לא מקבלת מחזור

גהה

New member
לא מקבלת מחזור

זו הפעם הראשונה שאני לוקחת גלולות והרופאה שלי רשמה לי מינס שמגיע כ24 גלולות פעילות וארבעה דמה. היום אני אמורה לקחת את הדמה השלישי ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור. התחלתי להלחץ אז חיפשתי בפורום לראות אם שאלו כבר בנושא וראיתי שעניתן למישהי שלוקח לגוף יום יומיים לגלות שהוא לא מקבל הורמונים (נכון?) אז אני רגועה לבנתיים. אם באמת לוקח לגוף כמה ימים לקלוט את זה אז כמה זמן בעצם אני אמורה לקבל מחזור? הרי אם אני יש לי רק ארבעה דמה ואני מניחה שכשאתחיל את החבילה הבאה הדימום יעצר. תודה לכולן

הגיוני

בפעם הראשונה שלוקחים גלולות זה באמת יכול לשבש אל תילחצי ותמשכי לקחת בדיוק בתאריכים שאת אמורה לקחת בלי שום קשר לדימום. הוא יחלש מאוד ואח"כ יחזור בימים של גלולות הדמה אל דאגה

LemonLimeLilach

New member
יש לי גם שאלת גלולות

אני רוצה לשנות את היום של המחזור.. לקבל יום אחד יותר מאוחר ממה שאני מקבלת עכשיו. אני פשוט צריכה להתחיל את החפיסה הבאה יום אחד מאוחר? וזה עובד ישר במחזור הבא? יש תופעות לוואי, דימומים, משהו?

MyPrecious

New member
זה דווקא מאווווווד משמעותי!!!!

זה אפשרי לשנות את היום של המחזור, אבל לא בדרך שהצעת. את פשוט צריכה לקחת עוד גלולה אחת (או כמה שבא לך) כדי לדחות את המחזור הנוכחי, זה ממש לא בעייתי. אבל הדרך שאת מציעה בעייתית - כי "לפספס" גלולה ביום הראשון של החפיסה זה לא טוב. בכלל בימים הראשונים. זה מפחית מאוד את יעילות הגלולות במניעת הריון!!! (לפספס גלולה באמצע חפיסה זה הרבה פחות משמעותי). בהצלחה

למעלה