לא מצליחה להניק

irismaya

New member
לא מצליחה להניק

ביום 21.05.06 ילדתי את בתי הבכורה, בניתוח קיסרי.לאחר הניתוח התעקשתי על הנקה, אך בבית החולים הביאו לי אותה להניק רק כשהיא היתה ממש רעבה. יותר מידי חלב לא היה לי, (כי הנקתי כל 4-5 שעות), ומה שקרה הוא שהילדה ירדה במשקל בצורה דראסטית (מעל 10%), ולכן הכריחו אותי להשתמש בתחליפי חלב. מיותר לציין כי מאז ניסיון ההנקה נעשה פשוט סיוט עבורי(ובטח גם עבורה), אבל אני לא מוכנה לוותר!!! הילדה הפכה לעצלנית, ולא רוצה לינוק, אלא מעדיפה לא להתאמץ- לאכול מבקבוק. לאחר 3 ימים ללא הנקה, התחלתי שוב לנסות להניק, אפילו שהיא צורחת ומסרבת לינוק, ורוצה רק חיים קלים - בקבוק!!! היא עדיין מסרבת. ניסיתי לגרות אותה עם מי סוכר, אך זה עבד רק פעמיים. אילו המלצות יש לכן עבורי? ייצור החלב התחדש, אך לא בכמויות בהן הנסיכה יכולה לשבוע, אלא רק לנשנש כמנה אחרונה / ראשונה או אפריטיף....וגם לזה ברב המקרים היא מסרבת. איך ניתן לזמן הביתה יועצת הנקה? ואיך אדע שיש כזו במקום מגורי??? תודה איריס

ק30

New member
אתר לה לה צ'ה

תיכנסי לאתר של לה לה צ'ה תקבלי שם את כל התשובות בהצלחה

sagitlaleche

New member
חזרה להנקה

שלום איריס ומזל טוב. מדובר בתקופה לא קלה עבורך אבל נראה שאת נחושה להצליח. במקרים מורכבים כמו שלך בהם צריך לטפל באספקת חלב ובמקביל לחבר את התינוקת לשד יש צורך להיעזר באיש מקצוע - יועצת הנקה מוסמכת IBCLC. יש לה שעות רבות של ניסיון בעזרה במקרים מורכבים ויחד תעלו על דרך המלך. השרות עולה כסף אבל לא יותר מתמ"ל לחודש אחד של התינוקת... היכן את גרה?

למעלה