לא מצליחה לרזות

blueirus

New member
לא מצליחה לרזות

עושה דיאטה ומקפידה על תזונה על פי שיטת הספר -רזה לתמיד, ועל פי הספר-אכול לפי סוג הדם. ועושה הרבה ספורט (עיצוב, ארובי, ג´ז) אני שוקלת 51 גובהי 160. רזיתי רק 5 קילו במשך 8 חודשים!!!! קצב ירידה איטי מדי לדעתי. וכעת חודשיים איני זזה ממשקלי זה. מדוע אני לא מרזה? איזו דיאטה עוזרת לירידה יותר מורגשת? הייתכן שזהו משקלי האחרון? שלא אוכל לרדת יותר מזה? כל תשובה תתקבל בברכה.

blueirus

New member
שאלה נוספת-

סליחה על השרשור בשיעור עיצוב אנחנו עושים סט כפיפות בטן כ15 דקות, כיצד זה משפיע על היציאות? כי שמתי לב שיש קשר בין כפיפות בטן לעצירות שבאה בעקבותיה. האם זה נכון שכפיפות עוצרות את הדם באזור הבטן ובכך יוצר עצירות?

rutti

New member
ממש לא נראה לי

ההפך! כפיפות בטן דווקא משפיעות לטובה על הקיבה כמו כל פעילות גופנית. אם יש לך עצירות זה כנראה נובע מסיבות אחרות. אולי את עושה דיאטה לא טובה... לא אוכלת מספיק אולי... גם את בכלל לא צריכה דיאטה לדעתי כי את במשקל תקין כמו שסקארלט אמרה.

עצירות

כמו שרותי ציינה כפיפות בטן הן לא הגורם לעצירות אלא מעודדות יציאה. יתכן שיש לך מחסור בסיבים או בנוזלים(פשוט לשתות מים). בקשר להתקעות במשקל הדבר קורה. אין צורך להרחיב על מה שסקרלט וחולם בלילה אמרו לך.

blueirus

New member
ניב נחמיאס אני לא יודעת אם אתה

קראת בנדון או עשית בעבר תרגילי עיצוב גוף למשך שעה 3 פעמים בשבוע, אבל רבים מתלוננים על עצירות אחרי כפיפות בטן מסיביות של 20 דקות... ויש בנוסף,מאמרים המצביעים על קשר בין עצירות לכפיפות בטן, לעומת פעילות ארובית שמעודדת יציאות. אין לי מחסור בסיבים ובנוזלים כיוון שאני מקפידה בכוונה תחילה למנוע מחסור זה, אני שותה כ- 2 ליטר מים ביום, אוכלת פירות וירקות, סובין עם שיבולת שועל בבוקר. אני עובדת לפי ספר רזה לתמיד.... (אם זה חשוב אוכל לתת דוגמא מסודרת ומפורטת של התפריט היומי שלי) תודה על היחס בכל מקרה. אני נהנת מהפורום ומהמשתתפים הפעילים בו.

עלית עליי- לא יכול בלי לרוץ

כל אימון משקולות או בטן שביצעתי אי פעם היווה רק מנה ראשונה שאחריה אני חייב לרוץ. לכן אף פעם לא נתתי דעתי לנושא. ובהחלט אני אעבור על מאמרים בנושא. בקשר לשתייה- שני ליטרים אינם תמיד מספיקים בקיץ הישראלי בעיקר כאשר פעילים גופנית. בקשר לדיאטה רזה לתמיד כרגע אני בודק אותה מחדש לאחר שניתנה עליה חוות דעת שלילית במגזין מנטה, מגזין שהוא בד"כ דיי אמין (לפחות בנושאים שאני בדקתי). בכל מקרה הכלים והידע לטיפול בעצירות ברשותך, תוספת פעילות אירובית, תוספת שתייה,תרופת הסבתה הידועה : השריית שזיפים ללילה ואכילתם בבוקר ושתיית הנוזלים, וכאשר מרגישים צורך ביציאה לא לחכות.

scarlet moon

New member
משקל תקין!

המשקל שלך תקין לגמרי... את לא צריכה לרדת... אני גם בגובה שלך ושוקלת 46, ואני עכשיו בדיאטת השמנה כי רק כשאני אגיע למשקל שאת בו עכשיו יחזור לי המחזור... אז אל תקחי סיכונים מיותרים..

הסיבה היא פשוטה

השלת ממשקלך את 5 הק"ג העודפים (כמו שצריך.בקצב ירידה איטי שהוא בריא ביותר) כעת הגוף שלך נמצא כנראה במשקל שאין לו כמעט לאן לרדת...כן כן אני יודע שאת אומרת אבל עוד 2 קילו אני צריכה לרדת לפחות (נו מי לא אומר את זה)לדעתי את במשקלך האידאלי...ובכל זאת להמשיך בספורט ובחיטוב ...פחות קילו אחד אולי יעשה את ההבדל?

blueirus

New member
סקרלט וחולם בלילה ניחמתם אותי מאוד

סקרלט אני מאחלת לך שתצליחי להעלות טיפה במשקלך, כדי שיחזור לך המחזור. גם אני רציתי להגיע למשקל 46, אבל אחרי מה שסיפרת לי, זה נשמע מפחיד ומסוכן, אני מעדיפה לרדת רק עוד קילו אחד-שניים. לדברי חולם בלילה- אולי רק עוד קילו אחד בלבד יעשה את ההבדל. ואכן להמשיך בספורט ואוכל נכון כמו שצריך תודה לכם

scarlet moon

New member
תמיד שמחה לעזור! ../images/Emo13.gif

תזכרי שאת במשקל בסדר גמור. למעשה, כמו שאמרתי, זה המשקל האידיאלי. זה שאני מנסה בימים אלו להגיע אליו. כמובן שהכי טוב זה לאכול נכון... כשאוכלים נכון ובריא (לא ג´אנק פוד וממתקים ושתייה מוגזת וכל הרעלים ההם) אז מרגישים הרבה יותר טוב... תעשי לך את החישובים של הערך התזונתי ככה שתוכלי לאכול כמה שיותר אבל בכמות קלוריות סבירה... נגיד, במחיר של טילון אחד את יכולה לאכול איזה 3 תפוחים גדולים... האופציה השנייה יותר בריאה ויותר משביעה... אז לכי בשיטה הזו... בהצלחה ושתרגישי טוב עם עצמך. זה הכי חשוב

למעלה