומך טרור. הם מאוד מנותקים מהמדוכאים וכל עניינם הוא בערפאת ובכנופיות המחבלים שלו וברווחתם. עכשיו גם את ג´וזינסקי העיפו (התקנון...) ומחד"ש לא נשאר כלום זולת חבורת פשיסטים לאומניים פלשתינאים שתומכים בטרור.

peart

New member
מסכים איתך...

אם היתה לי זכות הצבעה דומני כי הייתי מצביע לחדש בבחירות הקרובות. הדבר היחיד שעלול למנוע ממני הצבעה לחדש הוא סיכוי טוב למועמד שמאל מול מועמד הימין,ואז דומני שארגיש שקולי מתבזבז על אדם שלא יהיה רה"מ בכל מקרה,כשאני יכול לקבוע ראש ממשלה שמאלני. אך לא כך בבחירות הקרובות,שהן בעצם,לדעתי,ומקווה מאוד שלא כך הדבר יהיה,בחירות שבהן יקבעו כמה הימין יתחזק,וכמה מעט מנדטים ישארו לעבודה ולשמאל.

היי שחף שאלה לי אלייך

האם את יודעת שאת מצביעה למיפלגה שכל אזרחיה ערביים ואמורים לדאוג לאינטרסים שלהם? מה יוצא לך מזה?(אני לא נגד חלילה אבל איזה אינטרס יצא לך מזה?)

ronen1981

New member
חד"ש הינה מפלגה קומוניסטית.

וזה לבדו סיבה טובה דיו לכר בר דעת למה לא להצביע עבורה.

koby83

New member
רונן, הפנייה שלך חסרת טעם

מפלגת שינוי מייצגת, לדבריה, את הבורגנות. היא אינה סוציאליסטית במהותה, כפי שטומי אמר "מרצ סוציאליסטית" שינוי אינה. ולכן פנייתך אליה היא כפנייה של טיבי למצביעי המפדל להצביע בעבורו

koby83

New member
המהפכה הבורגנית

היא ע"פ חכמים וגדוליןם ממני שלב לקראת מהפכת הפרולטריון. אם זאת אכן תקרה, היא תהיה לדעתי שונה מאוד. במיוחד לאור הראקצינריות שיש היום כנגדה מצד גורמים כאלו ואחרים.

דובי123

New member
היתה כזו כבר

ברוסיה....... הפלורטריון השטלת על הדינה וחילק את הרכוש ל כ ו ל ם וכך בעלי נכסים מצאו פתאום בביתם המונים אשר קיבלו אותו לרשותם..... ד"ר ז´יווגו - סרט מצוין ומומלץ למרות הזמן הרב שעבר ולמרות שאיננו סרט תעודי אלא סרט לכל דבר וענין הרי שעדין היסודות עליו נשנען הם נכונים - לך לראות , קח וידאו בספריה

koby83

New member
לא, לא הייתה

ברוסיה, היה אליטה שתפסה את השלטון , הם קיבלו תמיכה נרחבת אבל פעלו בדרכים מוטעות

qweasd1

New member
לא רק השואה עומדת מול זה..

אלא גם השאלה הבאה: קחי בדמיונך מצב בו ישראל נהפכת למדינת כל אזרחיה, דמוקרטית , שוויון והגירה חופשית. איזה יחס יקבל,לדעתך, המיעוט היהודי בישראל מהשילטון המוסלמי?

Sern

New member
מסכים בהחלט../images/Emo45.gif

בשנים האחרונות, מר"צ מתהלכת על חבל דק, ומנסה להתפרס על הצד השמאלי של המפה כמה שיותר. בכך, לדעתי, היא הפסידה את השמאל האמיתי (או הקיצוני\רדיקלי, תלוי את מי שואלים). בשנים קודמות תמכתי במר"צ, אבל במערכת הבחירות הזו (וגם בבאות, אם המפלגה תמשיך בדרכה), קולי יילך לחד"ש, ולו רק בגלל גינוי סרבני המצפון מצד מר"צ (אבל כמובן, לא רק בגלל הנושא הזה). ארם.

Deathatred

New member
לפי דבריך

בשביל להיות שמאל "אמיתי" משמע שצריך להטות שכם למחבלים במאבקם "הצודק" להשמדת היישות הציונית? השמאל הקיצוני הם חבורה של אנטישמים אכולי שנאה-עצמית ששנאתם העבירה אותם על דעתם וגרמה להם לכרות ברית טמאה עם כוחות הרשע שמתנגדים יותר מכל לערכי השלום-הומינזם-ליברלידם-דמוקרטיה-שיוויון שהשמאל הקיצוני לכאורה חורט על דגלו.

Sern

New member
ציונות היא גזענות

אם אתה לא יכול לתפוס בראשך רעיון מסויים, אין זו סיבה לנסות לתרגם אותו למושגים שאתה מכיר, ועל-ידי כך להשמיץ אותו. אני מבין את הימין. אני מבין את הרצון לבטחון, את הפחד, החרדה והשנאה. אני מבין למה אתם בורחים לרצון רצח וגירוש כדי לפצות על הטראומה של הפיגועים. אתה אישית (ואני לא מכליל את כל הימין כאן) לא מבין את השמאל. אם תעשה מאמץ, אני מאמין שתצליח. אבל עד אז, איש באמונתו יחיה. ואם אתה לא מבין גישה מסויימת, אין זו סיבה לסלף ולהשמיץ אותה. ארם.

למעלה