לא מצליחה להתמיד

לא מצליחה להתמיד

שלום חברה צריכה שתגידו לי איך להתמיד?? אני מאמינה בסוד והיתה לי תקופה מעולה שבה אמרתי הגדים חיובים לעצמי וחשבתי על מה כן אני רוצה בחיי ועכשיו אנימרגישה שהכל נעלם כאילו לא "שמרתי" ....ואני לא מצליחה להתמיד!! לא מצליחה לחזור לדרך הזאת ...[ אז מה עושים?

GMjoy

New member
פשושית ה1

מה ז"א לא מצליחה? את מאמינה בעקרונות הסוד, אז מה מונע ממך להיות שלמה עם זה? כי למשל את מאמינה בזה שיש 365 יום בשנה, או שקיים חלל מחוץ לכדור הארץ, ויש עוד פלאנטות סביבנו? כאילו, אף אחד לא יכול לערער את ההרגשה שלך, נכון? את לא תוהה אם כדור הארץ עגול או מרובע או בצורת משולש, או על גב לווייתן , נכון? מישהו יגיד לך "את לא צודקת" -תאמיני לו ? את מאמינה בערונות החיים של הסוד, והטוב שעומד לרשותך בכל דבר עם סיבה, אז מה בדיוק את לא מצליחה להתמיד? דבר 1 תבדקי עד כמה את אכן מאמינה, כי רק אמונה אמיתית לא דורשת מאמצים לאמון בה - בדיוק כמו הדוגמאות שהבאתי =] בהצלחה !

לGMjoy

תודה שהגבת והכוונה שלי בלא מצליחה להתמיד זה שאני יודעת שלחיות לפי הסוד זה כמו לשמור על דיאטה...אתה צריך כל הזמן לחזור על הדברים ולהזכיר לעצמך ולכתוב וכו וכו הרי זה לא בא לי באופן טבעי הלווואי שיכלתי ללחוץ על כפתור במוח וזהו .. אני לא הפסקתי להאמין לרגע בנכונות של הסוד. לכן רציתי לדעת מה השיטה שתגרום לי להתמיד יותר ו"לחזור לעלות על הסוס" שוב מבינים? נגיד אני לא מצליחה בלהתמיד להגיד כל בוקר תודה על מה שיש או להגיד לעצמי הגדים חיובים לא מצליחה שזה יקרה כל בוקר או כל לילה.כי זה באמת חשוב. אני מסכימה עם עופרה ותודה על העצות

GMjoy

New member
את לא חייבת

העיקר שלא תעשי זאת כמטלה - זאת לא הגישה הנכונה. גם אני הייתי במקום הזה, ואני מבין על מה את מדברת. זה קורה לכל אחד מאיתנו - אנחנו הרי בני אדם - וחלק מהעניין הוא לא טעויות שאנחנו עושים (ומגדירים כטעויות), אלא הלמידה שלנו מדברים והתנסויות. ככל שאת מתמידה בהרגשה טובה, ללא כל התחייבות לאמירות כלשהם, ככה זה יהפוך לפשוט וזורם יותר =] מקווה שעזרתי. לילה טוב!

תגובתי

אממ...אני מבינה ואתה צודק הסוד זה לא מטלה אבל זה גם לא דרך חיים שאני נכנסת אליה בקלות אני צריכה לעשות כמה דברים ןלהתמיד בהם כל יום....אני רוצה להתעורר כל בוקר בהרגשה טובה ואני רוצה להשאיר תדאגות שלי ליקום ולא עלי ..

ע ו פ ר ה

New member
פשושית ה 1 יקרה

יש לנו תקופות בחיים שאנחנו פעילים יותר ויש שפעילים פחות. קודם כל שמתי לב מדבריך שאת מודעת ויודעת שהסוד עובד . כתבת שהיתה לך תקופה מעולה. בתקופות שאת מרגישה פחות מתמידה, את יכולה לכתוב את הדברים שאת רוצה, כולל הברכות ולשים את הדברים הכתובים במקום שתצפי בהם פעם ביום. כשתצפי בהם תוכלי לקרוא אותם, וכך את נשארת בעשייה. בנוסף את יכולה לברך את היקום על מה שיש. לומר "תודות" כמו שאנחנו מגדירים את זה. לפעמים זו תהיה תודה קצרה ולפעמים מפורטת יותר. אני אישית מכירה את המקום שאת מדברת עליו. אחד הדברים החשובים הוא ללמוד לכבד ולהעריך את עצמך גם כשאת רגע "נחה". החיים הם כמו גלים בים. פעם הם גבוהים ופעם נמוכים. זו הזרימה. ואת נמצאת בזרימה. באהבה עופרה

למעלה