לא מקדם את עצמי.

Bakbook1

New member
חשבתי שאוליי

תוכלו לתת לי איזה חידוש/ הצעות ייעול לפתרון. ואכן קבלתי כמה.

CIsaac

New member
ואז, מה קורה אחרי ש?

קודם כל, תרשה לי לציין את הייחודיות במוכנות לעשות מעשה בלי לדעת מראש מה התוצאה, ולהמתין ולראות מה עולה. זה כמעט כמו לדוג במקום בו יש אינסוף סוגים של דגים, ולהיות סקרן לראות מה יעלה בחכה. ברשותך, פשוט בגלל הסקרנות שלי . . . מה בחרת לקחת מכאן.? סקרן איציק

Bakbook1

New member
פחות או יותר

כל מה שנאמר הוא נכון. אם אני אקח את הכל ואיישם? אין לדעת. ענבל תמצתה את הכל -+.

CIsaac

New member
איך יתכן שלא?

בודאי שכל מה שנאמר נכון. קראתי את עבודתה המתמצתת של ענבל ונשארתי תוהה. שאלת, וישבנו להתייחס למה שכתבת. ולא, לא ביקשתי שתתחייב ליישם. הייתי סקרן לדעת מה מכל מה שנכתב כאן דיבר אליך. מה תעשה או שלא תעשה עם זה - יהיה בחירה שלך. אז בהצלחה, אם תבחר לשתף יהיה נחמד. איציק

Bakbook1

New member
אני חושב שההודעה הקודמת שלי

ענתה על זה. ואם לא אז: - יש אנשים, שלא מסוגלים/לא מתאים להם ללמוד לבד והם זקוקים למסגרת עם מטלות ועם זמנים קבועים ומוגדרים מראש. - להרשם למבחן עצמו, כך שיהיה מועד לבחינה וכך הזמן לא ימרח. - לחפש ולהציב מטרות מוגדרות - איך ללמוד? איך לעשות כסף? מה לעשות בדיוק? איך להגיע לכל זה. - לקבוע סדר יום מאורגן. וכו' וכו'.. מה אני אקח מכאן? אוליי את הסדר יום. ואוליי אני ארשם גם לבחינה. עדיין אני מעדיף בינתיים ללמוד לבד (את הבסיס). ואח"כ חומר מתקדם יותר, ללמוד בקורס.

CIsaac

New member
אז ככה, מהצד

אאחל לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך. כפי שתבחר להמשיך אותה. הרבה פעמים שיח כזה מאפשר לנו לראות דברים מזויות שהיו זרות לנו - וזו תועלת מאד ממשית. הבחירה מעגנת את התועלת (גם אם זו בחירה לרגע - או בחירה שלא לבחור). שוב, כשתבחר, ושתף. איציק

למעלה