לא מצליח לי

לא מצליח לי

זה לא סתם שלא כתבתי כאן בימים האחרונים, כל ערב נכנסתי במטרה לכתוב חמישה דברים טובים ולא הצלחתי, ממש ניסיתי, אבל לא היה לי מה לכתוב, הדברים הטובים שכתבתי עליהם בשבועות האחרונים כללו חיפוש דירה, ידידה טובה, חופשה מתוכננת, חיפוש עבודה בדירה אין שום התקדמות, לא יצא לי אפילו לראות דירות השבוע. לגבי הידידה, אני לא יודע למה אבל יש מעין הרגשה של ריחוק, לא קרה שום דבר מיוחד פשוט פחות קרובים השבוע. העבודה, לא קיבלתי תשובה ממה שרציתי, אולי זה עוד יגיע אבל ככל שעובר הזמן זה לא נראה כך, ואילו החופשה...זאת דווקא תגיע, רק שככל שמתקרבים זה נראה רחוק יותר ויותר. שבוע לא קל עבר עליי, ניסיתי להיות אופטימי, ניסיתי לשדר חיוביות, התפללתי לטוב אבל בינתיים לא מצליח לי. הכל הולך הפוך. אפילו איזה עמית לעבודה שחשב שאני כועס עליו, שלח נציגים לבדוק למה, לא יודע למה היה צריך את כל הסיפור הזה, למה לא פשוט לבוא ולשאול, אמרתי שאני לא כועס ואין שום קשר אליו, ולמרות שהתגובה שלו היתה יופי, כאילו הכל בסדר, זה רק ניקה את המצפון שלו, אבל גם מאז...לא טרח אפילו להגיד בוקר טוב, בכלל חברים לעבודה התרגלו שזה אני שעושה סיבוב בוקר, כאילו זה חלק מהעבודה שלי, לא אעשה, אף אחד מהם לא יטרח לשאול לשלומי, ככה זה היה בשבועיים האחרונים, זה די מעליב, לצערי יש כאלה שגם באים אליי בטענות על כך, כאילו אני חייב להם משהו. החופש הזה חייב להגיע כבר, אני צריך להתנתק לי לכמה זמן, לא לשמוע ולא לראות אף אחד, להיות קצת עם עצמי ולצבור כוחות.

מרב76

New member
היי ידידי גם אני מרגישה כך

לא יודעת אבל כל השבוע לא היתי בעבודה אותוסיפור כימעט עבודה חברי עבודה ידיד לרגע חשבתי זה מדובר בי כך חופש דחוףףףף תרגיש יותר טוב פיתאום אני חוזרת כבר מחר לעבודה מרגישה כמו חדשה תאמין לי זה הלחץ היום יומי בהצלחה

תודה

היי לא יודע אם זה אותו דבר אבל זה ייבדק שבוע הבא באמצע השבוע אני יוצא לחופשה תודה לך ובהצלחה.

למעלה