לא ממש שיר השבוע...

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
לא ממש שיר השבוע...

אבל סט של כל סרטי עמוס גוטמן יוצא לאור. רצה לקנות (ולא רק להזכיר לעצמי נשכחות וחברים בצעירותם...). עמוס היה כזה מקסים, עדין ומיוחד. עדיין כל כך עצוב לי שהוא לתמיד בלשון עבר.

odedee

New member
זה דורש מצב רוח מתאים...

לפעמים אני חושב שהסרטים שלו (בוודאי המוקדמים) יכולים להחזיר בן אדם לארון. חשוב לראות אותם כדי להבין כמה הדברים השתפרו בעשרים שנה האחרונות, אבל צריך להתכונן טוב, כי הם יוצרים לא מעט מועקה.

ro99

New member
אז זה ממש לא עכשיו...

מבחינות רבות, וזה גם טוב וגם רע, כמה שזה אולי מוזר לשמוע. לי חסרה בתל אביב של היום (כי, עם יד על הלב, אי אפשר להגיד שזה באמת גולש מעבר לגבולותיה, לא?) התעוזה של אז בללכת עד הסוף ללא פשרות. אז זה יצר עולם-בועה לא ייצוגי למקום ולזמן של אנשים מיוחדים במינם שלא כולם זוכים לפגוש in a lifetime. זה כלל את עמוס, אפילו שגם אז היה ידוע כנוטה לכוון שאתה מזכיר, שברירי ועדין כבובת חרסינה.

bulllli

New member
אפילו שהוא מדכא

עם כל ההקצנה והחידלון שסרטיו מייצגים, עדיין הם יותר מציאותיים ונוגעים מהסרטים החדשים כדוגמת הבועה וללכת על המים. תגידי רו, למיטב זכרוני אמרת שכבר שנים לא ביקרת בארץ. מה את יודעת על תל אביב של היום? נראה לי שתפסתי אותך בשקר גס ובעצם את כל חודש נוסעת לנגב חומוס ביפו!

ro99

New member
../images/Emo3.gif

יצא לי לבקר פעמיים בשנה האחרונה, אבל לפני זה לא הייתי שנים. כשהייתי בקיץ האחרון (הייתי גם לפני חודש/חודשיים) דוקא יצא לי לנגב חומוס ביפו עם נירוונה! ../images/Emo6.gif אבל גם חרשנו להלכה את כל מה שיש לתל אביב להציע ללסביות, ויצא לי לנהל שיחות ארוכות עם נשים במרכז העניינים שם ועוד. תאמין לי שתחקרתי את המצב בשטח לעומק וזאת בנוסף למה שאני יודעת מקשרים שיש לי גם ככה (ולא אוסיף בכדי לא לחשוף יותר ממה שאני רוצה). נירוונה אפילו תעיד (או שתכחיש כל עוד רוחה בה) שאפילו תחקרתי במרץ את הברמנית במינרווה הסופט בוץ' (../images/Emo99.gif) על למה לא רואים בישראל בוצ'ות או אפילו תום בוי או אנדרוגין מעל גיל 18. ובאמת רציתי לדעת - זה לא היה רק תרוץ להתחיל לדבר איתה... ../images/Emo9.gif אז זהו. זכרונך מתעתע בך. ../images/Emo68.gif

bulllli

New member
חרשתם את כל מה שיש להציע ללסביות?!?

בקיצור ביליתן כל ערב במינרווה.

TrigATUSA

New member
בעיני חסד מופלא זה אחד הסרטים

הכי טובים שנעשו בישראל אי פעם. כל כך עדין ועצוב

למעלה