לא מצליח לעשותwild

itaiprz

New member
לא מצליח לעשותwild

קראתי בכל האינטנט על חלומות צלולים ורציתי לנסות את השיטה WILD הלכתי לישון ב11:20 קמתי ב4:50 חישבתי תזמן שיכך לי להירדם קמתי עם שעון מעורר אחרי 5 שעות וההיתי ער שעה קראתי חומר על זה ושמעתי מוזיה שאמורה ליגרום לך לחלום צלול ואז שהלכתי לישון היתרכזתי בנשימות,ברעש קטן,במשפטים ולא היה לי את אפקט ''המכשפה'' למה?

nofaroos4

New member
אולי תנסה להשאר ער לפחות זמן למשל

לחצי שעה לא הבנתי אם פשוט נרדמת בלי שיהיה שיתוק שינה או שפשוט התיאשת וקמת אולי עדיף שתתרכז רק בדבר אחד. נגיד בתיקתוקי שעון. פעם כבר חווית את אפקט המכשפה? אם כן אז אין מה לדאוג , לא תמיד זה מצליח. גם אני לפעמים נרמת מבלי שיהיה לי אפילו שיתוק שינה.

Bluescale

New member
עוד חוזר הניגון

אפקט המכשפה הוא לא שלב מחייב בלחלום חלום צלול בשיטת ה WILD. להמשיך בנשימות להתרכז בספירה או בתקתוק שעון או כל דבר כזה או אחר ואתה תגיע לזה, אל תדאג :)

itaiprz

New member
אני לא היתיאשתי פשוט לא קרה כלום

אחרי השעה שההיתי ער דוגרי כבר לא ההיתי ממש עייף ולא נירדמתי עם הwild אחרי איזה חצי שעה של ניסיון אולי יותר לא קרה כלוםםם

Bluescale

New member
חצי שעה = לא מספיק

לגוף לוקח זמן רב יותר מחצי שעה בשביל להירדם במהלך טכניקת ווילד. המוסיקה שכתבתי בשביל להיכנס למצב שמתחיל ווילד מתקדם עורכת בערך כחצי שעה כדי שלאחר מכן יהיה שקט למשך כמה דקות עד שנכנסים למצב. ניסית דמיון? ספירה? מה ניסית?

itaiprz

New member
אפשר להיות ער חצי שעה ואז לישון

היום ניסתי לישמוע רובץ של 30 דקות ולהירדם והוא לא עזר בכלום בקשר לWILD תיראה מה אני יעשה תגיד לי אם זה בסדר 1.אני ילך לישון 5 שעון 2.אחרי החמש שעות אני ער לחצי שעה וחוזר לישון 3.אני ינסה ליספור ולהיתרכז בזה 4.זהוא לא נישאר משהוא [ויש לי עוד שאלה את wild עושים עם עיניים עצומות עד הסוף

Lil KeKe

New member
כה עיניים עצומות... פבל כנס בבקשה!!

תקשיב היה פעם מוזיקה שהכנת לWILD ... תעלה אותה שוב בקשה... ומה חצי שעה לעשות וווילד...?!@ פאק זה הרבה חחח...

Bluescale

New member
זה הזמן הנדרש בערך

חוצמזה עיניים עצומות עדיף להישאר ער פחות זמן אם אתה רואה שאתה פשוט מתייאש ולא נרדם. בשלבים - חצי שעה (מתייאש?) אז רבע שעה (מתייאש ולא נרדם?) אז עשר דקות - 5 דקות - בכלל לא להשאר ער זה מאוד תלויי בבנאדם ובתקופה שהוא עובר עד כמה מהר הוא ירדם (חוץ מכמה גורמים פיסיולוגיים). לגבי הקובץ, כשאעלה אותו אני אפרסם את הלינק שוב פעם

itaiprz

New member
אה ושאלה אחרונה מתי אני צריך לקום אחרי הwild

ראיתי שרשום שיש אפקט המכשפה אז אי אפשר לזוז ושאסור להילחץ אני לא ילחץ כי זה הדימיון שלי אבל מתי אני צריך לנסות לזוז

Bluescale

New member
הכל בדמיון זה בא לך עם הרגש

אין איזשהו זמן מוגדר. אל תדאג

למעלה