לא מצליחה להרדם

דוכיפת33

New member
לא מצליחה להרדם

אולי מכאן תבוא הישועה??? אז ככה. יש לי תינוק בן 4 חודשים. החיים שלי מלאים ומספקים ואני מאוד אוהבת את בעלי. היום הייה אצלינו חבר של בעלי שתמיד חשבתי שהוא חמוד וזהו. היום משהו השתנה. הוא אמר לי כל הזמן כמה בעלי בר מזל שיש לו אותי, ואיך נשארתי סקסית אחרי הלידה ושבזמן אחר ובמקום אחר בטח הייה קורה משהו בינינו. טוב, את כל זה הוא אמר ליד בעלי בחצי חיוך, וכשהוא בא ללכת הוא נתן לי נשיקה(כמו תמיד) על הלחי, אבל הפעם היא הייתה סקסית- רכה ונעימה כזאת ודי קרובה לפה. בעלי מקסים וחמוד וכל מה שתרצו, אבל סקס זה כבר עניין אחר....אני מתביישת לספר אבל די יבש בוא נומר.... טוב, אני לא יודעת אם יש לי שאלה או מה, אבל אולי תגידו מה דעתכן. אני כל הזמן עם החבר הזה בראש ולא יודעת איך לנהוג. תודה לכן על ההקשבה....

יפיתית

New member
כנירא שחייך לא מלאים ולא מספקים

אם את מייחסת לזה מישקל אני חיה בגישה של מה שלא יודעים לא פוגע,אולי תנסי איזה רומן עם החבר זה מוסיף פילפל לחיים וזה יוסיף גם לחיי המין שלך עם בעלך מנסיון...אחרי כזה פלירט חייך ייראו שווים יותר פתאום....כל ההתגנבויות הסודות....את תקומי עם חיוך אחר כל בוקר ובעלך יחשוב שזה הוא וכולם יהיו מרוצים החבר,בעלך והכי חשוב את!

חוגי1

New member
הישמרי מעצות כאלה../images/Emo31.gif כמו של יפיתית

כשפוגעים...........נפגעים. כשמסתירים.........מגלים. וכשאוהבים את הבעל והילדים, אז גם אם לא מסופקים בסקס, עושים הכל כדי לשפר ועוד משהו...........תאמיני לי שהדשא של השכן לא כל כך ירוק כמו שזה נראה ממרום האמהות עם ילדה בת 4 חודשים. סביר להניח שאם הוא היה בעלך גם אצלכם הייתה האטה בסקס בעקבות ההריון והלידה, אבל לא בטוח שהוא היה כל כך אהוב עלייך כמו בעלך ועוד יותר לא בטוח............שהוא היה נאמן................ אז בינינו......מזה ריגוש ריגעי ובוגדני לעומת חיים עם אדן אהוב ואוהב שמספק אותך ברב שטחי החיים המשותפים????? אני הייתי בורחת כמו מאש.

king luli

New member
אוי לבעלך עם חברים שכאילו ...

אני ממש לא חושבת שבגידה היא הפתרון. אישית אני נגד!! ותחשבי טוב טוב אם זה שווה לך את הרס הנישואים כי בהרבה מקרים הצד השני מגלה בסוף .. בקשר לחבר של בעלך - תראי .. יש דברים שנראים ורודים מהצד אבל במציאות זה לאו דווקא. החבר הזה של בעלך נראה לך טוב עכשיו ומעניין אבל את לא באמת יודעת איך הוא בתור בן זוג. מאהב וכו .. ולא נראה לי שהתסבוכת הזאת היא כייף גדול. בתור פנטזיה זה אולי נחמד אבל שוב תחשבי אם זה שווה לך פירוק הנישואים שלך (את יכולה כמובן לנתב את המשיכה שלך אליו לכוון אחר ולפנטז עליו בזמן הסקס - אולי זה יוסיף קצת פלפל לסקס שלכם) בקשר לבעלך - נראה שיש לכם בעיה. שווה לבדוק (אולי אפילו עם מישהו מקצועי) למה זה וממתי זה התחיל וכו ולטפל בזה. ולסיום אגיד שאני דוגלת במשפט "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" - אז נכון שקודמתי טענה שהבעל לא ידע - אבל אם כן .. התחתנת איתו, את אוהבת אותו (או לפחות אהבת) יש לכם ילד במשותף - תחשבי איך הוא ירגיש ואיך זה ישבור אותו ותחשבי איך היית מרגישה אם הוא היה עושה לך את זה ..

דוכיפת33

New member
אז העניין הוא.....

שאני דווקא כן יודעת איך הוא בתור מאהב ובתור בן-זוג כי הוא הייה חבר של ידידה משותפת במשך שנה. טוב אני לא אפרט יותר מידי אבל בוא נגיד שהרבה נשים היו חולמות על מאהב כזה. לשאלה שלכן-זה לא התחיל מתישהו המצב עם בעלי, זה יותר עניין של אופי, תמיד הייה פושר כזה במיטה ואף פעם לא משהו סוער. בהתחלה זה מה שאהבתי. את הרוגע, העדינות, אבל היום אני חולמת על משהו קצת או הרבה יותר סוער... (אני לא מדברת על ליל אקרובטיקה..אלא גם על חפוז קטן כזה ייצרי
)

lulyK

New member
ואוו. נשמע טוב. אפשר את הטלפון שלו?

תגידי, את עושה צחוק? אם את בעניין של להכניס ראש בריא למיטה חולה, לכי על זה. בשביל מה את צריכה אותנו? איך אנחנו יכולות לעזור לך?

galit74

New member
אני מקווה בשבילך שהכל יישאר בגדר

פנטזיה ושהמחשבות האלה יעברו מהר. אם את לא מרוצה מהסקס עם בן הזוג תמיד אפשר לדבר ולשפר, תהיי יוזמת ואני בטוחה שתופתעי. אני לעולם לא הייתי מסכנת את הנישואים שלי בשביל איזה זיון (סליחה על הבוטות אבל שאלת לדעתנו וזו דעתי). אני מקווה שתתפכחי מהר. מחמאות זה נחמד, אבל אני לא מאמינה שזה שווה את זה.

תמלטי על נפשך

ותנסי לשקם את חיי המין עם בעלך. את בדיוק במצב שכולם היו רוצים להיות בו - להימנע מצרה עוד לפני שהיא מתחילה!

ixmix

New member
אם כל העולם כולו נגד ניאוף...

אז איך זה שיש די הרבה בגידות? סתם, שאלה למחשבה.

קודם כל

איך החלטת ש-4 תגובות הן כל העולם כולו? שנית, לרוב מי שבעד ניאוף לא יכתוב זאת בגלוי וגם בחייו הוא נוהג להסתיר זאת, ויכול להיות שהוא גם בוגד וגם מתחרט על זה בו זמנית ולכן ממליץ להימנע. ולבסוף, דווקא יש פה תגובה אחת בעד ניאוף... אז זה לא כל העולם...

את לא באמת רוצה את החבר

את רוצה את ההרגשה שהוא נותן לך להרגיש לגבי עצמך, סקסית ונחשקת. זה לא שתיארת כמה הוא יפה וחכם וסקסי...ציינת רק את מה שהוא אמר לך...

or 333

New member
אני חושבת שזו סתם מחשבה רגעית

שתחלוף אני לא יודעת מה לרשום לך אולי זו סתם פנטזיה ולמה דווקא עכשיו צצו כל המחשבות למה לא לפני החתונה שלא לדבר לפני הילד את כנראה אוהבת את הפרי האסור אני בדעה כזו שכשאת מתחתנת בדרך כלל את יודעת מה יש לך בידיים אז למה דווקא עכשיו כל זה קור לך? תנסי לדמיין את היום שאחרי איך תסתכלי לו בעניים? ותחשבי טוב הם חברים "טובים" אני מציעה לך לדבר עם בעלך על רגשותייך בעלך צריך להיות בשבילך החבר הכי טוב החברה הכי טובה המאהב הכי טוב ואם הוא לא משהו צריך להגיד לו וזה רק את זה לא עובד בצורה כזאת קודם להעניש ואז להגיד למה קודם תגידי לו מה את מרגישה ולאיזה מסכנות הגעת עם עצמך ותנסי ליצור שינוי בשבילך בשבילו ובשביל הקטן שלכם אז אני מאחלת לך המון הצלחה ושתממשי את העצות הטובות ביתר והיעילות ביותר.......

lulyK

New member
נדלקה נורת אזהרה.

עכשיו זה תלוי בך מה לעשות איתה הלאה.

למעלה