לא מצליח להוריד...

עדי וטל

New member
לא מצליח להוריד...

האתר של אופן אופיס נפתח אבל הדף להורדה לא, ישנה הודעה שדף אינו נמצא. יש פיתרון ? תודה

Eldad S

New member
שלום נדין, התקלה עדיין בעינה, איפה אפשר

כרגע להוריד את ה-Open Office בעברית? ושאלה נוספת, וסליחה אם היא כבר נענתה בעבר (אם כן, אולי תוכלי לענות בקצרה): בדרך כלל אני עובד עם התוכנות השונות בגרסתן האנגלית. האם הגרסה העברית של Open Office תקנית כרגע, ללא באגים, ונוחה לעבודה בדומה לגרסה האנגלית? האם הגרסה העברית מוסיפה פיצ'רים שלא קיימים בגרסה האנגלית (עבור דובר עברית, כמובן), ובמילים אחרות, האם יש טעם להתקין אותה ולעבוד איתה - במקום עם הגרסה האנגלית?

Eldad S

New member
../images/Emo51.gif, בינתיים הורדתי

אתמול את הגרסה האנגלית (אבל טרם התקנתי אותה). אני מבין מהודעתך שעכשיו הגרסה העברית כבר זמינה להורדה, באותו אתר שניסיתי אתמול להוריד ממנו את גרסת התוכנה העברית, ללא הצלחה. שאלתי גם עד כמה הגרסה העברית מוסיפה על זו האנגלית (כלומר, מה יש בה, מעבר לתפריטים בעברית - אם בכלל). האם יש גם קיצורי דרך לתפריטים השונים, באמצעות האותיות הראשונות - בעברית - של כל תפריט, לדוגמה?

צחור

New member
גם אני נתקלתי בתקלה הזו

ניסיתי להתקין לחברה שלי ביום שישי את אופןאופיס והגרסה העברית בלתי ניתנת להורדה (למזלי היא דוברת אנגלית אז הורדתי לה את הגרסה האנגלית) כל ניסיון להוריד את הגרסה העברית נכשל (ותאמינו לי שניסיתי הרבה!)

למעלה