לא מצליח לגבות את ה EXCHANGE!!!

papilon7

New member
לא מצליח לגבות את ה EXCHANGE!!!

event id : 57745. בקובץ הלוג של קלטות הגיבוי נאמר שהקבצים בשימוש. האם עקב כך שה OUTLOOK של מישהו נשאר פתוח, או אפשרות אחרת? מלחיץ קצת לדעת שה EXCHANGE לא מגובה. אשמח מאוד מאוד להארה. שבת שלום לכולם

papilon7

New member
עם VERITAS BUCKUP EXEC

עם קלטות DLT. ולא, ממש אין לי AGENT חם, לצערי. ושוב תודה ושיהיה שבוע משובח

פוֹלי

New member
ולפני כן הוא היה מגבה למרות שלא היה

agen לגיבוי חם

frolik

New member
אתה מוריד את ה- service

אתה מוריד את ה- service של ה- exchange ? אתה מגבה את ה- exchange כקובץ ? (או שלא הבנתי כלום )

papilon7

New member
אני חייב להוריד אותו לפני הגיבוי???

אכן כשהורדתי את ה SERVICES הצלחתי לגבות, ידנית. ויתכן שהזדרזתי לענות קודם, סליחה על הבורות אך מהו ה AGENT? איך אני בודק את נוכחותו? ושוב תודה מראש

frolik

New member
אז ככה

ה- DB של ה- EXCHANGE זה קובץ פתוח, אי אפשר לגבות את הקובץ כקובץ כאשר ה- EXCHANGE עובד. AGENT זה מודול שמגבה את הנתונים שב- DB. איך יודעים אם הוא נמצא: בעץ של תוכנת הגיבוי תבדוק אם יש קטע של EXCHANGE, אם לא אז אתה חייב להוריד את ה- exchange service ואז לגבות את הקבצים.

papilon7

New member
ועוד בקשה להבהרה

האופציות שיתכן שרלבנטיות הן: microsoft exchange mailbox שכשאני מנסה לסמן מתקבלת הודעה של attach to device. . . backup exec could not attach to this exchange server . . . please enter the unique exchange server mailbox בנוסף יש לי backup exec agents אבל האופצייה הזו אפורה. אני מבין שסימון ה EXCHSRVR לא רלבנטי כשה EXCHANGE עובד, וגם לא ה M? ושוב המון תודה על העזרה והסבלנות

ezaton

New member
Veritas Backup Exec

דורש לרוץ תחת הרשאות משתמש שיש לו גישה לניהול (פרטים אצל אנטידוט) תיבות הדואר. דוגמא טובה - domain Administrator. חיוני שתגדיר אותו, או את השירותים שלו, בעת ההתקנה ככאלו שמשתמשים בהרשאות המתאימות, ולא local system, כאשר למשתמש שהוקצה עבורו יש תיבת דואל על השרת. הכי קל בעולם domain admin.

פוֹלי

New member
זה גם יכול לקרות אם הוחלפה סיסמת

האדמין ומסיבה זו או אחרת ב services של ה veritas backup הסיסמה עדיין ישנה.

antidot

New member
הכי קל לקפוץ מהצוק

טוב נו... לא הכי, אבל לא מסובך. זהו חשבון service. לא רואה שום סיבה שהוא יהיה צריך בכלל הרשאות של interactive logon ואני כבר לא מדבר על הכנסתו לdomain admins. אגב, עד ל2000 (כולל), אתם יכולים להתייחס לlocal system account על שרת DC כאל Domain/Enterprise Administrator (ב2003 פוצל החשבון ל2, כל אחד עם הרשאות מקוצצות). בכל מקרה, החשבון אמור להיות בעל הרשאות קריאה של תיבות דואר אותן מגבים.

papilon7

New member
תמיכת מייקרוסופט הפנו אותי ל מאמר

מס' 328841 - Exchange and Antivirus Software ששם הם טוענים שבעיית גיבוי יכולה לנבוע מכך שלא עושים EXCLUDE באנטי וירוס לחלק נרחב מקבצי ה EXCHANGE, ומוסיפים הערה שניתן לעשות EXCLUDE לכל ספריית ה Exchsrvr. לא נראה לכם מסוכן משהו? הרי ה EXCHANGE הוא מהדברים הכי ביותר ב SERVER. אשמח ביותר לחוות דעתכם בעניין. המשך שבוע משובח לכולם.

papilon7

New member
אחרי הרצת isinteg מגבה לפי ה

event viewer למרות שלפי ה LOG של הקלטת הקבצים לא גובו. ה isinteg מצא ותיקן הרבה שגיאות. ותוצאות ה event viewer הן ללא EXCLUDE באנטי וירוס.

למעלה