לא מסתדרת עם אנשים

tiberiasgirl

New member
לא מסתדרת עם אנשים

שלום לכולם. בשנתיים האחרונות התחלתי להבחין בדברים שקורים בחיי,כמו ריבים וניתוק קשרים עם המון אנשים שפגעו בי,שפשוט לא הסגנון התנהגות שאני אוהבת ואני בעיקרון בטוחה בעצמי שעשיתי את הצעדים הנכונים עם אותם אנשים. מצד אחד,אני חושבת לעצמי שאף קשר עם חבר,חברה הוא לא מושלם וצריך לוותר לפעמים,אבל הגיעו מצבים שהחברים פשוט העליבו בצורה מוגזמת שלא יכלתי לשאת,הגעתי למסקנה שאנשים כאלו שמעירים על משהו בגופי,באופי שלי זה בא מתוך קנאה ומתוך חוסר ביטחון אצל האנשים הללו. אני מדמיינת את עצמי עושה את אותו הדבר,מעליבה מישהו שמשהו לא בסדר בגוף שלו,במראה שלו - זה משהו שבחיים לא הייתי עושה גם אם זה מפריע לי,מי אני שאתעלה על אחרים. פשוט ניתקתי קשרים עם המון אנשים והתחלתי ללמוד במכללה ואני מרגישה שקשה לי להתחבר לאנשים,במיוחד לבנות. אני לא סומכת על אף אחד ומפחדת להתקרב יותר מידי לאנשים כי מפחדת להיפגע שוב או לגלות אצלם תכונה שאני מאוד לא אוהבת כגון צביעות,אינטרסנטיות. אשמח לשמוע דעתכם

אצלי גם התנתקו קשרים עם חברים שהיו מאוד קרובי

אבל פרצופם האמיתי התגלה, ונכון אז אני לא בתוך חבורה עמוסת חברים כמו פעם ויש לי רק קצת חברות, אבל לפחות יודעת שסומכת על מי שכן חבר שלי, שיהיו שם בשבילי כמו שאני בשבילם. אם זה לא מתאים-זה לא מתאים.

tiberiasgirl

New member
צודקת...

רק חבל שלוקח כ"כ הרבה זמן לגלות פרצוף אמיתי של אנשים

ohadro1

New member
לי נראה..

שאת די חשדנית, כאילו כל העולם (לפחות חברייך הקרובים) צבוע חוץ ממך, דבר שמאוד לא מתקבל על הדעת. אני לא אומר שכולם צדיקים תמימים, מה שאני אומר זה שקודם כל, לפני שאנחנו חותמים את דעתנו על אנשים מסוימים, יש לוודא שאנחנו עצמנו לא כאלה, שאנחנו לא מתנשאים על אחרים, או צבועים, או חושבים רק על עצמנו יותר מדי.. אני בטוח שכאשר תבחיני בכל התכונות הרעות שבך (ואני לא אומר שיש, אבל מה לעשות, בכל אדם יש תכונות רעות.) תכעסי פחות על אחרים, ותביני אותם יותר. שיהיה בהצלחה, לילה טוב

למעלה