לא מקבלת

rutwig

New member
לא מקבלת../images/Emo4.gif

שלום לכולם!לפני חודשים עברתי טיפול ivfראשון.הטיפול נכשל שאבו לי רק ביצית אחת,ולא היתה בכלל הפריה.זה היה מאד מדכדך אך אמרנו o.kטיפול ראשון יהיה בסדר.הרופא אמר שנדלג חודש ונחזור לפעולה בחודש הבא.זה מאד שימח אותי כי רציתי לנסוע לחופש.14 יום לאחר קבלת הכוריגון קיבלתי את המחזור.בדרך כלל אני מקבלת את המחזור כל 25 או28 יום.זאת אומרת שהייתי צריכה לקבל את המחזור מקסימום אתמול.השאלה שלי היא:האם טיפול שהסתיים לפני40 יום יכול להשפיע על המחזורים הבאים? או שקרה נס וכדאי לעשות בדיקת הריון דבר שאני אפילו פוחדת לפנטז עליו בכדי שאני לא אתבדה!!!!!!!!!!!!בבקשה מי שיודעת תכתבו לי.

לא ממש הבנתי

קיבלת 14 יום אחר הכוריגון וכך זה אמור להיות אבל הכוונה שלך שמאז אותו מחזור לא קיבלת? תלכי לעשות בדיקת דם

rutwig

New member
הבנת נכון

לאחר 14 יום מהכוריגון קיבלתי בתאריך 24.3 והייתי אמורה לקבל ב20.4 ולא קיבלתי.זאת אומרת איחור של יומיים.

הרמוניה

New member
אם קיבלת דיכוי ארוך אז מאוד יכול

להיות שהמחזור מתעכב לו.... ואחרי שאמרתי את זה- חכי טיפה ותעשי בדיקת דם אנחנו נורא נשמח לניסים... הרמוניה

rutwig

New member
מה זאת אומרת דיכוי ארוך?

קיבלתי משאף2נשיפות 3פעמים ביום במשך 10 ימים(לא זוכרת את שם המשאף,אני רק יודעת שזה משהוא נגד סרטן הפרוסטטה,מה שהצחיק אותי מאד)קיבלתי 3אמפולות של מונוגן ליום במשך 7 ימים לאחר מכן כורוגון ושאיבה. תודה על העזרה.

נועם@בת

New member
המשאף זה בוסרלין

וכן, זה בהחלט משפיע על הטיפול שאחרי. כלומר, אני ממש מקוה שהאיחור שלך בכל זאת נובע מהריון. אבל קחי בחשבון שהדיכוי גורם לשיבוש בחודש אחרי. ואיחור של כמה ימים עד כמה שבועות בהחלט צפוי. אני בזמנו לא ידעתי את זה, וכבר התחלתי לקוות שהאיחור שלי פירושו הריון, כי אני לא מכירה את המילה איחור מגוף ראשון. בכל מקרה, אני מקוה שאולי הפעם זה בכל זאת הריון אצלך
נועם

kasa

New member
נועם, יש לי שאלה לגבי האיחור,

רק דיכוי גורם לאיחור או שכלל טיפולי הפוריות (החל באיקקלומין וכלה ב-IVF) - עלולים לשבש את המערכת ולגרום לאיחור במחזור ?!? תודה.

נועם@בת

New member
איקקלומין לרוב גורם לדחיית הביוץ

בחודש בו הוא נלקח. זריקות הורמונים ללא דיכוי הרבה פעמים מקדימות את הביוץ, כי מתפתחים מספר זקיקים שגורמים לביוץ מוקדם יותר, לפעמים מוקדם מידי. הדיכוי גורם לדחית הוסת {הדגש| בחודש שאחרי. אצלי למשל, במשך שלוש שנים בערך קיבלתי זריקות (לא כל חודש רצוף), והמחזור המשיך להיות סדיר. לא ידוע לי על שיבושים שנגרמים כשלא מקבלים דיכוי. אגב, הצטרוטייד לא גורם שיבוש, כי הוא לא משפיע על ההיפופיזה. הוא עובד ישירות על הורמון הLH ומנטרל אותו אחרי שהוא כבר מופרש. נועם

למעלה