לא מקבל תמיכה

לא מקבל תמיכה

אני אוהב כבר שנים את המטפלת שהיתה לי פעם, נסיתי ליצור אתה קשר וסרבה לי ולא רצתה. עד היום היא לא רוצה אתי קשר. אני עצוב מאד בגלל זה. אין מי שיתמוך בי. אני חי עם פגועי מוח שלא יודעים להשתתף ולתמוך רגשית, והורי שונאים אותה ולא רוצים לשמוע עליה. אני מרגיש שאין אף אחד בעולם שיתיחס ברצינות לספורי, יקשיב לי, יתענין, יתמוך ויעזור לי ואולי גם יתן עצה טובה. עצוב.

הייייי תתעודד../images/Emo24.gif

בטח מוכר לך המשפט " לכל אדם יש תחליף" אני מבינה שהיה לך קשר מיוחד עם המטפלת, שהרגשת שהיא היחידה שמבינה אותך, אבל אני בטוחה שאם תפנה לגורם הנכון בטוח תמצא את המטפלת שתוכל לעזור לך כפי שהייתה הקודמת. נכון, כשנקשרים קשה להשתחרר וחושבים שהוא היחידי שתמיד יבין אותי, אבל אתה לא יכול להגיע למצב של ייאוש ולזרוק כל מה שהיה עד עכשיו ולחזור אחורה. אתה כבר שולל וזה לא טוב. לא משנה מה הבעיה לכל בעיה יש מי שיכול לעזור לך, עם זה מטפלת או חבר או ידיד קרוב. אני בטוחה שגם פה, תינתן לך לפעמים תמיכה, מילה טובה שתעזור לך ולו במעט. אל תיסגר בתוך עצמך, אם אתה צריך עזרה פנה לעזרה. אתה לא לבד, אני פה לך אוזן קשבת ובטח עוד רבים כמוני, עד שתמצא את האחת שתעזור לך בכל רגע שתצטרך.

לא נקשרתי אליה כי היא מטפלת

אהבתיה יותר מכל אשה אחרת שהכרתי בחיים, כי היא אשה נהדרת עם אופי נהדר. מעולם לא הצלחתי למצוא אשה שאוהב כל-כך כמו אותה, והיו לי הרבה נשים.

העובדה שהיא מסרבת לך

אומרת שזה חד צדדי וכדי שזוגיות ואהבה תעבוד התחושה החזקה שיש לך אליה צריכה להיות גם במהצד השני אליך אין מה לעשות זה לא יכול לקרות תמשיך בחייך ותראה שפתאום תרגיש שאתה יכול לאהוב שוב אם "תתנקה" מהתחושות שיש לך אליה (למרות שלדעתי זה הכל בגלל הסטטוס של מטפל-מטופלת שהיה לכם)

אני ממש לא מבין

את המשמעות של התגובות מסוג זה. מה פרוש "תתנקה"? כל הבעיה שאני רוצה להתנקות ולשכוח ממנה ולא יכול. הרגש נכפה עלי, בנגוד לרצוני. לכן אני שואל איך להתגבר על הצער והעצב העמוק, שנוצר בי בגלל אהבתי אליה ורצוני בה.

אבל צריך 2 לטנגו

הבחורה לא מעונינת בך מה לעשו? לקשור אותה? להכריח אותה? זה לא מתאים לה ותתגבר על זה

תגובה רעה

אני מבין שלא מתאים לה, ושאני צריך להתגבר על זה. כל הבעיה שאני לא מצליח להתגבר על זה. אני צריך עזרה.

אני מתנצלת אם זה יצא ככה

זו לא היתה הכוונה עזרה? רק יהודה יכול לעזור ליהודה. שאלה של רצון של הכרה במצב והבנה שלפעמים צריך לוותר על משהו כדי לזכות בדבר טוב יותר .... באמת שלא היו לי כוונות לפגוע אבל אתה חולם... ולא כל המשאלות מתגשמות

למעלה