לא מצליחה

• פותח הנושא khx
  • פורסם בתאריך

khx

New member
לא מצליחה

אני מנסה הרבה זמן בעצם כל החיים להרזות עכשיו זה גם בעיות רפואיות כמו סכרת גבולית כולסטרול ולחץ דם גבוה מה עושים? איך מתגברים ? האם מישהי שמעה על מכון אברמסון ? האם זה עוזר? האם כששמפסיקים לרצות גלוטן וסוכרים לא נוצרת תחושת רעב כל הזמן אשמח אם מישהו התנסה וישיב לי

לילית462

New member
wellcom to the club כולנו בסירה הזאת

פחות או יותר.... האם את מתעמלת? אם הבעיה שלך כבר הפכה לבעיה רפואית הגיע הזמן לעשות שינוי... היתה כאן מישהי שסיפרה על מכון אברמסון אני לא זוכרת מי.... אבל אני באופן אישי חושבת שזה רק חלק מהבעיה. התייעצת עם רופא, דיאטנית? ושוב שאלת מליון הדולר - איזו פעילות גופנית את עושה וכמה...

khx

New member
הי לילית

הבעיה היא לא שאנילא מצליחה לרדת אלא שאני לא מצליחה לעמוד בפיתויים של האוכל , ואני אוכלת ללא שליטה ולכן אני לא מצליחה לרדת ניסיתי אלטרול וגם זה לא עזר זה פשוט משהו בראש אני מצליחה כמה ימים ואחרי זה שוב נשברת וכך גלגל חוזר אולי אני צריכה חברה שאוכל להתקשר בשעות משבר על בסיס יומי ונוכל לעזור אחת לשניה. אבל לא מצליחה למצוא אשמח לכל עזרה תודה

or2704

New member
השאלה מה עשית עד היום שלא הצליח?

אם עשית דיאטות שונות ומשונות, לא פלא שלא הצלחת לרזות. במחקר שנעשה נמצא כי 95% מנסיונות הדיאטה נכשלים לאחר שנה. האוכל הוא סימפטום ולא הבעה, השינוי צריך להיות ברמה עמוקה יותר.

khx

New member
צודק

אתה או את צודקים במלוא האחוזים השינוי צריך לבוא מהראש אבל מה עושים ואיך לא יודעת

למעלה