לא מצפה שתבינו

לא מצפה שתבינו

אבל אני חריגה. אם תביטו סביב, תראו אותי בדיוק כמו כולן. בחורה טובה, לבושה צנוע, עבודה טובה, משפחה טובה. אבל, אין דבר כזה 100% וחייב להיות אחוז אחז שהוא שונה ולא טוב (?!) גם אני רוצה משפחה ובית וילדים. גם לי יש כמיהה להתחתן. אבל, כנראה שזה לא יקרה. למה? אמרתי לכם, אני חריגה.

בת תורה

New member
/tapuzforum/images/Emo245.gif מבחינת מה את חריגה?

מראה חיצוני חריג?אולי חלילה מחלה בריאותית? אשמח לשמוע ולסייע ככל יכולתי. /tapuzforum/images/Emo24.gif

שםאנילא

New member
אין בעייה..את לא היחידה בעולם...חפשי כמוך ובע

אין בעייה..את לא היחידה בעולם...חפשי כמוך ובע"ה יהיו לך משפחה וילדים לתפארת

אותו הקב"ה

שברא אותך חריגה.. הוא גם ברא לך את אותו אחד שישלים אותך... אמונה וסבלנות.... זה מה שנדרש ממך.. כשיהיה לך את זה..הכל יהיה אחרת...!

תודה לכולם על התגובות

גם על התגובות העוקצניות תודה. לא יכולה לשתף מהי החריגות שלי, זה אישי מידי. חוץ ממישהי אחת, אף אחד לא יודע. אפילו לא ההורים.

ארטיימר

New member
הדבר

שגורם להיות חריג, זה ההתיחסות. יחס הסובבים כלפינו, תלויה בנו. אין סוף סיפורים בהיסטוריה יוכיחו. תתיחסי לעצמך דבר ראשון, ותאמיני בעצמך, וממילא הסביבה תקבל את הרושם הרצוי. השאלה היא לא מה חריג, אלא למה את מגדירה את עצמך כך, פותחת את התאור של עצמך בזה, כשמן הסתם התאור שלך כולל המון מאפינים אחרים. כולנו חריגים. כל אחד במשו אחר. תקראי לזה ייחודיות. זו מילה בלי קונוטציה שלילית. רשמתי לך בעולם החרדי הודעה נוספת יותר מסודרת, תציצי..

למעלה