לא מסכימה לישון עם שמיכה

yuvaln27

New member
לא מסכימה לישון עם שמיכה

הי למישהו פה יש ניסיון עם ילדים שלא מסכימים בשום פנים ואופן להתכסות בשמיכה? הילדה שלנו קמה קפואה כל בוקר (אפילו שהחדר ממש מחומם..) והיא מעיפה מעליה את השמיכה..

schlomitsmile

Member
מנהל
מוכר בהחלט אחרי שהם נרדמים, אני נכנסת בשקט ומכסה אותם

מוכר גם מוכר

כמו ששלומית כתבה גם אני לאחר שהיא נירדמת מכסה אותה בשמיכה וללא קשר דואגת שתהה לבושה טוב טוב .

מה חדש...

תלבישי שתי שכבות וגרביים, וגם חימום החדר.
אצלנמו מסרב לשים גרביים, אז אני שמה כשישן... החדר מחומם עם רדיאטור כל הלילה. בלי קשר קמה לפחות פעמיים בלילה לכסות

מוכר

גם לכסות בלילה לא עובד, הוא מוריד אותה. עבדה אצלנו מגבת עם דמות שהוא מאוד אוהב, לפחות הכפות (בלי גרביים, כמובן) מכוסות היטב

allafish

New member
תלבישי לה סליפר

אני הייתי מלבישה לבני פיזמת פלנל ומעליה סליפר. אפשר למצוא (אם כי קשה) סליפרים במידות של עד כיתה א. אם אין, אפשר לקנות בד פליז ולתפור לפי הזמנה.
שק שינה אצלינו לא עבד, בני מסתובב המון מתוך שינה, הוא פשוט היה מתברג החוצה די מהר.

מוכר...

היה ולמזלי עבר.
אבל עכשיו הוא מסכים לישון רק עם 3 שמיכות - קיץ מעבר וחורף - אחת על השנייה בצורה ובסדר מיוחד משלו.

אנחנו במקרה דומה

חממנו את החדר וגם הלבשנו בשתי שכבות: תחתונים וגופיה של חורף (ארוכים) ועל זה סליפר.
את החדר חממנו ברדיאטור.

alphadelta

New member
שאלה

האם היא נרדמת מכוסה ומעיפה מעליה תוך כדי שינה?
אם כן, אז תנסו שמיכה כבדה יותר.

אם היא לא אוהבת שמיכה בכלל, אפשר לברר מה מציק בגרביים. אם מציק שהן הדוקות אפשר לנסות גרביים גדולות וארוכות יותר. לגרוב אותן מעל הפיג'מה (כך שהחיכוך יעזור להשאיר אותן במקום)
אם מציק הבד אז למצוא בד נעים.

למעלה