לא מצליחה להבין

MichelleS

New member
די לדעות הקדומות!!!

מה את חושבת, שבגלל שאני שמאלנית אז אני לא כואבת כל ישראלי שמת בפיגוע? שאני לא מפחדת כמוך שיקרה משהו לאנשים הקרובים אליי? שאחרי כל פיגוע אני לא רצה לעשות טלפונים ולבדוק שכולם בחיים? אני לא מכבדת את העם שלי? מה את חושבת, שאני מפקירה את העם שלי? לא אכפת לי משטחים? אני מוכנה לוותר ככה סתם על הכל? אז יש לי חדשות- את טועה! אז כן, אני מאמינה בשיווין זכויות לכולם (אפילו אם את רוצה להגדיר את זה אחרת). ההומניות שלי מתבטאת בכך שבניגוד אליך, אני מכירה בקיומם של בני אדם ששונים ממני. אני מצטערת אם קשה לי לעשות את ההבחנה שאת עושה בין יהודים וערבים.הם-האויב,ואנחנו. אני מצטערת אם אני לא מסוגלת להבין את הגישה שאומרת שהתנגדות לכיבוש של עם אחר זו "יציאה נגד העם שלי". חלק מהכותבים בפורום הזה אולי יגידו שאני מגזימה, אבל אני פשוט לא מבינה איך את מסוגלת להשתמש בדוגמא של השואה. את לא מבינה ששנאה כמו שלך יצרה את השואה? את לא שוכחת לרגע שגם ערבים הם בני אדם? אוי שכחתי, הם לא, הם "האויב".

MichelleS

New member
אני לא בטוחה כל כך..

הרבה מהימנים שיצא לי לדבר איתם, מתייחסים לערבים בתור "אויב" ורק אחר כך בתור בני אדם. ציטוט נחמד מפי בנה של שרת החינך שלנו אשר מגדיר עצמו כ"ליכודניק כבד": "ערבי בשבילי זה כמו קיר".

למעלה