לא מקבלת (מחזור)

• פותח הנושא lihir
  • פורסם בתאריך

lihir

New member
לא מקבלת (מחזור)

שלום לכולן, הייתי מעוניינת לדעת האם מה שקורה לי קרה למישהי מכן. לפני חודש הפסקתי לקחת גלולות, מאז קיבלתי פעם אחת בהפרש של יומיים מהמחזור המקורי. מאז אותה הפעם הפסקתי לקבל, יש לי מידי פעם כאבי בטן של "לפני מחזור" אבל אני מאחרת כבר ביותר משבועיים. בבדיקת הריון ביתית יצא שלילי ובבדיקת הריון שהרופא שלח אותי התוצאה הייתה 7.9 האם יתכן שאני כן בהריון? או סתם דפוקה

קרן 25

New member
לא מקבלת מחזור

אני הפסקתי לקחת גלולות בחודש פברואר, ורק לאחר 4 חודשים(!!!!) שבהם לא קיבלתי בכלל הלכתי לרופא שלי וקיבלתי ממנו טיפול לזירוז המחזור. אני בטוחה שיש פה הרבה בנות יותר מנוסות ממני שיגידו לך שאחרי שמפסיקים לקחת גלולות, לפעמים לוקח לגוף זמן להתנקות מהגלולות ולחזור לעבוד באופן טבעי. גם לי יש מידי פעם כאבים של לפני מחזור אך המחזור עדיין מאחר והריון אין, אז אני לא כל כך יודעת לומר למה יש את הכאבים הללו. לפי מה שאני יודעת והבנתי- תשובה חיובית להריון היא מעל 10 (אם טעיתי-תקנו אותי) בכל מקרה - מהמלצה אישית- תמתיני לראות אם המחזור יגיע באופן טבעי, ואם לא, אני לא ממליצה לחכות הרבה זמן כמו שאני חיכיתי, אלא ללכת לרופא ולקבל טיפול מתאים. שיהיה בהצלחה!!!

סימבה ק

New member
wellcome to the club....

מוכר בהחלט. אני 10 חודשים לאחר הסט האחרון של הגלולות ועדיין המחזור שלי לא סדיר. תשאלי פה את הבנות עליי. אני ידועה בתלונות שלי על המחזור שלי...
ועכשיו ברצינות: אכן יש בעיות סדירוות של המחזור לאחר הפסקת גלולות. אני מציעה לך, אם אין לך חשק לחכות שהמחזור יגיע, תלכי לרופא נשים שייעץ לך אולי לקחת "ארגסט" להקדמת הוסת, ואז יתחיל מחזור חדש ותראי מה יהיה. בהצלחה!

למעלה