לא מעכלת... פשוט נס

מיקה 1233

New member
לא מעכלת... פשוט נס

ממתינה למחזור כדי להתחיל ivf ... שאיבה ראשונה כבר יש זריקות במקרר. אחרי 5 הזרעות שלא צלחו המחזור פשוט לא מגיע. עשיתי בדיקה ביתית ויצא חיובי!!! בלי זריקות בלי הורמונים! פשוט לא מעכלת! מה עושים עכשיו? מישהי יודעת איך מתחיל הספירה? מחזור אחרון 25 בינואר. אפשר כבר לקבוע אולטרסאונד?? אני אשמח אם מישהי תתן לי כיוון... השאלה המפחידה ביותר-יכול להיות שהבדיקה כוזבת??

hatalya

New member
בשעה טובה

קודם כל תבדקי הריון בבדיקת דם, זה הכי וודאי. אם חיובי את יכולה לבדוק הכפלה של הבטא יומיים אחרי, אבל לא כולן עושות זאת. (עם זאת, בפורום הזה אנו נשלחות בערך ל 4 בדיקות בטא) (; אם חיובי, תקבעי תור לרופא נשים כשבוע אחרי לבדיקת שק הריון - גם לא חובה. שבוע וחצי בערך לאחר מכן, בערך בשבוע 6 וחצי ,7 לכי לרופא לבדיקת דופק. בעזרת השם הכל ילך לך חלק! אמן! ולגבי חישובי וסת ושבועות, חפשי בגוגל מחשבון הריון וזה יורה לך באיזה שבוע את. בהצלחה

וואו איזה יופי!

את בשבוע 5+1 ! כבר אמורים לראות שק הריון ושבוע הבא דופק.
תעשי בטא אחת זה אמור להיות מעל 1000 ואולטראסונד. בהצלחה!

טומה1008

New member
מזל טוב! בשעה טובה! באמת נס! שיהיה הריון תקין והסתיים בידיים

מלאות!!! מאחלת לכל הנשים בפורום שיגיע נס כזה. אם זה טביע או אם זה אחרי טיפולים! אפשר לשאול מה הבעייה אצלכן שעשיתם 5 פעמיים הזרעות? לא מוסברים? כי ידוע לי שאחרי 3 פעמיים כושלים עוברים לivf. כך אצלנו עם מורפולוגיה גרועה עברנו לivf. נראה לי בכלל סתם עשינו הזרעות...רק בשביל להתקדם לivf...בירוקרטיה((

איזה נס!!!!!!!!!!!!

שימשיך ארוך, תקין משעמם ובידיים מלאות!
סביב בטא 1000 אפשר לראות שק, עובר בשבוע 6 ומעלה
מזל טוב !!!!

מיקה 1233

New member
היום ראו כבר שק ואושר שהוא תקין

תודה לכל הבנות המקסימות!! מאחלת לכל אחת מכן נס קטן כזה, הריון משעמם וידיים מלאות! אין עליכן:)

למעלה