לא מצליחה להתחבר ל-sql server

• פותח הנושא smira
  • פורסם בתאריך

smira

New member
לא מצליחה להתחבר ל-sql server

שלום,
אני עובדת עם sql server 2008 R2(גירסת express).עד היום הצלחתי להתחבר ופתאום יש הודעת שגיאה.
הודעת השגיאה:
can not connect to local
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 -
Could not open a connection to SQL Server).
microsoft sql server,Error:2

צירפתי גם צילום מסך.
אשמח לעזרה
מירה

smira

New member
לא הבנתי איך אני עושה זאת

שלום,
בקישור שהפנת אליו רשום:
Login into SQL Server using Windows Authentication.

In Object Explorer, open Security folder, open Logins folder. Right Click on SA account and go to Properties.

אבל איך אני מגיעה ל- security folder אם אני לא מצליחה להתחבר. בדרך כלל הייתי מתחברת ל-(local) ולא הייתי צריכה סיסמא(דרך Windows Authentication)
תודה מירה

flenger

New member
הסבר מפורט יותר

כמו שרשום לך בהודעה לUSER שלך אין גישה לSERVER ( את ניסית להתחבר עם WINDOWS AUTHENTICATION)
על מנת להתחבר לשרת צריך לנסות להתחבר עם USER אחר .
ברירת המחדל של SQL SERVER אם אני לא טועה היא WINDOWS AUTHENTICATION ובמידת הצורך אפשר לשנות אותה ל WINDOWS AUTHENTICATION AND SQL AUTHENTICATION
כדי להגיד לשם מין הסתם צריך להתחבר ללחוץ השרת שלך עם כפתור ימני => מאפיינים =>אבטחה ולבחור את האפשרות
WINDOWS AUTHENTICATION AND SQL AUTHENTICATION

ברגע שהתחברת עם USER אחר את תראי שיש לך תקייה שנקראת SECURITY כנסי אליה ושם תהיה תקייה נוספת שנקראת LOGIN
כפתור ימני - > ADD USER ואז תוכלי להוסיף את הUSER שלך

הלינק ששלחתי לך מסביר על מקרים שבהם את לא זוכרת כלל את הסיסמה שלך ואז ע"י הפעולות שמוסברות בלינק
על הUSERS שיש להם הרשאות ADMIN על המחשב נכנסים באופן אוטומטי בתור כאלה שיכולים להיכנס ל SERVER שלך

מקווה שהפעם הסברתי את עצמי טוב יותר :)

smira

New member
תודה רבה

שלום,
הצלחתי לפתור זאת בדרך אחרת
תודה מירה

למעלה