לא מצליחה להירדם

snunit99

New member
לא מצליחה להירדם

שלום, אני סובלת מזה כחודשיים מחוסר שינה. בעבר היה לי קושי להירדם, המתבטא בהרדמות לאחר כחצי שעה , אולם לא במימדים הקיימים כיום. הדבר מתבטא באי-הצלחה להירדם כלל בלילה, וכן במהלך היום, זאת אפילו במשך חמישה ימים רצופים. עצם העובדה כי אינני מצליחה להירדם היא מעין גלגל אשר גורם לי להתעצבן עוד יותר ומכאן- להגברת הקושי להירדם. בתקופה זו אני חשה תנועות במעי (מעי עצבני), לחץ ומתח בכל הגוף, כאבי ראש, חוסר ריכוז במהלך כל שעות היום, כאבי עיניים. הנושא מטריד אותי מאוד בכל שעות היממה ומעיק עלי מאוד. במהלך היום, אני נוטלת מידי פעם רסקיו המפיג את הלחץ והמתח לשעה בערך והגלגל חוזר על עצמו. בלילה אני נוטלת 2 כדורי רגיעון לילה של הדס על מנת להירגע, אך עדיין איני מצליחה להירדם. אינני יודעת מהי הסיבה לבעייה זו. שאלתי היא : האם רפלקסולוגיה פותר את הבעיה? אם כן, האם בשילוב של טיפול נוסף (שאצו, פרחי באך למשל) או שהרפלקסולגיה בלבד יפתור את הבעיה? תודה.

vca

New member
שלום לך וברוכה הבאה

כל פורום נותן את התשובות שלו, ראי את התשובות הממליצות לך על שיאצו. ברפואה ההוליסטית מתייחסים לאדם ולבעיותיו כאל מקשה אחת וסימני חוסר השינה עליהם את מדווחת נותנים כיוון לטיפול שיכול לעזור לך. רפלקסולוגיה יכולה בהחלט לעזור, שילוב של פרחי באך או שיטת מגע או טיפול נוספים יכולים לעזור גם כן. ליבך יגיד לך לאן ללכת ובאיזו שיטה לבחור. אין ספק כי המצב עליו את מדווחת אינו רצוי ובטיפול אפשר להגיע לתוצאות יפות. בריאות שלמה ושבת שלום.

csh018

New member
snunit99 את פותרת את הבעיה בעזרת

הרפלקסולוגיה. חוסר שינה במשך חודשיים ברור שזה לא תקין. אני ממליץ לך לבחור שיטה לסימפטום שאת מתארת רפלקסולוגיה היא שיטה מצויינת מפני שכבר בפתיחה היא מטפלת מאזור המנוגד וכך היא יכולה להשפיעה בצורה משלימה על התופעה. מאחל לך לילה טוב שלומי

מקוםבלב

New member
חוסר שינה

ערב טוב לך, האם עשית בדיקות דם לאחרונה? האם היית אצל רופא המשפחה לייעוץ? והאם עברת משהו טראומתי או לא לפני חודשיים? כל השאלות הללו ועוד הרבה תישאלנה כאשר תגיעי לטיפול. רפלקסולוגיה יכולה בהחלט לעזור ולאזן את הגוף מחדש .יש המון שאלות שצריך לשאול כדי לתת לך איבחון מקיף יותר אבל כמו שאמרתי בהחלט אפשר לעזור. תרגישי טוב ולילה טוב

למעלה