לא מצליח להבין...

מתן 261

New member
לא מצליח להבין...

אני קורא פה המון. וכל הכבוד על התמיכה שאתם נותנים פה לאנשים זה מאוד חשוב.
ועכשיו לסיפור שלי...
הכרתי בחורה ממש במקרה לפני חודש וחצי בערך. דיברנו קצת, קצת הודעות והזמנתי אותה לצאת, ונעניתי בחיוב. היה דייט מדהים שבסופו גם התנשקנו ובאמת הרגשתי כימיה מטורפת אבל אמרתי לעצמי לא ללחוץ, לזרום עם הקצב שלה,מפה לשם. המשכנו לצאת ולאט לאט זה הפך להיות די רציני. ישנים ביחד כמעט כל ערב,יוצאים לסרטים, לטייל ומתגעגעים אחד אל השני בצורה בריאה, לא בצורה מוגזמת. היא אמרה לי שהקשר איתי פשוט מושלם לא פחות מזה ושהיא בחיים לא הרגישה ככה וממש נתנה לי בטחון במערכת יחסים שלנו. כמובן שאמרתי לה שגם אני מרגיש את אותו הדבר ואני ממש שמח שהכרתי אותה ושטוב לי איתה והכל.
ועכשיו לטוויסט...
הייתי צריך לטוס ל5 ימים טיסת עבודה לחו"ל. וכמובן שבאופן טבעי דיברנו פחות וזה נורמלי ואפילו בריא. אבל הרגשתי שמשהו פה מוזר, קיבלתי ממנה את התחושה הזו שאני טיפה מעיק עליה (הפרשי השעות גרמו לכך שדיברנו כשפה היה לילה ואצלי צהריים) ואז כשחזרתי לארץ היחס הקריר המשיך אבל התעלמתי... יומיים אחרי שאני נחתתי היא טסה למשפחה שלה בחו"ל ל23 יום. מאז שהיא טסה כמעט ולא דיברנו, גם אם שלחתי הודעה היא ענתה יומיים אחרי ובקרירות לא אופיינית. סיפרתי לעצמי כל מיני תירוצים כמו הבדלי תרבות, היא צריכה את החופשה שלה, אין לה אינטרנט זמין וכו... אבל המשכתי לראות שלמרות שהשיחה האחרונה שלנו נגמרה בסימן שאלה מצידי (סתם שאלה על איך הולך בבית ואיך את מבלה?" )עדיין לא קיבלתי תשובה. הבחורה פשוט נעלמה.
פתחתי חשבון אינסטגרם וגיליתי שהיא העלתה כל מיני תמונות עם האקס שלה מהבית... תמונות שיכולות להתשמע בכמה מובנים אבל בואו נקרא לתמונות האלה "תמונות מחשידות"... היא ממשיכה להעלות תמונות באינסטגרם אומנם לא עם אותו הבחור אלא רק עם המשפחה והיא נכנסה מאז לואצאפ עשרות פעמים, אבל להודעה שלי היא לא ענתה. היא לא יזמה שיחה, הודעה, כלום...
היא חוזרת בתחילת השבוע הקרוב ואני ממש לא יודע מה לעשות.
לעמת אותה עם הממצאים?
להתעלם?
ליצור איתה קשר כשהיא תחזור?
ממש ממש ממש נקשרתי אליה ואני כן רוצה לנסות להמשיך להישאר איתה בקשר כמו לפני שתי הטיסות שלנו...
אני ממש מרגיש על סף התמוטטות עצבים רק בגלל שהיא הרגילה אותי לקשר מסויים וליחס עוטף ואוהב ופתאום בלי התראה מוקדמת הבחורה פשוט נעלמה.בלי ריב בלי ארוע שיכל להתפרש כסכסוך...
סליחה אם חפרתי, אבל אני 23 יום לא ישן ולא מפסיק לחשוב עליה
מה לעשות?

sweetdreams

New member
אני חושבת שהיה לכם מומנטום ואז הוא פג

זה קורה הרבה בקשרים בשלב המאוד מאוד התחלתי שלהם.
דברים נראים מושלמים ושהולכים לכיוון טוב, אבל עדיין אין בסיס איתן (מן הסתם, כי רק הכרתם), ולכן לכל שינוי מומנטום יכול להיות השפעה קיצונית.
כל שכן להפסקה בת 5 ימים שאחריה באה הפסקה בת יותר משלושה שבועות!!
לא נעים, אבל זה קורה. ואני חושבת שהרכבת הזאת כבר נסעה הרחק הלאה, וחבל שתתעכב עליה. פשוט תניח לה.
ולמען הסר ספק, אם יודעת שאתה עדיין מעוניין, כך שאם היא בקטע היא כבר תיצור קשר כשהיא תחזור.

מתן 261

New member
מוכן לקבל כל החלטה

תודה על התגובה,
אני מוכן לקבל כל החלטה שלה. גם אם היא לא תרצה להמשיך איתי בקשר. אבל אני כרגע בסימן שאלה אחד ענק.
לא פה ולא שם.
וזה מה שמטריף אותי כ"כ. זה לא מתאים לה לאופי, זה לא מתאים לקשר שהיה לנו, כן אני ידוע שזה היה קשר קצר והוא עדיין לא מבוסס אבל עדיין לפעמים הזמן הוא לא פאקטור, פשוט מרגישים את זה.
השאלה היא, האם לא לפנות אליה כלל ברגע שהיא תחזור?
לא לשלוח הודעה? לא להתקשר?
פשוט לחכות שהיא תיצור איתי קשר?

sweetdreams

New member
אני הייתי פשוט מניחה לה

גם לא מחכה שהיא תיצור קשר, אני הייתי פשוט מבינה שהיא לא מעוניינת והייתי ממשיכה הלאה.

sweetdreams

New member
אף אחד לא אמר שזה קל

אבל זה עדיין המעשה החכם לעשות. (לדעתי
)

היי מתן

אתה כ"כ מזכיר לי את עצמי לפני כמה שנים.
עשיתי איזה טוויסט בחיי, היום אני פשוט לוקח קשרים ובחורות בערבון מאוד מוגבל,
למדתי בדרך הקשה לא לקחת אותן יותר מדי ללב.
יש המון בחורות כאלו שפתאום מתעלמות ולא יודעות איך להתנהג וחוויתי את זה
זה עוד יותר כואב כשכבר נתת לה את הלב שלך והתאהבת, ואתה מסונוור ממנה.
אני ממש מבין אותך. הייתי שם :) זה לא קל בכלל לשחרר.

אחזור ואומר שברור שהעובדה שנותרת באוויר עוד יותר מעצימה את הבלבול והחרדה שמא היא תעזוב.
מה שנראה שהולך לקרות לצערי.
לדעתי יש לך 2 אפשרויות.
אפשרות ראשונה היא פשוט לשחרר, למחוק כל מה שקשור אליה ולהתנהג בצורה הדדית (אחרת זה לא עובד) ופשוט לעבור הלאה.
והאפשרות השנייה היא להשיג תשובה בהקדם האפשרי אם זה ממש אוכל אותך ואתה מרגיש שאתה לא מסוגל להכיל את חוסר הוודאות.

אני די מסכים sweet dreams יכול להיות מאוד שהמומנטום היה ונגמר.

משהו קרה..

יכול להיות שהיחס שלך השתנה ב5 ימים, הזנחת אותה, והיא נעלבה
והיא מצפה ממך לחיזור
ואתה ממשיך להיות בנאלי ומשעמם.
אני מציעה שתכתוב לה מייל
ותרשום את הרגשות שלך כלפיה וכמה היא חשובה לך

אם כבר חזרה - להתקשר ולהתעקש על פגישה ולומר לה כל מה שעל ליבך- אל תתבייש תחשוף הכל שהיא תבין שהיא חשובה לך.

לדעתי היא העלתה תמונות של האקס כדי שתקנא - ואתה בטח היית אדיש לכך.
האדישות הזו פוגעת.

Sunshine Smiles

New member
אוי די כבר, אישה היא ישות עצמאית

ומלאה בפני עצמה, לא צריכה כל הזמן חיזוקים וליטופי אגו של הבן זוג שלה כדי לא לקרוס לתוך מערבולת של חוסר בטחון, ילדותיות וצומי.

קשר דורש תחזוקה

לפי כל התגובות של הבחור הזה
הוא הילדותי חסר הבטחון לא כאריזמטי לא רומנטי משעמם בנאלי
רק לוקח ממנה ומחכה שהיא תתן את הטון

היא בטח חושבת שהוא רק רוצה ממנה סקס
כי ניכר שזה הבסיס שעליו הקשר מושתת

Sunshine Smiles

New member
אחותי, כשתפסיקי לראות נשים במצב של קורבן

נצחי הדברים שלך יהיו אובייקטיבים איך שהוא.
אני אפילו לא מתכוונת להגיב ברצינות על ההודעה שלך כי זה כלכך מעוות ומוטה לצד שלה שזה גובל בחוסר הגיון בסיסי של אנשים בוגרים.

היי מתן ..

להתעלם , כמובן שלא - ברור שיש פה בעיה מסויימת.

האם שלחת מעל הודעה אחת?

אם כן והיא בבירור ראתה אותה אך העדיפה להתעלם, לצערי זה אומר הרבה....
לא ברורות גם התמונות שהעלתה עם האקס, האם אלה תמונות ישנות? עדכניות..?

נראה שיש איזה שינוי מהצד שלה, שלח עוד הודעה או 2, ותראה מה קורה.
אם היא מתעלמת, הרי שכשהיא חוזרת, יש מקום לשיחה רצינית.

עם זאת, אברך אותך בברוך הבא לפורום

מתן 261

New member
תגובה ללימור

שלחתי הודעה וקיבלתי תגובה כמה ימים אחרי. כעבור כמה ימים שלחתי עוד הודעה ולה לא קיבלתי תגובה...
אני מרגיש די מטומטם לשלוח עוד הודעות כשאני מקבל תגובה אחרי כמה ימים אם בכלל...
והתמונות עם האקס עדכניות מהטיסה הנוכחית שלה.
מצד שני חשוב לציין שהיא איפושהו לא חייבת לי יותר מידי (סך הכל יצאנו פחות מחודש) כך שאני לא יודע אם יש מקום לשיחה רצינית שבו היא תהיה חייבת לי דין וחשבון כי זה יסיים בוודאות את הקשר ויהרוס כל סיכוי לשיקום...

הזמן "על הנייר" בעיני פחות משמעותי.

לפי דבריך נראה שהיה לכם קשר יפה, ואפילו מושלם .

גם אם מדובר בחודש, זה לא מצדיק תמונות עם האקס שלה, או קרירות לא נעימה אחרי תקופה אינטנסיבית שלפי דבריך היתה הדדית .

בעיני ההתנהגות שלה תמוהה ואפילו פוגעת,

זה או לוותר על הקשר, או לשאול אותה לפשר העניין כשהיא חוזרת,

לא ברור, האם בכלל הייתם זוג כשהיא טסה?

מתן 261

New member
טסנו כזוג...

כשהיא טסה היינו זוג. לא נפרדנו או רבנו לפני ואפילו, אומנם בצחוק, היא רצתה שאני אטוס איתה...
כרגע היא עברה לעיר אחרת לפני הטיסה חזרה לארץ (כבר לא בעיר של האקס) והפלא ופלא היא שלחה לי הודעה אתמול שהיא מצטערת שהיא נעלמה ושאין לה כ"כ סיבה... (בזאת הלשון)...
עניתי שקצת דאגתי לה ומה קורה, אמרה שהכל בסדר אבל מתח היה באוויר למרות שדיברנו בהודעות...
יום ראשון היא חוזרת ואז אני אדע יותר טוב מה קורה...

אם הייתם זוג..

בהחלט יש מקום לבירורים כי זו פשוט לא התנהגות.
מקווה שהכל יסתדר לטובה.

הכי טוב שתשחרר.. היא ממש לא רצינית!

חמוד הכי טוב שתשחרר ותמשיך הלאה. אתה נשמע רגיש וחמוד. יקרו לך עוד המון דברים טובים בדרך.......

הייי:)

מצטערת לשמוע, אבל נראה לי שבהצלחה היה את למעלה.
ועכשיו היא כבר לא מעוניינת כמו פעם ומצאה לה נחה עם אחר.
לדעתי תמשיך הלאה.
ויודעת שזה לא קל כי נקשרת ויש רגשות וכאלה.
אבל עדיף שיהיה קצת קשה מאשר להיות עם מישהי שלא נותנת לך יחס ראוי

2461

New member
קשה לבצע אבל תמשיך הלאה...אין ברירה כנראה |נח

lost green eyes

New member
הבחורה

העלתה תמונות שלה עם האקס מהבית + לא עונה לך . אני מבינה שאתה לא חזק ברמזים (עבים) .
אתה לא צריך אחת כזו זה בטוח .. נשמע שאתה בחור רגיש וטוב סה"כ.. תשחרר ותעבור הלאה מבלי להתבלבל. אני אישית ממש לא הייתי יוצאת קשר (עוד בשלב התמונות עם האקס
)

למעלה