לא מצליח לפתוח New web Application

עומר444

New member
לא מצליח לפתוח New web Application

את ההודעה הבאה (בתמונה) אני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח web Application חדש... אני כבר כותב כבר כמה חודשים עם vs ואף פעם לא ניתקתי בבעיה, יכול להיות ששנתי משהו בהגדרות של ה- IIS? HELP

עומר444

New member
עיון מעמיק יותר גילה ש...

Defaul Web Site ב iis במצב: 'stoped' בגלל איזו שהיא טעות. (תמונה מצורפת). ניסיון נואש לעשות action -> Start לא הועיל, וכמוצפה הודיע שאכן יש בעיה... HELP

Admini

New member
PORT כן

לחצן ימני > מאפיינים על האתר ושינוי היציאה לשמונים ואחד למשל כשנכנסים לאתר לעבוד איתו ככה: http://hostname.ip:81/page.admini

עומר444

New member
צודק, אבל...

לאחר ניברה עמוקה במחשב, גיליתי שה Event Viewer ב Administrative Tools זועק על שגיאה EventID 115. שהיא: שה IIS לא מצליח להתחבר לפורט 443 של ה SSL ב Default Web Site. נכנסתי לאתר של ביל גייטס ושם הוא הסביר לי בדיוק מה לעשות- להפעיל ולכבות כל מיני שירותים משונים ISS, IssAdmin, וכו', ניסה לעזור לי לגלות מהיכן נובעת ההתנגשות בפורטים, אבל שום דבר לא עזר. בצעד נואש עשיתי restart למחשב (לא בפעם הראשונה) ו... הכל הסתדר למרות שלא עשיתי כולם. כמו שבא, ככה נעלם... לך תבין מחשבים. תודה לכל התותחים.

yuval k

New member
כן, מיקרוסופט ../images/Emo3.gif

אצלי, כשהתקנתי את ה-VS.net, תמיד בדיסק 4 הוא נתקע וביטל את ההתקנה - פעם אחר פעם, במשך כמה ימים (כלומר, לא מעט הפעלות-מחדש באמצע). מכיוון שזה ברישיון, אבל מארה"ב, התקשרתי למיקרוסופט ארה"ב. שום דבר שהציעו לי שם לא עזר... בסוף, מה שעזר לזה היה התקנה מחדש של מע' ההפעלה. לך תבין אותם

icaesar

New member
נתקלתי בהודעות האלו בעבר

כאשר התקנתי את ה IIS אחרי ה net. הכי טוב, להסיר את כל רכיבי ה net. כולל העדכון ל Framework שמורידים מהאתר של microsoft, להתקין מחדש את ה IIS ואז לבצע התקנה מחדש. אני אישית לא עובד עם העדכון של ה framework והכל עובד אצלי נהדר.

למעלה