לא מצליחה ללמוד!

natalli

New member
לא מצליחה ללמוד!

האם אפשר לקבל מידע לגבי בדיקה אצל נוירולוג לגבי הפרעת קשב וריכוז כיצד רופא יכול לבדוק האם קיימת בעיה כזאת? ומה לגבי פסיכיאטר? האם יש הבדל? אשמח לקבל עזרה....הופנתי מפורום אחר לכאן.

zivadina

New member
אבחון של הפרעת קשב ורכוז

האבחון הכי יעיל של הפרעת קשב הוא אבחון רפואי, שנעשה על ידי רופא נוירולוג או רופא פסיכיאטר אשר מתמחים באבחון הזה (כי יש נוירולוגים ופסיכיאטרים שאינם מכירים את ההפרעה). הפרעת קשב היא בעייה נוירולוגית בתפקוד המוח, אשר האבחון שלה נעשה על פי מדדים התנהגותיים, ולכן מומלץ מאוד לאבחן אותה אצל רופא פסיכיאטר. במידה שאת מבוגרת מעל גיל 18, כדאי לפנות לפסיכיאטר מבוגרים אשר מתמחה באבחון הפרעת קשב במבוגרים. הטיפול הכי יעיל בהפרעת קשב, שהיא הפרעה שפוגעת בתחומים שונים, הוא הטיפול התרופתי באמצעות התרופה ריטלין או חלופותיה. היות שלא כתוב בכרטיסך בת כמה את, אני מקשרת אותך לשתי ספריות שעשויות לעניין אותך:

avnerg7

New member
לפני אבחון נוירולוגי שווה לך לבדוק!

נסי אבחון דידקטי! זה אבחון שמאתר מאיזו בעיה את סובלת ומפנה אותך לכיוון הנכון הרבה בעיות רגשיות, ו/או מוטוריות נתפסות לפעמים כבעיות קשב וריכוז נוירולוגיות מה שמוביל לטיפולים לא מתאימים. נסי אבחון דידקטי. אני ממליץ על אדווה, מאבחנת מוסמכת שעזרה לי ולרבים אחרים. הטל שלה 0548009560 בהצלחה

למעלה