לא מצליחה להירדם

snunit99

New member
לא מצליחה להירדם

שלום, אני סובלת מזה כחודשיים מחוסר שינה. בעבר היה לי קושי להירדם, המתבטא בהרדמות לאחר כחצי שעה , אולם לא במימדים הקיימים כיום. הדבר מתבטא באי-הצלחה להירדם כלל בלילה, וכן במהלך היום, זאת אפילו במשך חמישה ימים רצופים. עצם העובדה כי אינני מצליחה להירדם היא מעין גלגל אשר גורם לי להתעצבן עוד יותר ומכאן- להגברת הקושי להירדם. בתקופה זו אני חשה תנועות במעי (מעי עצבני), לחץ ומתח בכל הגוף, כאבי ראש, חוסר ריכוז במהלך כל שעות היום, כאבי עיניים. הנושא מטריד אותי מאוד בכל שעות היממה ומעיק עלי מאוד. במהלך היום, אני נוטלת מידי פעם רסקיו המפיג את הלחץ והמתח לשעה בערך והגלגל חוזר על עצמו. בלילה אני נוטלת 2 כדורי רגיעון לילה של הדס על מנת להירגע, אך עדיין איני מצליחה להירדם. אינני יודעת מהי הסיבה לבעייה זו. שאלתי היא : איזו תמצית כדאי לקחת בהתחשב כי רסקיו אינו עוזר (אני נוטלת פעם-פעמיים ביום את התמצית). תודה.

bellaw

New member
פיצוח חופן גרעיני דלעת לפני השינה

עושה נפלאות במקרים רבים (במיוחד עם בטן עצבית).

שלום סנונית../images/Emo24.gifאומנם זה לא פורום

פרחי-באך .... אך הינה שיטת טיפול , ובלי תשאול מקיף , אי אפשר לשלוף לך תשובה, את רוצה תשובות אולי בפורמים של פרחי-באך נותנים, כי באמת זה שונה משמנים, ואינו רעיל, אך לדעתי טיפול אצל מטפל , עולה לך יותר זול מאשר לקנות 7 בקבוקים להכנת תערובת. או את כל הערכה... את מוזמנת לכתוב לי במסר , ואנסה לעזור לך. אריאלה באהבה

b i l b y

New member
מה מטריד אותך?

האם יש גורם ברור שעליו את יכולה להצביע? מה קודם למה הקושי הפיזיולוגי להירדם או הקושי הנפשי? האם עברת שינוי כולשהו לאחרונה, כגון החלפת עבודה,שינוי מקום מגורים,כניסה למסגרת חדשה? להמציא עבורך איזו תמצית פלא, זה בערך כמו לירות לכיוונים שונים בתקווה שכדור אחד יפגע במטרה!!! אנסה בכל זאת לסייע לך: השמנים האתריים בעלי סגולות מרגיעות ומאזנות והם עובדים נפלא על אנשים שסובלים מנדודי שינה, קושי להירדם ושינה מקוטעת. אורן, לבנדר, מליסה, לימון, גרניום, קמומיל,טנג'רין,ביטר אורנג', ברגמוט הם השמנים האהובים עליי. רכשי מבער וטפטפי לתוכו כ10 טיפות ממבחר של כ5 שמנים שהתנסת בריחם ונעמו לאפך. הציבי את המבער בחדר כחצי שעה לפני לכתך לישון והשאירי אותו לצידך לאורך כל הלילה עד שיכבה הנר. בנוסף אני מליצה לך על תמצית של מליסה המיועדת לבליעה שגם כן מרגיעה ומעוררת רוגע ושינה עמוקה. בהצלחה.

jin282

New member
נדודי שינה מגאמנון

http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Insomnia.html

למעלה