לא מצליח לי כלום...

revital28

New member
לא מצליח לי כלום...

אני ילידת ה-12.8.72, בשנה האחרונה לא מצליח לי כלום: הזוגיות נוראה (בעלי נולד ב-21.1.72), לא מוצאת עבודה טובה,קשה בית, קשה מחוץ לבית. הייתי אצל נומרולוג שדיבר על שנת תיקון. אין לי מושג מה זה, והאמת שזה גם לא משנה לי כל כך, כל מה שחשוב לי זה שהכל כבר יעבור. אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל לתת לי הכוונה, כיצד עלי לנהוג, ואולי אף לנחם אותי ולגלות לי מתי כל זה הולך להגמר. אם צריך פרטים נוספים אשמח להעביר אותם באופן פרטי למייל. תודה רבה לכם, מקווה לראותכם בתקופות טובות יותר.

לא קל, אבל אפשרי

הסתכלתי במפת הכוכבים שלך, אבל זה באמת לא פשוט, וקשה להתמודד עם המורכבות של המפה הזו בכמה מילים בפורום. עקרונית, כדאי להתבונן בזה בפגישה אישית - כמה מלים בפורום אולי לא יסבירו לך למה, אבל נראה לי שאת כאילו מחכה שמישהו מלמעלה יגיד לך איך לנהוג, מתי זה יעבור, ולהגיד לך שזה לא נורא. אבל כל אלה רק אקמולים קטנים, כי כדי לראות מה מקור הדברים, כדאי להתבונן בהם באמת לעומק, ולא לנקוט בגישה של ילדה שמחכה שהמבוגרים יגידו לה שתיכף החלום הרע הזה יגמר, והיא חמודה. גם כל נושא התיקון לא ממש מדבר אלי באופן אישי, כי אין דבר שבור שצריך לתקן. צריך לדעתי רק להבין את מהות העניין, ולראות את הבחירות הפנימיות שבעצם מממשות משהו פנימי שלך, החל מהזוגיות וכלה בעבודה ובכל השאר. אולם, כפי שאמרתי, כמה מלים בפורום בהחלט לא ישפרו או יסדרו עניינים, ואם את רוצה לקבל כוון חשיבה אחר דווקא מהכוון האסטרולוגי, הרי שכדאי ורצוי לעשות זאת בפגישה אישית של יעוץ מקצועי, ולא כאן. אם ברצונך - שלחי לי אי מייל עם טלפון, ואתקשר אליך.

למעלה