לא מצליחה להחליט

nettki

New member
לא מצליחה להחליט

בשנתיים האחרונות ניסיתי להביא עוד ילד לעולם. היו 2 הריונות שנאלצתי לסיים בשבוע 21 בשל הפרעות כרומוזומליות שנתגלו בתוצאות מי השפיר. לאחרונה אני מתחילה לחוש התאוששות מכל הזוועה שעברתי.... אבל יחד עם זאת פתאום זה נראה לי רחוק ממני, אני כבר בת 41, לי ולבתי יחסים מדהימים, פתאום יש בי פחד לערער את זה. אני גם חוששת שזה יקרה שוב, "חוששת" א-לק ! אני מתה מפחד ! חוץ מזה תינוק, עכשיו ? לא יודעת אם יש לי את הכוחות. אני מאוד מבולבלת, לא מסוגלת לסגור את העניין. הכי לא נעים להיות על הגדר, זה עושה לי כאב "ביציות" !

באמת החלטה לא פשוטה...

שהתשובה לה תבוא רק מבפנים. השאלה הראשונה שעולה במוחי היא מה עזר לך להתאושש מהטראומה? האם "הזמן עשה את שלו" או שעברת תהליך רגשי של עיבוד האובדן והאבל? כמו כן, בפן הטכני יותר...האם יש לך תשובות ברורות לגבי ההפרעות הכרומוזומליות? הטכנולוגיה של היום מאפשרת לאתר מראש הפרעות כרומוזומליות מסויימות לעשות החזרת עוברים בריאים בלבד (PGD). ולגבי מערכת היחסים עם הבת שלך - אני בטוחה שאם תהיי שלמה עם ההחלטה הבת שלך תגיב בהתאם. ילדים מצטיינים בלהתאים את עצמם לקוים המנחים שלנו. כמו שהם קולטים חששות שלנו גם כשאנחנו מנסים להסתיר אותן, הם קולטים גם את הנחישות שלנו ומיישרים איתה קו באופן הכי טבעי בעולם.

nettki

New member
לאחר עיבוד, מה שנשאר זה העלבון והפחד

שזה יקרה שוב. עברתי ואני עוברת טיפול אלטרנטיבי (דיקור וצמחי מרפא). PGD לא רלוונטי מבחינתי, לא אכנס לפרטים, אבל אני לא מועמדת טובה לטיפולי הפרייה IVF. לא עבר הרבה זמן, הפסקת ההריון הייתה במרץ 2011, בגלל הגיל, אם אני רוצה להחליט שכן, אין לי זמן מיותר......

למעלה