לא מצליחה להירדם... מי ערה ? מי הכי מצחיקה פה שתזרוק איזה עצם...
M meyrav a New member 11/8/08 #2 ../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif הנה זרקתי פאמקי בוקר טוב גם לך
פ פאמקי New member 11/8/08 #3 בוקר טוב אך... מה גרם לך לחשוב שאני ערה בשעה כזו, מירבי? בשעה הזו, חיבקתי, אמרתי בוקר טוב למשכימת הקום היוצאת מהבית, הסתובבתי והמשכתי לישון!
בוקר טוב אך... מה גרם לך לחשוב שאני ערה בשעה כזו, מירבי? בשעה הזו, חיבקתי, אמרתי בוקר טוב למשכימת הקום היוצאת מהבית, הסתובבתי והמשכתי לישון!
פ פאמקי New member 11/8/08 #4 ובוקר טוב גם לך Sun1979 וברוכה הבאה. מקווה שננעם לך ואת לנו. ספרי קצת על עצמך...
S Sun1979 New member 11/8/08 #7 חן חן... האמת שתיכף אני אכתוב קטע שיספר לכן המון על עצמי... יש לי יותר מדי מה לפרוק ובא לי לכתוב קצת...
חן חן... האמת שתיכף אני אכתוב קטע שיספר לכן המון על עצמי... יש לי יותר מדי מה לפרוק ובא לי לכתוב קצת...
S Sun1979 New member 11/8/08 #10 תודה ../images/Emo13.gif הנה עצם ממני לבינתיים...בא לי להשתמש במילים של מישהי אחרת קודם... איה כורם \ קליפה "אחרי ששוב נתתי יותר מדי, אני ארגיש את הקליפה הזאת צומחת מעלי ואיך אני אדקור את כל מי שיתקרב הלא כבר נשבר לי פעם הלב"
תודה ../images/Emo13.gif הנה עצם ממני לבינתיים...בא לי להשתמש במילים של מישהי אחרת קודם... איה כורם \ קליפה "אחרי ששוב נתתי יותר מדי, אני ארגיש את הקליפה הזאת צומחת מעלי ואיך אני אדקור את כל מי שיתקרב הלא כבר נשבר לי פעם הלב"
O oshkoshi New member 11/8/08 #11 אחד השירים המדהימים מאוד מתחברת למילותיו מנסה לא ליפול אליהם יותר מדי
S Sun1979 New member 11/8/08 #12 ואני הייתי בטוחה שהוא נכתב רק עלי... ../images/Emo13.gif והוא מאד הולם לי לתקופה הנתונה
O oshkoshi New member 11/8/08 #13 אני בטוחה שבתקופה הזו הוא נכתב במיוחד בשבילך. רק בשבילך אבל יש תקופות שהוא נכתב גם בשבילי (קצת אל תהיי קמצנית
אני בטוחה שבתקופה הזו הוא נכתב במיוחד בשבילך. רק בשבילך אבל יש תקופות שהוא נכתב גם בשבילי (קצת אל תהיי קמצנית
S Sun1979 New member 11/8/08 #16 טוב...אני מוכנה לחלוק בו...באופן זמני נקודתית אבל רק לכמה דקות, וקצת יותר מאוחר...בינתיים אוחזת בו חזק
טוב...אני מוכנה לחלוק בו...באופן זמני נקודתית אבל רק לכמה דקות, וקצת יותר מאוחר...בינתיים אוחזת בו חזק
פ פאמקי New member 11/8/08 #14 מצמרר... מילים עוצמתיות. מקווה שההגנות יהיו זמניות, שהפגיעה לא קשה מידי, ושהלב יתאחה במהירות. בינתיים- קבלי .
מצמרר... מילים עוצמתיות. מקווה שההגנות יהיו זמניות, שהפגיעה לא קשה מידי, ושהלב יתאחה במהירות. בינתיים- קבלי .
S Sun1979 New member 11/8/08 #17 תודה...נעים עם הגנות דווקא חוצמזה...זה הזמן לשמוח לצאת להכיר אנשות בראש טוב ו...להיכנס קצת לפורומים ולהנות מאחוות נשים ?
תודה...נעים עם הגנות דווקא חוצמזה...זה הזמן לשמוח לצאת להכיר אנשות בראש טוב ו...להיכנס קצת לפורומים ולהנות מאחוות נשים ?
S Sun1979 New member 11/8/08 #19 טוב נו...ואף פעם לא מזיק בנוסף גם קצת (או לחלופין הרבה) אלכוהול ... העיקר החיוך. אז מי אתן נשות הפורום? אגב מאד נחמד לי לראות שיש פורום של נשים בוגרות יותר, מחמם את הלב.
טוב נו...ואף פעם לא מזיק בנוסף גם קצת (או לחלופין הרבה) אלכוהול ... העיקר החיוך. אז מי אתן נשות הפורום? אגב מאד נחמד לי לראות שיש פורום של נשים בוגרות יותר, מחמם את הלב.