לא מצליחה לגמור

a m i t4

New member
לא מצליחה לגמור

היי לכולן.. לא יודעת איך להתחיל אני חדשה פה.. בת 20 וקצת. אני עם חבר שלי כבר חודשיים, אני אוהבת אותו הכי בעולם, נמשכת אליו בטירוף. יש לי חשק לסקס לפעמים יותר ממנו אני חושבת. אבל מה, קשה לי לגמור. לא תמיד. לפעמים אני כן מצליחה להגיע לאורגזמה, אבל בדר"כ זה קשה לי. כאילו משהו עוצר אותי. הוא אומר שבשלב מסויים אני פשוט "לא מגיבה" לנגיעות שלו. הוא עושה לי ביד, יורד לי, וכלום. מחדירה אני מאוד נהנית אבל גם משם לא מגיעה הישועה.. מה אפשר לעשות? מקווה שתעזרו לי
זה מתסכל אותי, ואת חבר שלי גם... (מסכן, הוא מרגיש שזה באשמתו....)

היי עמית ../images/Emo140.gif

יופי שהגעת, תסכול זה מניע נפלא להתפתחות, מסתבר
בואי נתחיל מההתחלה, האם לבד את מגיעה לאורגזמה בכיף, בקלות?

פאנדו

New member
בקלות יחסית

האם כשאת לבד את מגיעה לאורגזמה בקלות, יחסית לקיום יחסי מין עם החבר? אני מניח שאם התשובה לכך היא כן. אז מאיזושהי סיבה, שצריך לרדת לעומקה, יש בך מחסומים שמונעים ממך מלהרגיש חופשיה להגיע לאורגזמה. אם התשובה היא לא, אז אולי זה משהו פיסיולוגי. אם כי גם אז יתכן שקיימים אצלך מחסומים שאפילו כשאת לבד הם פעילים.

a m i t4

New member
אז ככה

אני לא אומרת שעם החבר אני לא מצליחה בכלל. בהתחלה לא הצלחתי בכלל, אמרתי לו שלא ידאג, שעם הזמן זה יגיע, שנתרגל ונכיר אחד את השני וזה יבוא. לא הייתי מוטרדת. אחרי כמה נסיונות התחלתי לראות סימנים של תסכול מצידו וזה תסכל אותי גם כי אני לא רוצה שהוא יחשוב שזה בגללו או משהו. כעבור עוד כמה נסיונות, הגיעה הראשונה. שנינו היינו מאושרים עם חיוכים עד השמים. אחר כך שוב, היא הגיעה ולא הגיעה לסירוגין. כמובן שזה מתסכל כי הגבר תמיד גומר, ואפשר אפילו לראות את זה. אני מקווה שחבר שלי לא מתבאס מזה שאני אומרת לו את האמת. כי הדרך הקלה היא לזייף אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה. מעדיפה שהוא ידע. אז מה אתם אומרים?

amazone

New member
בלי לחץ

עכשיו את לא נהנית? אני מאמינה שאת נהנית גם מכל המשחקים שמסביב. תמשיכו בזה. בסופו של דבר תמצאו את הכפתור שמפעיל את האורגזמה הנשית הלחץ הזה מסביב רק מונע ממך את זה

פאנדו

New member
הבהרת

עוד בפעם הראשונה שזה לא שאת לא מגיעה לאורגזמה איתו בכלל. אבל לא ענית על התהיה שהועלת. האם לבד את מצליחה להגיע לאורגזמה בצורה מהירה יותר? קל לך יותר להגיע לאורגזמה כשאת לבדך? ותביני. זה שהתשובה היא חיובית, לא אומר שהחבר שלך לא בסדר או שאת לא בסדר. זה יכול לומר שיש משהו שגורם לך להלחץ כשאת מנסה להגיע לאורגזמה עם מישהו אחר, אפילו מישהו שאת אוהבת. אומרים שחצי הדרך לפתרון, זה להבין מה הבעיה. מה המקור שלה. לכן תנסי לברר עם עצמך - האם לבד קל לך יותר?

תכנסי מתוקה ../images/Emo9.gif

שלום לך לדעתי יש מחסום פסיכולוגי או משהו מהעבר שמונע ממך לחוות אורגזמה כי ברגע של הנאה פתאום משתנה המצב אצלך ואת לא מגיעה לאורגזמה לדעתי זה או משהו שקרה בעבר ומרתיע אותך או שמשנה את כיון המחשבה והנאה שלך או שזה משהו בחבר..(דחיה ,משהו שמרתיע אותך ולכן זה משפיע על הרפלקסים בגוף שלך). בברכה גילי

פאנדו

New member
הוא לפחות יכול לגעת בך

<הכותרת זה משהו אישי.. את יכולה להתעלם> אני לא מודע להיסטוריה המינית שלך, אבל יכול להיות שעברת משהו שגרם לך להסגר, או אולי אפילו זה עניין של חינוך, שגורם לך להיות "ביישנית בתת מודע שלך" כלפי אחרים. עכשיו השאלה היא, האם עם בני זוג קודמים זה גם היה כך או שרק הפעם עם בן הזוג הנוכחי הבעיה צצה. סיפרת שלך באופן אישי הדבר פחות מפריע כי את נהנית מעצם המגע והקירבה וזה טוב. העניין הוא שזה מפריע לבן הזוג שלך, מה שיכול להיות דבר טוב בפני עצמו, כי זה מראה על הדאגה שלו כלפיך, שתחווי אורגזמה (למרות שזה גם יכול להיות שלילי אם זה עניין של אגו..). מה שיש לי להציע: דברי איתו, תסבירי לו שזה כנראה משהו פסיכולוגי שיעבור עם הזמן, שהדרך הכי טובה, כנראה, לטפל בזה זה לא להלחץ מזה ולתת לזמן לעשות את שלו. תסבירי לו כמה את אוהבת אותו וכמה את נהנית מהמגע איתו ושאת מבקשת ממנו לא להדאיג את עצמו מהעניין הזה. ככל שתחשבו על זה פחות ותתרכזו במה שעושה לכם טוב במגע עצמו, כך יגדלו הסיכויים שעם הזמן הדברים ישתנו לטובה מאליהם. חג שמח.

אתם במעגל קסמים מתסכל

מרוב שאת חושבת על "למה אני לא גומרת? אני אמורה לגמור? מה קורה כאן?" את לא רגועה ולא נהנית. אתם כולה חודשיים יחד, עוד לא התחתנתם ולא נגזרו עליך חיים שלמים ללא אורגזמות. תרגעו, תשחררו, תעזבו את העניין הזה קצת. תהני מהמגע, מהקרבה, מהחום, מהפינוק שבלהיות איתו במיטה. אל תנסי להגיע לשום מקום במיוחד. בדיוק כשלא תתכווני ולא תחשבי - זה יקרה.

../images/Emo45.gif

ואני רוצה לחזק... זה שאת לא מצליחה לגמור או שקשה לך לגמור, זה לא אומר שיש בעיה בך, בבן זוגך או בזוגיות שלכם. פשוט צריך ללמוד להירגע, להשתחרר. לי לקח בערך חודשיים עד שגמרתי בפעם הראשונה עם החבר שלי (ואפילו כתבתי כאן הודעה דומה לשלך לפני). וגם אחר כך, זה היה פעם כן גומרת - 10 פעמים לא. לאט לאט למדתי להשתחרר, למדתי מאילו תנוחות אני יותר נהנית, איך יותר קל לגמור, איך יותר קשה, עד שיום אחד הגענו ללילה אחד שגמרתי 5 פעמים
טיפים שיעזרו - שיעשה לך מסג' לפני ששוכבים, שירד לך לפני, תוסיפו דברים לאווירה - נרות, בגדים סקסיים, מוזיקה. עוד טיפ - לי מאוד עוזר להנאה ולשיחרור אם מתאפשר לי להיות יותר "קולנית" תוך כדי. כמובן שבשביל זה צריך בית לבד כדי שלא יהיו פאדיחות מצד השותפים או ההורים...

ToryMaster

New member
עלי לציין

שאחרי חודשיים וחצי עם החבר (עם הפסקה) באמצע, הוא גמר בדיוק פעם אחת. חשוב לקבל את זה שלגמור זה לא החלק החשוב בסקס.

אבל אם מפריע לה שהיא לא גומרת,

זה כן הופך לחלק חשוב. כמו שאומרים שכאשר הסקס טוב, הוא רק 10% ממערכת היחסים. כאשר הסקס גרוע הוא פתאום נהייה 90% ממערכת היחסים. אני, ברגע שהצלחתי לגמור עם החבר שלי זה הפסיק להיות לי כל כך חשוב. עד אז חשבתי שמשהו לא בסדר וזה הפריע לי והטריד אותי.

ToryMaster

New member
ובכן

לי מעולם לא הייתה בעיה לגמור, אבל אני אומרת את מה שאני אומרת כדי להסביר את דעתי בנושא. החלק המהותי הוא ההנאה תוך כדי, הקרבה והאינטימיות, לא הגמירה עצמה. גמירה לא מעידה על הביצועים של אף אחד מבני הזוג. אני פשוט חושבת שאם היא תבין ותפנים את זה, זה יקל עליה את הסבל מזה שהיא לא גומרת, ואולי, מי יודע, יעזור לה לגמור.

תרשי לי לצטט משפט משיר מוכר

אנה לא גומרת אנה ממהרת..למקום שאי אפשר אחרת עכשיו, לפני שאקבל
בראש על מה הקשר..אומר "אין קשר"..סתם מתאים לסיטואציה...
אולם, הדבר הכי חשוב שציינת הוא שאת כן
מצליחה לגמור, דבר שנשים רבות לא יודעות מהו!!!!! ( על כך, תני
ענקי). דבר שני, איך אומרים בערבית...שוואיה שוואיה...לאט לאט..אל תצפי שבתחילת חייך והתנסויותייך המיניים, ישר תראי את כל הניצוצות, לצערי, יש אנשים שהדרך טיפה יותר ארוכה...(תאמיני לי מניסיון...) דבר נוסף...יש לך גבר בחייך, שאוהב אותך, ויש לו סבלנות. תני לו טפיחה על השכם ותמשיכו להתעלס אחד עם השני בלי לחשוב האם הפעם תקבלי אורגזמה או לא, כשתהיי מרוכזת בהנאות ולא במחשבות, אני מאמין שהרבה חסמים יפלו והרבה דברים נעימים יצוצו...
בהצלחה וחג שבועות שמיייייחחח פירססס

למעלה