לא מצליח להגדיר Vmotion

avivfl2

New member
לא מצליח להגדיר Vmotion

יש לי שני ESX, בכל אחד מחוברים שני כרטיסי רשת, לכל אחד הוגדר כרטיס עם Vkernel עם כרטיס שונה, בכל צד סימנתי תמיכה ב Vmotion וביניהם הגדרתי storage עם freenas, בכל Esx הגדרתי את הסטוראג' עם הפורט שלו, ראיתי ב Map שכולם רואים אחד את השני, כשאני עושה Migrate ל VM, מתקבלת שגיאה unable to access כמו שבתמונה

hetzbh

New member
איך הסטורג' מוגדר

NFS או ISCSI?
&nbsp
כמו כן, בשביל VMOTION אתה חייב שהברזלים יהיו זהים (מבחינת מעבד וכו') וכמובן שכל ה-VMDK וחבריו שירוצו מה-Storage המקומי

A Little Ruff

New member
נראה שהגדרת TRUNK ב MNG

שנה ID ל 0.

*מנהל - אם אפשר למחוק את ההודעה הקודמת שלי אני אשמח :)

JMRL

New member
שאלה לגבי התוכנה שאתה משתמש ע"מ לקבל מפה של הרשת שלך

האם תמונת המפה של הרשת שלך זה שרטוט ידני או שימוש בתוכנה יעודית לזה? במידה וזה תוכנה יעודית - אשמח לקבל את שמה.

harpiya

New member
אם אני מבין נכון את התמונות

אז פשוט שמת את המכונה הוירטואלית על הדטסטור המקומי של ה- esxi הראשון
ואז אתה לא יכול לעשות vmotion
&nbsp

avivfl2

New member
היי

לגבי מעבדים שונים הבנתי שיש אופציה ל EVC שבעצם נועד לשלב שני מעבדים שונים, לגבי התמונת מפה, זה אופציה ב ESX שאתה יכול לעשות EXPORT למבנה הרשת, לגבי המיקום של VM על ESX, הבנתי את הטעות, אבל שאלתי היא, אם הכל בעצם ממוקם על הסטוראג' אז למה צריך את כל הבלאגן של ריידים של איזה 6 דיסקים על ה ESX עצמו, כל זה רק בשביל לתחזק את התוכנה של ה ESX??

harpiya

New member
אם הכל נמצא על המערכת אחסון עצמה

לא צריך 6 דיסקים ברייד על כל esxi
נשמע קצת מיותר

avivfl2

New member
אוקיי

אז מה שאתה אומר בעצם שאני יכול לעשות נגיד רייד 5 בסטוראג', נכון?
דרך אגב? אתה מתמצא ב Freenas?, עד כמה הוא קרוב באמת למציאות? ונניח שיש לי שני דיסקים פיזים שונים, איך אני נותן להם כתובות שונות?

harpiya

New member
לא זה לא מה שאני אומר

אתה עושה קצת סלט,
מה שאמרתי זה שאם יש לך מערכת אחסון מרכזית שעליה תשים את המכונות , מיותר לבזבז 6 דיסקים על ה- esxi
הרייד שתעשה על האחסון שלך תלוי במה שאתה מתכנן להריץ שם, אם זה רק לצורך נסיון ולמידה הכל הולך רייד 5,6,4,10
בפרינאס הידע שלי בעיקר תאורטי, אבל בכל מקרה השאלות לא ברורות

למעלה