לא מצליח לחזור לשיגרה.........

לא מצליח לחזור לשיגרה.........

אני יושב לבד(האישה בעבודה)וברקע הטלוויזיה עם הזוועות,והמחשבות לא מפסיקות לשגע אותי. לאן אנו הולכים,מה יהיה עלינו אם תהיה תגובת שרשרת אשר תפגע בנו. פשוט נראה לי כי כל מה שהתעסקתי איתו עד היום כל כך פעוט ושולי. כל היום אני מקבל טלפונים מאישתי עם שאלות של הרגע האחרון ודילמות לפני ארוחת החג:למי בסוף נלך? ,ומה נעשה בחג? ברביקיו ? ועם מי ? אין לי שום כוונה להיכנס לזה בניגוד לאופי שלי.פשוט שכולם יעשו מה שיירצו ושיודיעו לי לאן הולכים מתי בחג הזה. ברגעים כאלה בו המצב הביטחוני אינו נראה מבטיח לעתיד הקרוב אני חש חרדות כלפיי הבוןבון שלנו. מצטער אם ביאסתי מישהו עם מחשבותיי אך חשבתי לפרוק מעט מהלב ליל מנוחה לכולם

ליידילי

New member
לפרוק זה דבר נבון ונכון

ורצוי גם. מאד. בה במידה רצוי וראוי מבט מפוקח על היכן אנו נמצאים ומה עומד בפנינו. אלא שנדמה לי שאתה נתפסת לחשיבה מעגלית, - חשיבה שאין בה תועלת ורק מעצימה את החרדה. (אני מתנצלת על הבקורת המשתמעת...) משתמע לי גם שאתה * מביט מלמעלה * על התעסקות זוגתך בנושאים שהינם "שוליים" בעינייך. - עניני יום יום ... סתם שגרה של חיים נורמליים. ובאמת- אם אנו הולכים למות, מה זה חשוב לעזאזל מה ועם מי והיכן נאכל בחג. באמת? לא!!! בלמד רבתי. חיינו מורכבים מדברים קטנים - פעוטים אפילו - בוודאי כשמביטים על התרחשויות גלובליות. אבל אין אנו צריכים או יכולים להיות "הירואיים" בכל רגע נתון, להיפך ההירואיות האמיתית הינה בשמירה על החיים - ועל ערכם, עם כל מרכיביהם הפעוטים. - ועל הנורמליות שלהם. החששות והחרדות טבעיים ואנושיים וגם - נורמליים. אך אם הם מקפיאים אותך ומונעים ממך לקחת חלק ב"חיים", כי אז לא די בכך שתפרוק (הגם שאתה מוזמן לעשות זאת בכל עת) - אלא נחוץ שמישהו ינער אותך... וזאת אשר ניסיתי לעשות. מקווה שתקבל זאת באותו "ראש" שזה נכתב אליך. - ו"כן- זוגתך תשמח לאינפוט שלך בענין היכן תבלו שניכם והבונבון את החג..." אז שיהיה חג שמח, בהחלט ושנה טובה... (זו היוצאת היתה בהחלט מחורבנ...ת...- יש לא מעט סיכויים שהבאה תהא טובה יותר)

למעלה