לא מצליח לגמור

nike001

New member
לא מצליח לגמור

לא מצליח לגמור בסקס
לא עם גברים ולא על נשים
רק פעמיים בחיי הצלחתי לגמור בסקס
כשהבאתי ביד כמה רגעים אחרי הסקס
אפילו כשמוצצים לי אני לא מצלי להגיע למצב של להשפריץ בפה. למה אני לא מצליח לגמור בסקס??

חופ שיה

New member
שחרר!:) משהו לא משוחרר בך ו/או

שהזין שלך רגיל לשיפשוף חזק ולכן חדירות לחורים שמיועדים לגרום לך עונג ואורגזמה לא מצליחים להביא אותך לגמירה.
יש לי הרגשה שזה שילוב של השניים. תקן אותי אם אני טועה או לא בכיוון בכלל.

nike001

New member
היי

אני בדר ך כלל מקיים יחסים אחרי שתיה של קצת אלכוהול בגלל שבלי שתיה אני מרגיש חסר בטחון לזרום
(למשל אם אני לא נראה בערב הכי טוב אז האלכוהול מטשטש) ואולי אלכוהול מפריע לגמירה למרות ששמעתי שהרבה ילדים נוצרו משני שיכורים אז לא יודע..

בהקשר למה שאמרת:
יכול להיות שאני לא משוחרר גם כי אני רוצה להרגיש ילד שנהנים/מנצלים אותו בסקס ואני כבר לא ילד
בהקשר לסקס האחרון עם הבחורה אז האמת היא שבגלל שהיא גדולה ירד לי קצת הקסם ממנה
ואולי אני באמת רגיל לשפשוף חזק. אני משפשף עם קרם גוף , לא יודע לגמור בלי.

nike001

New member
היי

אני יודע לגמור לבד אבל בסקס זה שונה.
בגיל ההתבגרות לא הצלחתי לגמור בסקס.
וכן אני לוקח כדורים פסיכאטרים - זה קשור?

nike001

New member
אגב

בגיל ההתבגרות לא לקחתי כדורים , אולי מידי פעם ריטלין.
לקראת סוף גיל ההתבגרות ידיד שלי עזר לי לגמור בשפשוף עם היד (הוא תיאר לי סצינת סקס שלי עם מישהו , זה לקח לו המון זמן אבל הוא לא התייאש . זה בשיחת טלפון תוך כדי שפשוף. אחרי פעמיים הבנתי את השיטה)
תמיד הייתי משפשף כשאני מחזיק בקצה השולחן ועולה עם הגוף תוך כדי שהאיבר מין משתפשף בקצה השולחן (או הכסא)

מממ.. סתם מחשבה כזאת..

אולי יש לך קטע עם חפצים דוממים? שמעתי על אנשים שנמשכים לספות, שולחנות וריהוט בית.
חוץ מזה, בקשר לכדורים שאתה לוקח. אולי שווה לדבר עם הפסיכיאטר שלך על זה ולשתף אותו.

אז ככה:

1. יתכן שיש לך קושי באינטימיות ולכן לגמור עם פרטנר(שמרגיש לפעמים כחשיפה וחולשה) לא קורה לך.
זו הבעיה שהכי קשה לפתור כי היא דורשת פרטנר סבלני, שלא נעלב, ומוכן לעבוד איתך על העיניין הזה לאורך זמן.
2. יתכן שהצורה שאתה מאונן בה חזקה מאוד (מה שנקרא "DEATH GRIPP" ושום חיכוך עם איבר אנושי (כוס/פי טבעת/פה) לא חזק מספיק.
הפיתרון במקרה הזה הוא לעשות דיאטת אוננות וללמוד להנות מגירויים פחות חזקים.
3. כדורים פסיכיאטריים מקשים על הגמירה. לעיתים גם מורידים את רמת החרמנות והגירוי הכללי מסקס.
הפיתרון הוא איזון ע"י תרופות אחרות- שאל את הפסיכיאטר שלך. (לחבר שלי זה מאוד מאוד עוזר!)

המלצה שלי

ראשית כל כדורים פסיכיאטרים בוודאות מדכאים את האפשרות לגמור, אני חרדתית ולוקחת כדורים, כשהייה לי חבר לא הצלחתי לגמור וגיליתי שזה בגלל הכדורים .
לכן החלפתי במיוחד בשביל זה את התרופה שאני משתמשת בה. אל תתבייש לשתף את הרופא שלך בעניין הזה.

שנית כל אני לא חושבת שהסיבה שבגללה אתה לא מצליח לגמור קשורה לבנים או לבנות ולרמת המשיכה שלך אליהם אלא לסיבות הבאות:

הרבה פעמים קורה שבסקס עוסקים בסיפוקו של בן הזוג עד כדי כך שזה מגיע על חשבון העונג שלך. יכול להיות שהמחשבות שלך או הרגשות שלך,( כמו מבוכה למשל) בזמן סקס מדכאות ומעקבות את הסיפוק שלך. שאלות כמו : "האם אני מפתה מספיק?" "האם הוא/היא נהנה/ת?" "אני צריך להתאמץ יותר?" הן שאלות טכניות שמונעות ממך להגיע להנאה מינית שמונעת בעיקר מאימפולסיביות וספונטניות . גם כשאתה מאונן לבד יכול להיות שאתה מובך מעצמך. אתה מרגיש חסר בטחון ביום יום? אתה מרגיש שאתה לא מכיר את הגוף שלך מספיק וזה מדכא אותך? זה מספיק כדי לא להגיע לגמירה.
דבר נוסף זה האקסוטיסין, זה הוא הורמון שמשתחרר בגוף בזמן גירוי מיני או חיבתי ונותן תחושת רוגע ושחרור אך יש בו גם צדדים שליליים . אקסוטיסין גורם גם לתחושת חרדה. באופן טבעי כשאדם מרגיש פחד ,חרדתיות או לחץ הוא מנסה לחלץ עצמו מהסיטואציה ע"י "השתלטות עצמית" וחשיבה טכנית. זה יכול להתבטא בהתעסקות בעונגו של בן הזוג ע"מ לא לאכזב אותו או בזמן אוננות עיסוק בביצוע עצמו במקום בפנטזיות שלך מכיוון שיש בזה עניין של "איבוד שליטה" . עצם העובדה שאתה מכאיב לעצמך כדי להפוך את החוויה ליותר עוצמתית מעידה על כך שאתה ניגש לאוננות כדבר שתלוי בביצוע הגופני והחיצוני ולא הפנימי והמחשבתי . אין דבר רע בקצת סאדו או מזוכיזם אבל גם הסטיות האלו מגיעות מתוך פנטזיות. במקום להשקיע מאמץ בנסיון להפוך את תחושת הגירוי למורגשת יותר ע"י כאב, התרכז במה שמחרמן אותך בתשוקות הפנימיות ובפנטזיות שלך, ריחות, קולות, טעמים שגורמים לך להרגיש כנוע וחרמן רק מעצם המחשבה אפשר להגיע לגמירה. תחשרר את הפחדים שלך ואת ותן לדמיון להוביל אותך ולא הפוך. זה דבר שתלוי בך ,שאפשר לשנותו ושמשנה את כל החוויה עד לרגע הגמירה.

מאחר והצלחת להגיע בסה"כ פעמיים לגמירה בחייך ובכל זאת זה קצת חריג הייתי ממליצה ללכת לרופא ולסקסולוג. אני מאמינה שהבעיה שלך יכולה להפטר ע"י שינוי של גישה למה ש"גורם לך לגמור" אך בכל מקרה כדאי לבדוק שאין בעיה בריאותית. אל תמנע לבדוק את זה , זה חשוב בדיוק כמו כל דבר אחר בבריאות הגוף שלך :)

בהצלחה :)

זה מחקר אחד

מתוך מאות אחרים שמראים בדיוק ההפך.

הייתי מחכה עם הקביעה הנחרצת שאוקסיטוצין מעורר חרדה לעוד מחקרים בנושא..

טחד מתוך הרבה נוספים שעוד יש

זה רק מאמר אחד ששלחתי כדוגמא אבל אם תחקרי לבד וזה במת מעניין אותך, תמצאי עוד הרבה מאמרים בנושא.
יש עוד הרבה דברים שלא גולו בגוף האדם ולאט אט הם מתחילים להתגלות.
תמיד קשה להתרגל לעובדות חדשות אבל בסה"כ הם עוזרים לנו להבין יותר טוב את עצמנו. :)

למעלה