לא מפסיק לספוג

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
לא מפסיק לספוג

יש משהו שאני משתגע ממנו... אני משחק עם בית"ר ואני לא מפסיק לספוג... כל משחק לפחות 2 שערים ולא משנה אם אתה מחליף שוער, מגןנים, בלמים, טקטיקה או כל דבר.. פשוט 2 שערים מינימום כל משחק :( מיותר לציין שאני לא מצליח להגיב לכמות הזו של השערים ועומד להיות מפוטר בקרוב :\ רעיונות למישהו?

קטלוני

New member
תנסה טקטיקה עם מרכז שדה מחוזק

ותתן לקבוצה לעבוד חזק על אימוני ההגנה.....

SiC

New member
תפרט

מה זה מרכז שדה מחוזק? שלושה במרכז? כי ניסיתי לשחק ככה : GK DR DC DC DL DM DM MR MC ML ST ולא עבד כ"כ... אני משחק עם בית"ר אגב

קטלוני

New member
אממ..

תנסה DR DC DL DMC DMC DMC MR ML SC SC לDMC האמצעי תתן חצ עד האמצע תשחק שמירה צמודה DIRECT פוטבול ומתפרצות וכמובן הבלם שלך צריך להיות מצוין אהה ובהצלחה...

Eladush33

New member
אותו סרט

גם לי אחי , אני משחק עם בית"ר החתמתי בלם מצוין מדרום אפריקה , כל משחק הוא מקבל 8 , בן יוסף מקבל 7 ככה , ועדיין אני סופג .. כל משחק שלי נגמר 3-3 , 2-2 ...

Big Joni1

New member
מה אתה מתפלא?

הרי גם אתה לקחת את בית"ר.
אגב, עם כמה תקציב אתם מתחילים בבית"ר? גאידמק כבר שם? מי המאמן שם בהתחלה?

Shai10dk

New member
בעונה 1 משהו כמו 650K העברות..

בחלק מהשמירות יותר גבוה :S אותי מינו לאמן אותם באמצע העונה וקיבלתי 1.2M(יורו)

X Slider

New member
שאני הייתי עם בית"ר..

2 עונות (מצליחות אגב..) בעונה הראשונה קיבלתי 650K באמת, אבל גאידיימק לחץ עלי להביא רכש והוסיף ל- 1.1M יורו. זה לא הספיק לו. ובהעברות של אמצע העונה הוא ביקש ממני למצוא שחקן יענתו "high profile" ושהוא יממן את העברה שלו. מצאתי, הוא מימן. אחלה ארקדי
. (אגב זה היה משה ביטון.. שעלה לי 1.9 מליון).

Eladush33

New member
אני מסיים בציקו כי יש לי קישור רוצח

דייגו גביליאן , אנסומבו , זנדברג ומליקסון ... אסולין עושה את הפינישים.. אבל ההגנה ביזיון

SiC

New member
אותו דבר אצלי

אסולין מוביל את טבלת הכובשים בליגה ופזארוסי לא הרבה מאחוריו, אבל אם אני שם 3 שערים תמיד יש סיכוי שהקבוצה היריבה תשים בטוח 2 ואם ממש יום רע אז 3,4,5 וכו'....

למעלה