לא ממש קשור לנושא. help!!!!!

Sexy Kitty

New member
לא ממש קשור לנושא. help!!!!!

טוב אז ככה אחת החברות הכי טובות שלי שנה שעברה עברה לגור בקנדה. :( השנה היא הפתיעה את כולם ובאה לארץ לבקר אותנו לחודש שלם,אף אחד לא ידעה שהיא מגיעה זאת הייתה הפתעה לכולם וכולם ממש שמחו,אבל עכשיו הציעו לנו מחוג הריקודים לטוס לצרפת לשבועיים ולהופיעה שם זה יוצא בדיוק בחמשת הימים האחרונים שהיא בארץ. עכשיו אני לא יודעת אם לטוס לצרפת או להשאר פה איתה! מצד אחד זאת הזדמנות של פעם בחיים והריקודים ממש חשובים לי אבל מצד שני זה ממש לא יפה! נ.ב שנה הבאה אני טסה אלייה לקנדה לחודשיים. לנסוע לצרפת או לוותר על הנסיעה???????

בשלולית

New member
ברור שלנסוע!!!

מה את דפוקה??? (סליחה.. חחח אני לא באמת מתכוונת לזה...
) פשוט, לוותר על נסיעה כזאת של כמה חבר'ה ביחד ?! בשביל חברה שבאה לבקר וגם ככה את נוסעת לראות אותה שנה הבאה?? את כולה מוותרת על חמישה ימים איתה פה בארץ... לא ביג דיל... ועכשיו אני אסכם... ברור שתסעי לצרפת!!! זה נשמע כל כך כייף! את תבלי איתה את החמישה ימים האלה כשתטוסי אליה שנה הבאה... אגב כשאת טסה אליה.. תגידי לי אני אביא לך משהו לתת לבני דודים המהממים שלי

Sexy Kitty

New member
כן אבל....

את צודקת אבל זה בדיוק חמש הימים האחרונים שהיא פה כאילו הפרדה,והיא באה לפה במיוחד כדי לראות אותנו ... חוץ מזה יש לנו עוד חברה ממש טובה שהיא החליטה לוותר על הנסיע... פשוט הריקודים בשבילי ממש חשובים!! את אומרת שעדיין כדאי לנסוע? נ.ב יש לי הרגשה שאותה החברה שהחליטה לוותר על הנסיעה תסיט אותה נגדי בגלל שנסעתי..

בשלולית

New member
אני מבינה את הדילמה אבל עדיין...

אתן כבר ילדות מספיק בוגרות כדי להבין.... כולה 5 ימים תיפרדי ממנה יפה לפני וזה הכל! אני חושבת שאסור לך לוותר על זה... זה נשמע נסיעה כזאת כייפית... ובעצמך אמרת כמה שזה חשוב לך... ואם החברה השניה תסיט אותה נגדך אז היא ממש לא חברה... כי את לא עושה משהו מכוער, אזמה אם היא באה במיוחד בשבילכן... היא יכלה להגיד את זה כי אולי הייתן מסדרות תאריכים אחרים... לא יודעת בכל אופן.. אם אני הייתי במקומך.. הייתי נוסעת.... גם אם זה מישהו שלא ראיתי שנתיים... כי נסיעה כזאת זה חד פעמי.... בכל מקרה.... תהני...

pain is MY love

New member
במילה אחת?

תסעי! מה קרה לך?! זאת הזדמנות של פעם בחיים! את החברה שלך את תראי בשאר הימים וגם כשאת תטוסי אליה!!! אל תוותרי על החלומות שלך!!! בחיים! אם הריקודים חשובים לך את חייבת את הנסיעה הזאת קודם כל לעצמך!

מה השאלה בכלל??!

ברווווור שלנסועעעעעעע.... שנה הבאה את תהיי איתה חודשים- לא 5 ימים.... לדעתי תסעי

למעלה