לא מצליח להתחבר לשרת ולסנכרן

Limonium

New member
לא מצליח להתחבר לשרת ולסנכרן

יש לי שני מחשבים, PC ונייד, אשר היו מסונכרנים עם גוגל. ה PC התפגר, והחלפתי אותו בחדש, אולם אני לא מצליח להיכנס לגוגל כדי לסנכרן. ( המייל נפתח ).
התנתקתי גם עם הנייד, ומאז גם הוא לא מצליח להתחבר. במקרה הטוב כתוב "אופס, הסנכרון נכשל."

איך פותרים את העניין?

תודה.

אתה מדבר על סנכרון כרום?

אם כן, נסה להפעיל מחדש..

וגם מומלץ לבדוק מה שלום התוספים שלך בכרום, יכול להיות שהם מקולקלים.

Limonium

New member
תודה,

ניסיתי להפעיל, להיכנס, לצאת, ללכת, לחזור... כלום לא עזר.
ה PC חדש לחלוטין, ומרגע ההתקנה של הכרום לא הצלחתי להיכנס כדי שהוא יסונכרן עם הנייד, כמו שעשיתי כדי לסנכרן את נהייד עם ה PC הקודם, לפני שזרקתי אותו לפח.

אגב, מי מסנכרן את מי? הנייד אמור לסנכרן את הPC, אך איך הוא אמור לדעת את זה? למה שזה לא יהיה הפוך?

יש לי תוסף אחד... חוסם הפרסומות הנהדר, אשר מעלים כמו קסם את הפרסומות מתפוז, אבל אל תספר, כדי שלא יכעסו עלינו :)

אני אגיד לך מה קרה אצלי-

הייתי מתחבר לכרום, ואחרי שהייתי יוצא, זה לא היה שומר.
הכוונה היא שכל פעם הייתי צריך להתחבר מחדש.

והתכוונתי שתסיר את כרום, ותתקין מחדש. אני פשוט לא זוכר איך זה הסתדר אצלי. אולי תנסה גם למחוק עוגיות וקבצים מיותרים.

הסנכרון הוא עם הענן, כנראה.
מה שתעשה במחשב אחד, יהיה גם במחשב אחר. בעצם, יש לך מאגר של כרטיסיות והגדרות, ואתה יכול לגשת אליו מכל מקום.
זה לא שהוא נמצא על מחשב אחד, ואתה ניגש אליו מהמחשב השני, אלא הוא נמצא "בענן" (ככה הכל עובד היום) ומשם יורד אל כל מכשיר ומכשיר.

היה לי את חוסם הפרסומות, אבל לא שמתי לב שהוא מועיל במשהו. (ז"א, מאיפה אני אמור לדעת שהוא הוריד פרסומת? הוא לא הודיע לי על זה :) )

Limonium

New member
זה לא יפתור את הבעיה.

בנייד הכל היה תקין, ואילו בשולחני הכרום מעולם לא סונכרן.
הסיכוי שבשני המחשבים יהיו בעיות התקנה הוא אפסי.
אני תוהה אם ייתכן שהשרת של גוגל נפל, ועדיין לא חזר לחיים.

Limonium

New member
תודה, את הקישור אני מכיר,

אבל זה לא עוזר.
אני לא מאמין שיש בעיה בתוכנה כי אני לא מליח להתחבר בשני מחשבים. אולי אנסה עוד אחד, אבל רק בשבוע הבא.
אני מניח שמשהו נדפק בהגדרות, או שהענן תקוע. לפני שהחלפתי מחשב הכל עבד נהדר.

למעלה