לא מרגיש שייך

cremi

New member
לא מרגיש שייך

אני בחור בן 29 נאה גבוה נעים הליכות. אבל יש לי "בעיה". אני לא שותף לכל הפנטזיות שלכם באתר. הפנטזיה שלי כנראה לא מתאימה לנשים פה. אני מחפש קשר עם אישה לחבק אותה ולדבר איתה לב אל לב. לעסות לה את הגב כל יום כשהיא חוזרת מהעבודה. לגלח לה את הרגליים כל שבוע, לטפח לה את השיער, להכין לה ארוחות ולנקות את הבית כדי שתרגיש נסיכה. אני באמת מתכוון למה שאני כותב. זו באמת הפנטזיה שלי

בעיה?

הבעיה היחידה שאני מוצאת כאן היא שהשם/ההגדרה של הפורום היא: "פנטזיות מיניות"... הפנטזיה שלך נהדרת! היא רק לא ככ מינית (לדעתי- ואולי אני טועה) הפנטזיה שלי היא להתעשר ולטייל בכל העולם על יאכטה- גם היא לא ככ מתאימה לפה...

bugbuster

New member
אכן, זה לא כל כך שייך.

זה לא שאתה מרגיש אי שותפות. הפורום לא נועד לקטלג פנטזיות ברשימת מצאי, אני פנטזייתי היא לזיין את ציפי (על העץ,) או שפנטזייתו של אחר היא אכילת סטייק ר'ייר נוטף דם כשאחותה של אותה ציפי מוצצת לו בו בזמן. לו זו הכוונה אלה הסיפור. ואפשר כמובן שיר. או ווידוי בצורת סיפור. אחרת, וגם במיקרה שלך, כל שעשית הוא פרסום מודעה אישית. נכון, חיננית וכנה ומדברת מהבטן, ועדיין זו מודעה אישית. אשמח אם תמצא דרך לכתוב סיפור או שיר, או וידוי המשלב את עיקרי הפנטזייה שלך בצורה נאה ומעניינת. שבת שלום.

Kטלנית

New member
לא להאמין שזה בארץ../images/Emo2.gif

אז יש עוד כאלו?? הם לא נכחדו??? טוב בטח הוא מזן הולך ונכחד

רגע , פוס ,שניה , עצור!!!!

לא הבתי מי הזן הנכחד "המפנטזים" או "הרגילים" סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אוקי לדעתי

זו פנטזיה! יש משו נורא מיוחד ומיני בגבר שמגלח את הרגליים של האישה שהוא אוהב.. ומטפח את השיער שלה.. ועושה םפונג'ה.. זה שהוא לא מדבר על הסקס הניפלא שהם יעשו אח"כ זה לא אומר שזו לא פנטזיה מינית!! וגם לי יש פנטזיות מיניות שגובלות בנישוקים וחיבוקים זה שאין חדירה אפילו מוסיף להתרגשות! ממתי נהיינו כל כך זולים!! חומד אתה פשוט מתוקי!

חלום

חבל שאני נשואה. הייתי מתה שבעלי יתנהג כך זו הפנטזיה של כל הנשים בעולם ומי שתגיד לא, היא שקרנית

חתוללבן

New member
בהחלט פנטזיה מינית

ואתה לא לבד צא ובקר באתר הכלוב http://www.thecage.co.il/ תמצא שם נשים כאלו. וגם גברים כמוך. קוראים להם עבדי נקיון. בהצלחה. דרך אגב גם אצל גברים אתה מוכן לנקות?

צוף13

New member
מזדהה עם הפנטזיה הזו ../images/Emo55.gif

אני מוכן לגלח גם רגלי אישה כל שבוע. בתנאי שתיתן לי לטעום צוף, הרבה צוף...

avi611986

New member
חוץ מהקטע לגלח רגלים..

הלוואי וזה היה לפנק אישה... אבל נשים אוהבות יותר יחס של שפחות... ככה זה אהבה...

למעלה