לא מצאתי בחיפוש

O C D

New member
לא מצאתי בחיפוש

מעוניינת במתכוני עוגות ללא ביצים (כתבו בעיתון להימנע מעוגות עם ביצים..). יש למישהי??

../images/Emo91.gifחמה! עוגת שוקולד ללא ביצים

עוגת שוקולד ממולצת ללא ביצים ו liat94 / בישול לילדים ו 13:35 | 25/11/04 2 כוסות מים רותחים 2 כוסות קמח 6 כפות קקאו 1/2 כפית א. סודה לשתיה 2 כוסות סוכר 1 אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כף לימון 3/4 כוס שמן לערבב את כל החומרים ביחד ולשפוך לתבנית מס' 26 או 2 תבניות של אינגלייש קייק משומנות מראש... לאפות את העוגה כ-40 דקות בחום בינוני.... לרוטב 3 כפות סוכר 1/4 כוס מים מעט תמצית וניל 50 גר' מרגרינה.... לאחר שהעוגה יצאה מן התנור יש לשפוך עליה בעדינות את הרוטב.... עוגה נימוחה בפה ומעולההההההההההההההה ניתן גם לעשות כל קרם שוקולד אחר ולמרוח עליה קוצרת הרבה שבחים.... ליאתי אמא של דניאל ועידן

תחליפי ביצה בעוגה

מתכון: תחליפי ביצה בעוגותו limim ו 22:33 | 07/08/05 ולגבי חלב - את יכולה להשתמש בחלב סויה.. מתכון: תחליפי ביצה בעוגות רכיבים: אופן הכנה: א 1 כף קמח סויה מעורב עם 1-2 כפות מים פושרים משהים למנוחה 5 דקות משתמשים כמו ביצה . ב 2 כפות קמח 11/2 כפות שמן 1/2 כפית אבקת אפיה 2כפות מים ג 1/2 בננה מעובדת בבלנדר ד 1/4 כוס רסק תפוחי עץ או פרי אחר . הערות: כל התחליפים הם לביצה אחת. מקור המתכון: פורום השף הלבן-אבי שף מקצועי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

עוגת קוקוס של חנית עם הערות שלי

המתכון ארוך, לא להתייאש. בסוף כתבתי איך אני עשיתי אותה ודיווחתי איך יצאה לי (פישטתי תהליכים, עצלנית שכמותי
) זה חשוב, תקראי עד הסוף. היא יצאה טובה. • עוגת קוקוס לבנה ללא ביצים +שמן בלבדו chanit / מתכונים ו 20:36 | 06/08/05 עוגה טעימה וקלת הכנה עד מאוד עוגת קוקוס לבנה ======================* המתכון המקורי הופיע בwww.post-gazette.com מקורו :"The Heart of Pittsburgh II" תרגום: חנית חילקתי את הכמות ל- 2, שיניתי תבנית,וזמני אפיה,ויתרתי על ציפוי הפרי, וקיבלתי עוגה טעימה, ככה, או כבסיס לאילתורים. אולי אמלאה בריבה,קצפת.. לעוגה יתרונות נוספים, אינה מכילה ביצים, מכילה שמן קנולה ולא שומן מוצק, קלה מאוד להכנה ! מה צריך: חצי כוס+ שמינית הכוס קרם קוקוס(שמתי את זה של היבואן אימו ואת היתרה הקפאתי) ½ כוס קוקוס 1/3 כוס יוגורט 1/3 כוס שמן קנולה ¼ כוס מיץ לימון טרי מעט קליפת לימון מגוררת 2 כוסות קמח רגיל 1 ורבע כוסות סוכר 1 כף אבקת אפיה (שקיק אחד) {יש גם ציפוי מישמש טרי שלא הכנתי, למי שמעוניין…} תבנית :תבנית טפלון קטנה 23 18X ס"מ לחמם תנור ל 180 צל' , בנתיים להכין את העוגה: 1.לטרוף יחד:קרם קוקוס,קוקוס,יוגורט,שמן ,מיץ וקליפת לימון 2. בקערה נפרדת לערבב: קמח,סוכר ואבקת אפיה 3. להוסיף כוס אחר כוס מתערובת הקמח, לתוך עיסת הקוקוס, העיסה תסמיך 4. לצקת לתבנית המוכנה 5.לאפות כ 30-35 דקות בחום בינוני (לבדוק עם קיסם) 6. לצנן על רשת העוגה המתקבלת לבנה וגבוהה. טעימה גם ככה.. חנית http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum_msg_show.asp?pc=393235558&msgID=203770589 בתאבון . והיום הכנתי את העוגה של CHANITו רקדנית הרוח... ו 23:32 | 09/08/05 את זאת: עוגת קוקוס לבנה ללא ביצים +שמן בלבדו chanit / מתכונים המתכון פורסם לפני כמה ימים. ראשית, העוגה יצאה מאוד מאוד טעימה!!! לא עשיתי בדיוק לפי המתכון : במקום קרם קוקוס שאין לי מושג מה זה שמתי 1 כוס חלב קוקוס וכך לא הוספתי את היוגורט, הוספתי חצי כפית סודה לשתיה.. כל השאר כמו שכתוב במתכון המקורי. עירבבתי מהתחלה את כל החומרים יחד, לא יבשים לחוד ורטובים לחוד. ושמתי בתבנית חצי בצק, שפכתי קצת ריבה (מה שהיה די קשה כי הבצק רך מאוד ו"נוסע") ומעל את מה שנשאר. מה להגיד- טעם נהדר!! הריבה נפלה למטה.. בפעם הבאה אולי אשים אותה מעל וככה כשהיא תשקע- תגיע לאמצע.. נסיונות פה החיסרון היחיד של העוגה הזו היא שהיא קטנה מדיי!! מראש להכפיל כמויות לדעתי. אני אהבתי. לדעתי אפשר בהחלט לשלב עם תפוחים וקינמון- הטעם מתאים. תודה, CHANIT, גם בשם וואלרי שאסור לה ביצים וחלב והיתה מרוצה עד הגג!!

אבל אפשר לאפות עם ביצים...

הכוונה למוסים למיניהם וקצפות שמכינים עם ביצים חיות ולא אופים אותם. או שאני טועה?!

למעלה