לא ממש קשור למיוז... יש כאן אנשים מנתניה???
N NiKi†a New member 24/10/03 #5 אני גרה קרוב לנתניה (בפעם המאה) אמרתי לך באייסיקיו יש לך משהו חדש לעדכן אותי בקשר להופעה בנתניה?
U u N i N t E n D e D New member 24/10/03 #6 ששאלתי ... התכוונתי לכולןם לא רק לך, אני יודע שאת גרה קרוב עדיין לא, סבלנות....
N NiKi†a New member 24/10/03 #9 אם טל ירצה הוא יספר לך.. אני לא בטוחה שהוא עדין רוצה (ואני לא מבינה למה)...אבל זה הולך להיות אדייייייר.
אם טל ירצה הוא יספר לך.. אני לא בטוחה שהוא עדין רוצה (ואני לא מבינה למה)...אבל זה הולך להיות אדייייייר.
S spacedementia1234 New member 24/10/03 #13 אמממ... הופעת קאברים למיוז? כי אם כן אז גם אני עשיתי כמה הופעות כאלה בעבר.
S spacedementia1234 New member 25/10/03 #15 היו שתיים- אחת בחיפה, באיזה מועדון אלטרנטיבי שכבר לא קיים. אחת בי-ם, סתם באיזה בי"ס.
S spacedementia1234 New member 25/10/03 #16 והיה ממש כיף אני עוד זוכר איך לנגן כמעט כל שיר של מיוז על כל כלי חוץ מתופים (שזה אומר קלידים, גיטרה ובאס). התקרבתי בניחוש שלי?
והיה ממש כיף אני עוד זוכר איך לנגן כמעט כל שיר של מיוז על כל כלי חוץ מתופים (שזה אומר קלידים, גיטרה ובאס). התקרבתי בניחוש שלי?
S spacedementia1234 New member 25/10/03 #18 שעה ומשהו עשינו איזה 17 שירים. ולא רק להיטים, אלא גם קצת פחות מוכרים- נגיד כמו ספייס דימנטיה, סידיסן אירייסד, מייקרוקאטס, נייצ'ר_1, כאלה דברים.
שעה ומשהו עשינו איזה 17 שירים. ולא רק להיטים, אלא גם קצת פחות מוכרים- נגיד כמו ספייס דימנטיה, סידיסן אירייסד, מייקרוקאטס, נייצ'ר_1, כאלה דברים.
צ צפיתניק New member 25/10/03 #20 שמע חבוב... הצלחתם לעשות את השירים בצורה מושלמת ? או איך שזה כתוב בטאבים ? כי זה נראה לי לא ממש אפשרי לעשות את הפידבקים והאפקטים שמתיו עושה בחלק מהשירים בלי ארגז האפקטים שלו, ובמיוחד בלי המנסון...
שמע חבוב... הצלחתם לעשות את השירים בצורה מושלמת ? או איך שזה כתוב בטאבים ? כי זה נראה לי לא ממש אפשרי לעשות את הפידבקים והאפקטים שמתיו עושה בחלק מהשירים בלי ארגז האפקטים שלו, ובמיוחד בלי המנסון...