אני מנסה הרבה זמן בעצם כל החיים להרזות עכשיו זה גם בעיות רפואיות כמו סכרת גבולית כולסטרול ולחץ דם גבוה מה עושים? איך מתגברים ? האם מישהי שמעה על מכון אברמסון ? האם זה עוזר? האם כששמפסיקים לרצות גלוטן וסוכרים לא נוצרת תחושת רעב כל הזמן אשמח אם מישהו התנסה וישיב לי
פחות או יותר.... האם את מתעמלת? אם הבעיה שלך כבר הפכה לבעיה רפואית הגיע הזמן לעשות שינוי... היתה כאן מישהי שסיפרה על מכון אברמסון אני לא זוכרת מי.... אבל אני באופן אישי חושבת שזה רק חלק מהבעיה. התייעצת עם רופא, דיאטנית? ושוב שאלת מליון הדולר - איזו פעילות גופנית את עושה וכמה...
הבעיה היא לא שאנילא מצליחה לרדת אלא שאני לא מצליחה לעמוד בפיתויים של האוכל , ואני אוכלת ללא שליטה ולכן אני לא מצליחה לרדת ניסיתי אלטרול וגם זה לא עזר זה פשוט משהו בראש אני מצליחה כמה ימים ואחרי זה שוב נשברת וכך גלגל חוזר אולי אני צריכה חברה שאוכל להתקשר בשעות משבר על בסיס יומי ונוכל לעזור אחת לשניה. אבל לא מצליחה למצוא אשמח לכל עזרה תודה
אם עשית דיאטות שונות ומשונות, לא פלא שלא הצלחת לרזות. במחקר שנעשה נמצא כי 95% מנסיונות הדיאטה נכשלים לאחר שנה. האוכל הוא סימפטום ולא הבעה, השינוי צריך להיות ברמה עמוקה יותר.