לא מספיק טוב

לא מספיק טוב

קצת קשה לי לכתוב את אשר על ליבי ביום הזכרון דווקא, אבל דווקא היום נתנו לי להבין, דווקא היום גרמו לי לחשוב, אין מה לעשות, אני לא מספיק טוב. עזרתי לחברה הכי טובה, הקלתי עליה במשהו שלי קל ול היה לוקח זמן ומשאבים, מהיותה החברה הטובה היא לא שכחה להודות אבל גם גרמה לי להרגיש לא נעים, לא קורה הרבה שהיא פוגעת בי, אבל הפעם בלי להתכוון ובלי לעשות דבר, פשוט נפגעתי ממנה, אני אפילו לא יכול להגיד למה. ואז הגיע הצהריים, בבוקר דאגתי לטפל בבעיה שהטרידה את הסובבים אותי הרבה זמן, שוב, עשיתי למענם, ובמקום להודות, מה קיבלתי, משפטים כמו "אל תעשה טובות", הבנתי כבר, לא מספיק טוב בשבילכם, לא משנה מה וכמה אני אעשה, תמיד תתלוננו, תמיד תדרשו, תמיד אין לכם אשמה, הכל עליי, הכל אני, אז מה לעשות, חג או לא, אבל אני פשוט לא מספיק טוב, מצטער.

ע ו פ ר ה

New member
הכי טוב שיש

לדעתי קיבלת היום מתנה ענקית. קצת קשה לראות אותה. אם תקרא מה שכתבת אולי תוכל לראות מה אני הבנתי (בדרך כלל אין לי בעיות בהבנת הנקרא). עזרת לחברה, דאגת לסובבים אותך ושכחת את עצמך. אני חושבת שאתה נפלא ונהדר אבל בבקשה, שים את עצמך בראש הרשימה ואחר כך את השאר ואז לא ייגמרו לך הכוחות. כשתשים את עצמך בראש הרשימה אולי תבחר מדי פעם לומר: לא מתאים לי לעזור לכם כרגע אני אבחר את הזמן. אני לפחות חונכתי על "ואהבת את רעך כמוך" כשהדגש היה על רעך ואני בסוף. לקח לי כמה שנים להסכים לשים את עצמי בראש הרשימה. עכשיו אני הרבה יותר טובה. אני ממשיכה לעזור אבל אני אומרת לא כשצריך וכשלא מתאים לי ואני חיה בשלום עם עצמי ועם הסביבה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

לא מספיק טוב - ההמשך

שלום עופרה, תודה רבה על התגובה, לא שכחתי את עצמי, אבל התאכזבתי מהשאר, למה? כי לא משנה מה עשיתי אני לא מספיק טוב.לא משנה כמה הענקתי, קיבלתי רק טענות, להיות טוב עם עצמי זה אולי נחמד אבל לקבל סתירה מחברים זה הרבה יותר כואב לצערי. "ואהבת לרעך כמוך", מדבר בדיוק על זה, לתת לאחרים מה שאתה נותן לעצמך, לא להיפך, לא יודע אם אני נותן לאחרים יותר או פחות, אני יודע שמגיע לי יותר בחזרה.

ע ו פ ר ה

New member
יש לי הצעה בשבילך

למרות שאולי היא תיראה לך מטורפת קצת. תחשוב עם עצמך איזו תגובה היית רוצה לקבל מחבריך על עזרה שאתה נותן. תתחיל לדמיין / לפנטז, שהם אכן נותנים לך אותה. ממש תחיה את התגובה שהם נותנים לך , כאילו הם נותנים לך ותודה להם ותודה ליקום (אם זה תודה ליקום מדברת אליך כמובן). תחזור על הפינטוז הזה מספר פעמים ביום במשך מספר ימים. תוכל ממש לחוש איך האנרגיה של הפרגון שלהם חודרת לתאים של הגוף שלך. - כך יוצאים מציאות. אגב, אני ניסיתי את זה עם בעלי כשרציתי לקבל ממנו פירגון ואחרי זמן מה הוא התחיל לדבר אחרת. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה