לא מרגישה נשית

מירב9

New member
לא מרגישה נשית

שלום לכולם פה אני נכנסת לפורם כבר הרבה זמן למרות שאפעם לא כתבתי (אני לא ככ טובה בזה) בכל אופן אני קוראת את התגובות ואת התשובות לשאלות ואתן מאוד שלמות עם הכל זה ממש יפה בעיני אני בת 22 אפעם לא הייתי עם גבר לא נוח לי עם כל המגע הפיזי אני שעירה מאוד ולא נוח לי שהוא נוגע באפמקום אני מטפלת בזה כבר שנה וחצי בלייזר ואין ככ הרבה תוצאות זה באמת חלק לשבוע וחצי ושוב גודל (אולי קצת פחות מפעם) אני כבר מיואשת.. זה נושא שממש מטריד אותי ואף אחת מהחברות שלי אין לה הרבה אז ככה שאני לא ממש מדברת על זה עם הבחור האחרון שהיה איתי בקשר (חצי שנה!) לא נתתי אפילו להכניס יש מתחת לחולצה הוא היה ממש בסדר ולא לחץ.. אבל כנראה התיאש וזה נגמר אשמח לתגובות

היי מירב וברוכה הבאה...

אנשים ונשים מגיעים בשלל צבעים, גדלים, גוונים, סוגי עור, מבני גוף, רמות שיעור, צבעי עיניים, צורות שדיים, ריחות וכו'. זה מה שהיקום המקסים הזה ברא ולכל יש מקום עליו. הוא מקבל הכל. ההתחלה היא לקבל יותר את גופך כפי שהוא ולאהוב אותו כפי שהוא. אם את מרגישה שאת רוצה לשפר דברים מסויימים, אוקיי. אבל זה לא בגלל שמשהו פגום בך כעת. את ראויה לאהבה ולמגע אוהב ולהנאה גופנית, גם כעת. האם את מסוגלת לקבל את זה? כל אחד ראוי. לא משנה איך הוא נראה ובאיזו צורה מיוחדת בחרה הבריאה ליצור אותו. את ראויה!

מירב9

New member
תודה על התגובה

זה נשמע ככ נכון ויפה כל מה שאמרת... אבל בתכלס אני לא יכולה לתת ליד גברית לגעת בי באף מקום שאני עם קוצים או לא חלקה

the evil 1

New member
OK תקשיבי

כבר אמתי את זה ואני אגיד שוב, לא אכפת להם !!!! באמת שלא. זה שאת יושבת בבית ומחפשת בעצמך פגמים אנשים אחרים לא מעניין, פשוט לא מעניין! את חושבת שכל אישה חלקה ?! אין דבר כזה .... יש אפילו גברים שמעדיפים אישה עם יותר שער, למה את מיתעקשת להקשות על עצמך ? אין שום דבר לא בסדר בך !! גם אם את הבן אדם הכי שעיר עלי אדמות כל עוד את אוהבת את עצמך את הכי סקסית בעולם !!

שגיתא

New member
EVIL 2 דברים ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

דבר ראשון איזה דבר מדהים ונכון כתבת זה אחד הדברים הכי יפים שקראתי כבר הרבה זמן אמרתי לך כבר שאני אוהבת את הסגנון שלך אבל מאמי את מפחידה את הצעירות והעדינות
שגיתא

את מוזמנת לעבוד גם

על הפנים שלך בעודך מנסה לשפר את החוץ
אחרת יש סיכוי שתמשיכי להרגיש את אותו החוסר בטחון. מזמינה אותך לאהוב יותר ולקבל יותר את עצמך. זה הבסיס...

מירב9

New member
את פשוט מקסימה

תודה אני מודעת לזה שאני תולה את הכל בלייזר כאילו אם אני אהיה חלקה לא יהיו לי צרות אבל אני לא יודעת איך להסביר שאחרי שאני יוצאת בטיפול לא משנה כמה כואב ואיפו.. כל הימים שאחריו הם "ימים של אושר" אני מנסה גם לעבוד על עצמי פנימית אבל זה יותר קשה ככה.. בימים שלפני טיפול אני לא מרימה ת'פנים מהריצפה ובטח שלא מכירה אנשים חדשים אני כמעט בטוחה שלא תוכלי להבין למרות שאת באמת מקסימה ועם כוונות טובות תודה:)

tsat

New member
שלום מירב

מבינה אותך לי גם היה (יש) שערות יתר. מאוד הפריע לי. הדבר שהכי הפריע זה שערות סביב הפטמות. אז או שהוצאתי בפינצטה, או שנמנעתי מלהגיע למצב אנטימי, או שבפעם שכן הגעתי לשם, נשארתי עם חולצה. אין ספק שזה הפריע לי ליצירת אנטמיות . ניסיתי כל מיני (לא ניסיתי ליזר) מה שכן עזר ופתר את הבעיה זה אפילציה. נכון, יקר ולפרקים כואב (וגם לזה יש פתרון, משחה שמרדימה את האיזור). אבל שווה . יוצאת מטיפול, ומרגישה שחסכתי פסיכולוג. לא כל השערות נעלמות ביום אחד, אבל בואי נאמר שזה לאט ובטוח. האמת שאני עושה אפילציה בערך פעם בחודש, ומדי פעם מוסיפה עוד איזור שאני רוצה לעבוד עליו."על חשבון" איזורים שכבר נשארים חלקים. בפטמות , כבר אין שערות, ואם פעם בכמה חודשים , מופיע משהו, אז יש אפילציה. הערות: * מאוד חשוב קוסמטיקאית שידעת את העבודה. * יש קשר בין שיעור יתר לבין הורמון פרולקטין מוגבר, ובין היפופיזה (=בלוטה במוח) מוגדלת. מציעה לך להתיעץ עם רופא המשפחה שלך או אנדקרינולוג(מתמחה בהורמונים). בבדיקת דם רגילה ניתן לבדוק רמת פרולקטין. אל תזניחי. ובהצלחה

מירב9

New member
איזה כיף שיש שמבינים אותי

זאת גם הסיבה שאפעם לא הגעתי לאינטימיות עם גבר נשמע לי שיש לי הרבה יותר ממך אם כל מה שהפריע לך זה הרק השיער שמסביב ככה שפינצטה בשבילי זה לא אפשרי יש לי עור יחסית כהה ושערות כהות גם אז הבנתי שהאיפילציה היא לא בשבילי. את בהירה? את מכירה אנשים שהליזר היה יעיל עבורם? גם זה כואב בדומה לאפילציה (אם היה לך ספק :) ) וכבר השקעתי בזה את מיטב כספי יותר מ10000 עשיתי בדיקות ואני "נורמלית" זה פשוט גנים ולא בעיה הורמונלית

tsat

New member
לא ולא

אין קשר או מגבלה בין גוון עור לאפילציה (למה שיהיה?). תנסי, את יכולה רק להרווח. ולא מכירה "בוגרי" לייזר

the evil 1

New member
לייזר עובד הכי טוב

על אנשים עם עור בהיר ושער כהה. קורא ואנשים טולים את כל הביטחון העצמי שלהם בניתוח פלסטי (או הסרת שער במקרא שלך) ואחרי הניתוח שום דבר לא משתנה בעצם .... כי שום דבר באמת ל השתנה. זה שאת חסרת ביטחון עכשיו לא אומר שאחרי הלייזר תצא מהמרפאה בחורה מלאת ביטחון עצמי וכל בעיותיה ייפתרו, יכול להיות שמייד אחרי את תימצאי "פגם" אחר, אני ממליצה לך לנסות ללכת לפסיכולוגית ולדבר אתה במקביל לטיפול יש לי הרגשה שחוסר הביטחון שלך לא נובע רק מה שער, יש לי המון חברות שעירות (לא מורידות כלום), שמנות ואפילו משוגעות ואין להן שום בעיה של ביישנות מול גברים. אני יודעת שאני צועקת .... אבל זה בכוונה טובה...

נסיכה202

New member
נשיות

הרגשת הנשיות זה אך ורק בראש שלנו, אם אנחנו מרגישות טוב עם עצמנו,מראה הגוף שלנו לא יפריע לנו, הבעיה היא שלעיתים אנחנו מקפידות יתר על המידה על כל פרט שולי וקטן. ובנים? הם יקבלו אותך כמו שאת, כפי שאת מקבלת אותם לא רק על פי מראה חיצוני שלהם. בהצלחה

שגיתא

New member
מירב היא לא צועקת ככה היא ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

בכל מקרה גם אני בהתחלה שהתחלתי לרשום פה לא הייתי ממש טובה בחיבור אף פעם לא הצטיינתי, אבל עם הזמן והדברים שרשמתי הצלחתי להבהיר לעצמי הרבה דברים בחלק מהמקרים אני מניחה שאפילו עזרתי, לעומת זאת אני אמנם לא שעירה, אבל נמוכה שמנה ומסרבת באופן מודע להכאיב לעצמי ע"י מריטות מיותרות (אבל זאת דעתי האישית) ואני נחשבת לסקסית מאז שהפכתי לנערה בעיקר בגלל השלמות שלי עם עצמי, וEVIL פשוט צודקת ברגע שתחליטי שאת סקסית וזה לא שאת לא מנסה לשפר את מצבך, למרות שאולי יש שיטות יותר יעילות מטיפול בלייזר, אולי תנסי לברר טיפולים יותר מועילים למרות שאת חייבת להגיע לשלמות עם עצמך וגופך לפני שאת ממשיכה הלאה, זה כמו בהרזיה הרבה אנשים חושבים שאם אני אהיה במידה 36 אוטומטית אהיה מאושרת ואז הן מגיעות למשקל דומה ומגלות שלא במידה טמון האושר, אולי האושר היחיד במידה הזאת שיותר קל לקנות בגדים שאת מעוניינת בהם, אבל על אושר מהותי צריך לעבוד והחליט שאני מאושרת כי אני רואה את המתנות המדהימות שהחיים נתנו לי משפחה אוהבת, יכולת להנות מהדברים הפשוטים כמו ריח של פריחה, מצחוק ומשחק של ילדים, מהמח שלי שאמנם חריג מאת אבל לרוב אנחנו מסתדרים, חבל את לא נפתחת כלפי החברות שלך בשביל זה הן קיימות גם אם לא לייעץ לך עדיין לאהוב אותך כפי שאת ולאפשר לך לא להיות עם עצמך ולדוש במגרעות שאת חושבת שיש לך באהבה רבה שגיתא

שגיתא

New member
לדעתי POOSH יש לך טעות בפורום ../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

זה פורום שנשים בעיקר וגם מספר גברים שואלים ומתייעצים וחולקים מנסיונן על מנת לעזור לנשים נוספות שמגששות בנושאים שבעיקר קשורים בנשיות שלהן, במיניות שלהן, בקשר עם גופן ולמרות שלנשים בריאות לא חסרה תשוקה ערה
עדיין זה לא פורום לחרמנות אני בטוחה שאם תעיין ברשימת הפורומים של תפוז תמצא את הפורום שמתאים למה שאתה מחפש תודה מראש שגיתא

למעלה