לא מצליח לעשות join to domain

well27

New member
לא מצליח לעשות join to domain

הדומיין קונטרולר הוא SBS 2003 . שם הדומיין SYS.LOCAL אני מעוניין לעשות ממערכת הפעלה 2000 join to domain . אבל הוא לא מזהה אותו ברשת . שלא תהיה אי הבנה בעניין המחשב מחובר לרשת וניתן להיכנס אליו על ידי הכנסת IP אני מעוניין להכניס לקבל הרשאות אל active directory אבל ללא הצלחה . אני עושה במערכת ההפעלה של הלקוח win2000 ימני על המחשב שלי ושם אני עושה change להגדרות אבל הוא מזהה רק את הדומיין הישן ולא מוכן להתחבר לדומיין החדש . איך אני יוצר מצב שבו בכניסה למחשב יתן לי את האפשרות מתחת לכניסה להכניס את הדומיין החדש . חייב עזרה אני .

Motel

New member
נשמע כמו בעיית DNS

על הדומיין קונטרולר רץ שרת DNS? הקליינט מקונפג אל אותו DNS?

well27

New member
איפה מקנפגים ב client את ה- dns

בשרת מקונפג ה- dns . איפה מקנפגים ב- lient את ה - Dns ? תודה מראש אני .

Motel

New member
כנס למאפיינים של הכרטיס רשת

דרך My Network Places בחר בפרוטוקול tcp/ip ומשם ב use the following dns servers ותכניס את ה-IP של השרת.

well27

New member
בהמשך לאותו עניין

בידדתי את המערכת ב HUB נפרד וחיברתי את השרת החדש עם מחשב בודד. כשאני עושה LOGIN למערכת אז אני מקבל את החלון הסטנדרטי כמו תמיד ואני מכניס שם וססמא והדומיין למטה הוא הדומיין הישן ( אני עדיין לא מצליח לעשות שלמטה אני אוכל לבחור את הדומיין החדש , אני משנה בימני על MY COMPUTER אבל זה לא נותן לי לשנות זה מכיר רק את הדומיין של המחשב הישן ) הכניסה למערכת מתבצעת אך ורק ב USER וסיסמא של הדומיין הישן !!! כאשר אני מתחבר לדומיין החדש אז הוא מבקש ממני להזין שם משתמש קביל לדומיין החדש .. איך אני יכול לעשות שה LOGIN הראשוני יהיה לדומיין החדש ושישכח את הנתונים מהדומיין הישן . לשם ההבהרה לאחר שאני עושה את ה LOGIN השני לדומיין החדש אני מקבל ועובד לפי ההרשאות ... תודה מראש אני .

Motel

New member
תשובה

נסה לצאת לגמרי מהדומיין (תעבור ל workgroup), ואז תנסה להתחבר לדומיין מחדש.

well27

New member
שוב יש לי בעיה בעניין.

הצלחתי לעשות את זה במחשב אחד . עכשיו אני רוצה לעשות את זה במחשב אחר . עשיתי אותו דבר שיניתי ל WORKGROUP ואז החזרתי לדומיין . הוא מזהה שיש את הדומיין כי הו אפותח לי חלון של שם משתמש וזיזמא אבל הוא לא מוכן לקבל את שם המשתמש והסיסמא ( ניסיתי את שם המשתמש והסיסמא אבל זה לא נותן לי להיכנס , ניסיתי להכניס שם משתמש וסיסמא של הדומיין הישן וגם אליו אני לא מצליח להיכנס עכשיו . כמו כן כשאני מנסה להיכנס אליו דרך האקספלורר הוא נכנס רק כשאני כותב את ה IP . כשאני כותב את שם המחשב הוא לא נכנס אליו . לשם ההבהרה , המחשב הראשון שניסיתי להיכנס איתו , אין לו שום בעיה להיכנס אליו גם לשם המחשב גם ל IP וגם לעשות LOGIN אליו . תודה מראש אני.

למעלה