לא מעניין אותי

amitshilo

New member
לא מעניין אותי

שעוד לא נגמר השבוע. אני נוסעת מחר ליומיים ואני לא מתכוונת לוותר שוב על הסכמוש.
שיר השבוע של יואב:
שיר השבוע בכלליות:
אמן השבוע:
תמונת השבוע:
הופעת השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה:
הדבר הכי פחות טוב:
תכנונים לשבוע הבא:
בונוס!
לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח?
סופ"ש כייפי לכולנו

כי משעמם לי ואני לא נרדמת../images/Emo10.gif

שיר השבוע של יואב: עד שהגעתי
שיר השבוע בכלליות: שוב פעם- אביב גפן אמן השבוע: אביב גפן, נועם
תמונת השבוע:
הופעת השבוע: לא הייתי.. הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה: דירוגיםםםםם וסוג של להשלים עם אבא
הדבר הכי פחות טוב: התאכזבתי השבוע מהרבה אנשים
תכנונים לשבוע הבא: ציפייה למופע בכורה ולעשור, וכמובן המוןןן צופיםםם בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח? פחחח לימודים? מזה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifכבר יום שישייייי!!!! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של יואב:אהבה עיוורתוש!!
שיר השבוע בכלליות:אל תבקש של עברי! וזה הולך להיות פה עוד כלכך הרבה זמן
אמן השבוע:עברי. שחזר לחיי ברוח סערה. תמונת השבוע:לא צילמתי שומדבר השבוע ואין לי כוח להקטין משהו ישן. הופעת השבוע:החתונה של מישהי ומישהו באחוזה בבית חנן! [עבודה
] הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה:סיימתי תנך לנצח! עשיתי עוד 250 ש"ח! הדבר הכי פחות טוב:אבא עצבן אותי.
תכנונים לשבוע הבא:בגרות במתמ', עבודה, ובע"ה לדבר איתו אחת ולתמיד. בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח?עוד לא נגמרה לגמרי, אבל - בעיקר מוזרה. נחמדה כזה. העיקר שאני מסיימת עם תנך והסטוריה לנצח. ותולדות כבר מזמן מאחורי

רק תבקש, אל תתבייש

שיר השבוע של יואב:עד שהגעתי, ימים אחרים! שיר השבוע בכלליות:רק תבקש-עברי לידר הסינגל החדש! אמן השבוע:עברי לידר, עמיר רוסיאנו, מלכת הפלקט.. תמונת השבוע:אין.. הופעת השבוע:עמיר רוסיאנו+מלכת הפלקט! הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה:סיימתי עם תנ"ך!
וההופעה, והשיחה שאחרי, ועוד כל מיני דברים קטנים. הדבר הכי פחות טוב:גם פה יש הרבה.. שתי בגרויות, איבדתי ת'ת.ז [ומצאו לי] נכנסתי למינוס וההורים היו צריכים לכסות, בעיות עם הנסיעה להופעה.. או יותר נכון עם החזרה.. שלא ראיתי בסוף את מיכלי:( תכנונים לשבוע הבא:עבודה! בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח?מייאשת ולא נגמרת.. יותר מזה אני אוכל להגיד רק אחרי שאסיים אותה עוד חודש!

1mayush

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של יואב: כל המייספייס, כרגיל
שיר השבוע בכלליות: 'רק תבקש' - עברי לידר , 'מוניות' - דנה לפידות אמן השבוע: יש הרבה (= תמונת השבוע:
הופעת השבוע: הייתה לפני שבוע, של קרן פלס. הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה: יציאה מצחיקה ביותר עם חברות
הדבר הכי פחות טוב: מתכונות \ בגרויות . תכנונים לשבוע הבא: לעבור דירה
בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח? אממ.. קשה לסכם אותה. נחמדה אבל קשה .. |מזיע\

shahar1989

New member
עוד לא הספקתי לשנות את העולם.

אבל אני בדרך.
שיר השבוע של יואב: אם לא את
שיר השבוע בכלליות: אה...
אמן השבוע: ג'נגו
תמונת השבוע: אח"כ..
הופעת השבוע: ג'נגו בלבונטין
וכפיר ואיתן בבארבי
הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה: פורומשצים אחרון. הופעה של ג'נגו.
הדבר הכי פחות טוב:מממ...פורומשצים אחרון. הופעה של ג'נגו. כי. בע. היה מעורב בשניהם כל כך הרבה עצב בנוסף לכיף. אוף.
תכנונים לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה... מתכונת באזרחות.. בונוס!
לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח? ואוו. קשה, מעייף, בלתי נשכח.

עאעאעאעא איזה שבוע../images/Emo99.gif

שיר השבוע של יואב: אם לא את - באמפי באוטובוס כשאני מאוד עייפההה התעמקתי בשיר והתענגתי שיר השבוע בכלליות: ואיי אח יפני נראה לי חח הרבה כפיר ג'נגו ומלכת הפלקט אמן השבוע: ג'נגו/כפיר תמונת השבוע: יש מלאאא אני אחשוב
הופעת השבוע: כפיר ג'נגו והמלכה הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה: הופעות.. ולראות את כולם הדבר הכי פחות טוב: לא לישון תכנונים לשבוע הבא: סידורים לקראת עבודה בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח? חחחחחחחחחח

נראה מה ייצא

אם אני אצליח לכתוב בלי שגיאות כתיב
שיר השבוע של יואב: נראה לי שאין שיר השבוע בכלליות: המממממ מ איתן שפרא וכפיר למיניהם אמן השבוע: כפיייייייייייייייייייייייר תמונת השבוע: לא כדאי הופעת השבוע: כפיייייר הדבר הכי טוב שקרה בשבוע הזה: שחר והופעה של כפיר וזה שסיימתי את הפרוייקט הדבר הכי פחות טוב: הא? תכנונים לשבוע הבא: חופששששששששש וללמוד לאזרחות קצת בונוס! לתלמידים שבינינו - איך אתם מסכמים את שנת הלימודים תשס"ח? וואו. לימודים עלק? חחח מי למד?

למעלה