לא מצליח להשתמש ב-VISUAL STUDIO

tom1992

New member
לא מצליח להשתמש ב-VISUAL STUDIO

זה עתה הורדתי את גרסת 2010 של התכנה. אני מנסה להגיע למסך שיאפשר לי לכתוב תכנית ולאחר מכן להריץ אותה. פתחתי את התכנה ופתחתי EMPTY PROJECT על שם מסוים, אבל קיבלתי מסך כחול שאני לא רואה כיצד להגיע ממנו למסך של בניית התכנית לפתרון... אני אודה מאוד לעוזרים הנכבדים והנחמדים...

פרסאוס

New member
פרוייקט ריק זאת אפשרות מתקדמת יותר

אולי כדאי שתיצור פרוייקט בשפה שלה אתה רוצה לכתוב.

tom1992

New member
אלה הן הנחיות הקורס.

ובכן,. מה עושים? אני במצוקה אמיתית כרגע.

פרסאוס

New member
זאת מצוקה אמיתית?

נראה לי שהיזידים (למשל) עלולים שלא להסכים איתך, אבל זאת רק דעתי.
&nbsp
בכל מקרה:
פרוייקט ריק (ולא פתרון ריק) מופיע לי רק ב C++, אבל אני עובד עם 2013.
לפרוייקט כזה, אפשר להוסיף קובץ CPP והוא ירוץ בלי בעיה, למרות ששוב, אני עובד עם 2013.

selalerer

New member
הוא הציע לך מה לעשות.

אם יש לך הנחיות מדוייקות מהקורס, תעקוב אחריהן, אם לא קח את העצה שלו, ייתכן והיא תועיל לך.

tom1992

New member
כן, יש סרגל כלים. ומתחת מסך כחול, ריק. ואני רואה את שם

ה-PROJECT שלי מופיע בצד ימין בשליש השני של המסך. אני סה"כ רוצה ליצור PROJECT כדי להקליד תכנית , להריץ אותה ולשלוח באתר הקורס שלי.
הבנתי שככה צריך לעשות, ושניתן להשתמש גם בגרסה של 2010. מה ההבדל בין PROJECT ל-SOLOUTION ? למעשה יש לי גם שאלות עם כמה סעיפים, אם זה משנה. אז מה אני צריך לעשות כעת? היזידים לא מעניינים אותי כרגע, עם כל הכבוד והאמפתיה למצבם. אני סתם אדם בורגני שצריך עזרה כעת בתכנות...

bismark1

New member
כמה דברים

1. בחרת פרויקט ריק ולכן באמת לא מופיע לך שום דבר, כדי להתחיל לעבוד אתה צריך להוסיף קבצים לפרוייקט שלך - לחץ עם הלחצן הימני של העכבר על הפרוייקט ובתפריט שנפתח בחר ADD->New file, יפתח לך תפריט שבו תצטרך לבחור את סוג הקובץ, לתת לו שם ואז הוא יתווסף לפרויקט ותוכל להתחיל לעבוד לעבוד עליו.

2. Solution מאגד כמה פרוייקטים ומגדיר את היחסים בינהם. כנראה לא רלוונטי לגביך כרגע כי אתה עובד עם פרוייקט יחיד.

3. כלל נהוג בפורומים (וגם בחיים) הוא לא לערב מידע משיחה עם אדם א' בתת שרשור X בשיחה עם אדם ב' בתת שרשור Y...

למעלה