לא מעודכנתתת

לא מעודכנתתת

היי, מאז שהפורום עבר לתפוז,ולי לה היה מחשב,לא הייתי מעודכנת בדבר בנוגע לג'קוו...קראתי את הנאמר בקשר לעניין של ג'אמוס והסיכסוך עם גיא,והפיטורין,אני חייבת לציין שאני פשוט בהלם.נורא חבל לי לשמוע זאת. אני מקווה שהכל יסתדר.ואשמח אם תעדכנו אותי בקשר לכל מה שהיה כשלא הייתי..כי אני פשוט מרגישה לא בעניינים... הכינוי שלי היה bateli:p אם מישהו זוכר..

הי בתאל

אני זוכרת אותך, בטח. ברוכה הבאה לכאן. הנה משהו שאור, מנהל הפורום, כתב ממש לא מזמן, אז נקווה שזה באמת יהיה ככה: "חבר'ה תתכוננו עוד אין תאריך קבוע ואני מעריך שיהיה בקרוב ממש....ההרכב המתחדש טוחן חזרות! מה שאומר בקרוב זה יחזור! יש למה לצפות!. בנוסף כמו שכבר אמרתי כאן התקשרתי למרים האמא של... דיברתי איתה ואיחתי לה ברכות מכל הפורום! אז חברים חכו חכו עוד קצת ויהיה בסדר! תהיה הופעה גדולה בקרוב ואנחנו כפורום נהיה ונהנה מהחזרה."

שלום בת אל!

ברוכה השבה! מוזמנת תמיד לעידכונים... ככה בקרוב תהיה הופעה וכשתהיה הפורום זה יפרסם אותה בשיא! יהיה פרסום... מוזמנת לכתוב מה שבא לך וכמובן להביא לכאן עדו אנשים

Nova5

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לתפוז, בתאל

השתלבות מהנה. כן, סכסוך בין ג'קו וגיא לא משמח במיוחד. חברות בימינו גם מושג נזיל מאוד. גיטריסט או קלידן או מתופף... whatever ... לא בעיה להחליף . למרות שדווקא גיא היה בולט שם גם כאישיות וגם בכישרון שלו. . אבל תופעה כמו ג'מוס בלתי ניתנת להפרטה. אפילו שג'קו בעיקר כתב טקסטים ולחנים - עדיין גיא היה החצי החשוב, "סנדק" של אחד השירים הכי טובים - לא משנה דבר - בגרסה הכי כנה והכי טובה בלי קישוטים מיותרים. כמו אימא ואבא שרבים על הילד לקראת הגירושים גם כאן פתרון לא היה צריך לבוא על חשבון הילד - "בלגן בעולם". היו צריכים להגיע להסדר הולם. מקווה שזה עוד יקרה. ובינתיים - עוד מעט הופעות חדשות של ג'קו. בשלב הזה - ללא קטעים של ג'מוס.

למעלה